Şimdi Ara

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.233
Cevap
117
Favori
190.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz aracın klimasinda air care aktif edilince ve otomatik mod seçilince AC aktif hale geliyor.

1. Kış aylarında air care aktif edip AC açıldığında sıcak kullanımda yakit tuketimi artar mı?

2. Kalorifer modunda hava polen filitresinden geçiyor mu?

• Satış fiyatlarını kendimce takip ediyorum.

15.04.2024
    1€=34.53₺

Life 2035 = 58.934€
    Elegance 2390 = 69.215€ lansman indirimi 2350tl
    Rline 2570 = 74.428€

23.07.24
    1€=35.83₺
    Life 2159 = 60.256€
    Elegance 2536 = 70.778€
    Rline 2727 = 76.109€

27.08.24
    1€= 38
    Life 2248 = 59.157€
    Elegance 2640 = 69.473
    Rline 2839 = 74.710

03.12.24
    1€=36.51
    Elegance 2835 = 77.650€
    Rline 3022=82.771€

Euro düşerken zamlar devam ediyor.
    7-8bin€ zamlanmış.
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt

Aracın Almanya liste fiyatı 48 bin Euro (Elegance). Üzerine yüzde 80 ÖTV ekleyince 86 bin Euro oluyor. Fabrikadan alınan teşvik lansmana göre azalmıştır.

• Hız ve devir kadranları içerisine navigasyon yönlendirmelerini (carplay kaynaklı) nasıl ayarlıyorsunuz arkadaşlar? Aracı ilk aldığımda "30m sonra sola dön" gibi yazıyordu ama oynadıktan sonra aktive edemedim. Ayarlardan navigasyon vs seçtiğimde de "Rota klavuzu yoktur" gibi bir uyarı çıkıyor.

• caldexterr C kullanıcısına yanıt

Benim sol kadranın içinde normalde tüketim değerleri var. Android Auto üzerinden Google haritalar açınca o bölümde ok işaretleri çıkıyor. Herhangi bir ayar yapmadım. Ama bazen göstermediği de oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 4 Aralık 2024; 10:33:10 >
  • Fren pedalına basınca garip bir ses alan var mı? Var ise çözüm?
  • erdem.89 E kullanıcısına yanıt

Klimayı açınca kompresör devreye girdiği için yakıt tüketimi artar. Ancak buğu çözmesi için klima şarttır.

Her türlü hava polen filtresinden geçerek gelir. Başka geçecek yolu yok zaten.

• Merhaba arkadaşlar,

Asistanlarda tabela okumayı sonradan açmak mümkün mü? Merak edip kurcalayan oldu mu?

• iamalegend kullanıcısına yanıt

O konuda şu an bir şey yapılamıyor ama yurtdışında da tersine kapatmak isteyen çok kişi var. Tabelada okuduğu hızın üzerinde giderseniz sürekli uyarı veriyormuş. Doğuş Oto bunun bize pek uymayacağını bildiği için kapattırıp getirmiş :)

• iamalegend kullanıcısına yanıt
    Bende Avrupa da böyle bir şikayet okumuştum. Tabela okuma aktif olduğunda, yarı otonom sürüş açıksa araç otomatik olarak tabela okumada yazan hızı geçmiyormuş. Ne derece doğru bilemiyorum. Önceki tiguanima yarı otonom sürüş (acc ve line assist) taktırmıştım. Böylece tabela okuma ve dla uzun far asistanı aktif olmuştu. Yarı otonom sürüşte ekranda Tabela işaretleri ikazları çıkıyordu, fakat hıza vs müdahale etmiyordu.

Menü üzerinden ayarlardan vs tabela okuma açılamıyorsa, belki kodlama vs ile gizli özelliklerden açılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 4 Aralık 2024; 15:22:46 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

Sürekli açık olunca tabii rahatsız ediyor, şehir içinde kullandığımız 2024 i20 de var bu özellik, gerçekten bik bik diye bıktırıyor. İstenildiğinde açıp kapanarak kullanmak şehir dışında faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

• Eski vw şirket aracımda başıma gelmişti otomatik vites tek şeride düşen yoğun trafikte stop etti akü bitmiş tekrar çalışmadı boşa alamadım iteyim, trafik patladı, adamın biri geldi körüğün ordan vites kilidini açtı boşa alıp itmiştik. Bunda akü bitse yada bir şekilde araba çalışmasa standart boşa alamasak manuel alabileceğimiz ve aracı itebileceğimiz bir yol varmıdır?
  • akfinity22 A kullanıcısına yanıt

Akü bitmişse çekmeyin diyor.

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU |

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU |

• Hankook kış lastikleri nasıldır? İyi kötü tecrübesi olan var mı?

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Forumda bir arkadaşın paylaştığı fotoğrafta da görmüştüm. Belki cevap yazar.

Genelleme yaparsak Hankook orta düzeyde bir lastik markasıdır. Dikkat ederseniz fabrikaayon olarak vw tiguan rline continental, elegance pirelli, life genelde hankook lastik ile geliyor.

Buradan sonucu siz çıkarın.

Ben hafta sonu hankook evo3 taktirdim. Kısa süreli tecrübem; mevcut cont sport contact5 yaz lastiklerinden daha yumuşak ve konforlu geldi. Yapılan testlerde 3. 4. sıralarda geliyor. 32.000 tl tuttu. Aşağıda test sonuçlarını inceleyebilirsiniz.

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU |www.tyrereviews.com
    Results Table 2023 Tyre Reviews SUV Winter Tyre Test - Tyre reviews and ratings
    https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/Results-Grid/2023-Tyre-Reviews-SUV-Winter-Tyre-Test.htm
  • Arkadaşlar selamlar. Yoğun siste front asist hizmet dışı kalıyor bilginize.
  • Elegance veya eline için teklif alan varmı? Listesi artık biri 2800 diğeri 3000 lira oldu. Reelde ne istiyorlar ve de aynı platform ürünü olan yeni cupra teramorla kıyaslarsanız sizce hangisi dicem ama kimse yoğurdum ekşi demez sanırım😅
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

Biraz yorulup önceki sayfalara bakarsanız ekşi diyen çok kişi var.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.