Elegance renge göre 2650-2700 civarı olmalı. Sıfır araç forumunda Terramar için dar, beğenmedim falan yazan biri vardı, oraya bakın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (109. sayfa)
-
-
Bugün bagajı, bagaj kapağındaki düğmeden kaç defa denememe rağmen açamadım. Ayak sensörü ve kumandadan açılıyor. Bir ayarsal durum var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır bana da olmustu 2-3 saat sonra duzelir.
Yapıcı yorumunuz için sağolun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağolun. Diğer grup araçlarda 300 küsür bin inerlerken bunda 100-150 inmeleri hoş olmamış üstelik zam üstüne zam alıyor diğer modeller zamlanmasa bile.
Son 1 ay öncesine o da yoktu elegance ve rline da. Yeni indirim olmuştur.
Demekki talep varki zam alıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tiguan ile Terramor neredeyse aynı araç ama marka algısı farklı olduğu için Tiguan seçilmeli diye değerlendiriyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: matador_mirkhan
Sağolun. Diğer grup araçlarda 300 küsür bin inerlerken bunda 100-150 inmeleri hoş olmamış üstelik zam üstüne zam alıyor diğer modeller zamlanmasa bile.100, 150 indirim muhteşem bir değer, ben alırken 36 000 tl indirim yapmışlardı :)
-
Nisan da lansmanda Ankara bayileri 1 kuruş bile indirim yapmıyorlardı. İzmir Vosmer 50bin tl indirim yaptı, gittim İzmir den aldım geldim.
Merhaba, apple car play'e bağlıyken telefonum çaldığında direksiyondaki "OK" tuşuyla cevaplayabiliyorum ancak direksiyon üzerinden aramayı sonlandırmayı gerçekleştiremiyorum. Ben mi bulamadım yoksa böyle bir tuş yok mu acaba?
Birde frenlerken tam durmaya yakın böyle "lokloklok" gibi bir ses geliyor acaba elektrikli motorun sesi mi? Sizlerde de oluyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trencijackk -- 9 Aralık 2024; 9:49:48 > -
Merhaba arkadaşlar,
Araç wi-fi sini bir türlü paylaşamadım, becerebilen oldu mu:)
-
Telefonun internetini araca bağladım. Ama hiçbir işlem yapılamıyor. İnternet kullanılacak hiç bir uygulama yok. Yurtdisinda uygulama mağazası üzerinden dinamik arka plan aydınlatması yükseltmesi gelmiş. Biz bunları yapamiyacağız anlaşılan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem.89 -- 9 Aralık 2024; 11:54:10 >
VW Connect bizde kullanılamadığı onları alamıyoruz maalesef. Dinamik ambiyansı 39 Euro'ya satıyorlar. Aşağıdaki linkte diğer bazı şeyler de var. Çok sorulan trafik işareti tanımayı da 59 Euro'ya açıyorlar.
www.volkswagen.deUpgrades | Funktionen freischalten | Volkswagen Deutschlandhttps://www.volkswagen.de/de/konnektivitaet-und-mobilitaetsdienste/konnektivitaet/upgrades-uebersicht/upgrades.html -
quote:
Orijinalden alıntı: civcivxVW Connect bizde kullanılamadığı onları alamıyoruz maalesef. Dinamik ambiyansı 39 Euro'ya satıyorlar. Aşağıdaki linkte diğer bazı şeyler de var. Çok sorulan trafik işareti tanımayı da 59 Euro'ya açıyorlar.
www.volkswagen.deUpgrades | Funktionen freischalten | Volkswagen Deutschlandhttps://www.volkswagen.de/de/konnektivitaet-und-mobilitaetsdienste/konnektivitaet/upgrades-uebersicht/upgrades.htmlAracın kendisi bağlanmamasi tamam ama en azından telefondan bağlanmalı. Uygulamaları bile kırpmıslar.
Hem bu kadar sorun yaşayıp hem de gelecek diye sattiklari navigasyonu parayla açmazlar umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefondan bile bağlansa tüm bunlar VW Connect üyeliği üzerinden alınabiliyor. Ona da üye olamıyoruz.
https://connect.volkswagen.com/connectivity.html
-
Skoda kodiag mi Tiguan mı tercih etmeliyiz?
İki araç arasında ebat olarak ciddi fark var neredeyse 200 mm daha uzun, kalabalık bir aileyseniz Kodiag tercih edilebilir ama Tiguan ebat olarak şehir içi için daha uygun diyebilirim.
-
İhtiyaçlarınıza göre cevap degisir. Kodiaq d suv. Tiguan c suv. Kodiaq daha büyük iç hacım ve bagaj sunuyor. Daha uzun. Ancak tiguan da ic hacim konusunda yeterli seviyede. Kodiaq, kalabalık bir aileye sahip değilseniz yoğun şehir içi kullanımda pratik olmayabilir. Kodiaqta fiziksel klima tuslari var. Aynı motor var iki araçta. Tiguan ses yalıtım konusunda kagit ustunde daha iyi görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Marka algısı olarak vw tiguan, aile genişse Kodiaq. Veya bekleyin önümüzdeki yıl vw tayron geliyor, tiguanın büyüğü, Kodiaq gibi büyük.
quote:
Orijinalden alıntı: trencijackkMerhaba, apple car play'e bağlıyken telefonum çaldığında direksiyondaki "OK" tuşuyla cevaplayabiliyorum ancak direksiyon üzerinden aramayı sonlandırmayı gerçekleştiremiyorum. Ben mi bulamadım yoksa böyle bir tuş yok mu acaba?
Birde frenlerken tam durmaya yakın böyle "lokloklok" gibi bir ses geliyor acaba elektrikli motorun sesi mi? Sizlerde de oluyor mu?
Merhaba, apple car play'e bağlıyken telefonum çaldığında direksiyondaki "OK" tuşuyla cevaplayabiliyorum ancak direksiyon üzerinden aramayı sonlandırmayı gerçekleştiremiyorum. Ben mi bulamadım yoksa böyle bir tuş yok mu acaba?
Bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trencijackk -- 9 Aralık 2024; 15:25:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X