Şimdi Ara

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.236
Cevap
117
Favori
191.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Liste fiyatı sitede aynı gözüküyor ama nerden aldınız hocam bu bilgiyi?

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Travel assit benim için de önemli ama Acc ve şerit takip hemen hemen benzer işleri yapıyor ama satarken elektrikli koltuk büyük eksik olacak bence millet travel assist olup olmadığını görmez bile yaklaşık 3 milyon para ve sadece çok az bi üretim manuel koltukla kalacak bu ilk 6 ay alanların hanesine eksi yazar her türlü. Tabi bu gelecek araçların fiyatları arkadaşın dediği gibi yukarı atarsa bu koltuktan dolayı o zaman sorun olmayabilir ama ben bayilerle konuştuğumda fiyat bilgisi vermediler önümüzdeki ay zaten çoğu araç fiyatı artacak. Life fiyatı aynı kalır da elegance ve rline 150k civarı artarsa anlarız o zaman. Şu an güncel verenna deri elektrikli koltuk opsiyonu 199k çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdmsy

Liste fiyatı sitede aynı gözüküyor ama nerden aldınız hocam bu bilgiyi?

https://www.dogusoto.com.tr/detay/yeni-tiguan-ct1

Elektrikli koltuklu Metalik Elegance'lar 2834, Rline'lar 3022 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 1 Aralık 2024; 11:28:37 >
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt
    Life hariç deri koltuklu elegance ve rline lar opsiyon donanımlı, 2025 elegance/rline da elektrikli hafızalı deri koltuğun standart olduğunu nereden çıkardınız, link varmı.
  • ft19 F kullanıcısına yanıt

Doğuş otodan ve ekstra 3 bayiden arayıp bilgi aldım siz de arayıp öğrenebilirsiniz.

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Buradakiler varenna koltuk opsiyonlu olarak gelen elegance lar yani taravel assist kablosuz şarj kırpılmış yeni modeller değil. Bu araçlardan ara ara geliyor hâlâ 100k farkla satisi yapılıyor. Zaten sitede hâlâ normal elegance da mevcut 2730 metalik farkıyla. Ben doğuşla görüştüğümde yeni elegancelarda kırpılmış ve eklenmiş özelliklerle 60-70 k fark bekliyoruz dediler. Ne zaman VOLKSWAGEN liste fiyatını günceller lifea 50 k zam geliyorsa mesela elegance ve rline a 180k civarı zam yapar o zaman belli olur.

Yalnız onlarda koltuk standart donanımda geçiyor ve hepsi de yolda, daha stoklara girmemiş, bilemedim doğrusu. Zaten dediğiniz gibi bile olsa pek te değişen birşey yok. Elektrikli koltuk isteyen ekstra farkla şu anda da alabiliyor, bunu zorunlu hale getirecekler anlaşılan. Benim gibi tek şoför olanlar için hafızalı koltuk çok önemli değil, 20-30 bin falan uyar da, daha fazla para vermek istemezdim doğrusu. Deri konusu zaten başlı başına bir dert.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 1 Aralık 2024; 23:43:17 >
    Bencede pek bir anlamı yok, aynı fiyattan vermedikten sonra opsiyonlu olarak 100k üzeri bir fark vererek alınabiliyor. Deri koltuk bakımı, oturunca gavur gucur ses yapması vs. sıkıntı. Ama mevcut standart rline koltukları spor görünümlü, masajlı ve güzel. Tek eksiği elektrikli ve hafızalı olmaması. Bide travel assist vs çıkarılması, vw opsiyon ve satış politikasını anlamak güç. Bir şey ilave ediyor, bir şey eksiltiyor.

Motor koruma plastik kapağını bile 2023den itibaren kaldırdılar. Servise sordum, neymiş efendim, erime yapıyormuş, o nedenle kaldırılmış. 2023 e kadar olanlarda varda, niye erimemiş. Tamamen maliyet düşürmek amaçlı gibi geliyor bana. Öyle olsaydı yeni 2024 2.0tdi tiguanlarda niye var.

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU |

• ft19 F kullanıcısına yanıt

İşte opsiyon olmaktan çıkacak anlatmak istediğim o standart olacak. Bizim için önemli değil de premium a göz kırpan bi araç için manuel koltuk büyük eksik bana göre. Önceki tiguanda far yıkama torpido sogutma da vardı maliyet düşürme peşindeler hep.

Valla hocam benim aldığım fiyatla şu anki elektrikli koltuklu araç fiyatı arasında 400 bin lira civarı fark var. Varsın koltuk manuel ayarlı olsun :)

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Bugun arac yıkarken denedim. Araç menüsüne keyless access kısa yolunu ekleyince tek tuşla araca yaklaşınca kapıların açılması iptal oluyor. Sadece anahtardan açılıp kapanabiliyor. Kapı kolundaki sensörden açıp kapatma da iptal oluyor. Yıkama modu olarak kullanılabilir.

• erdem.89 E kullanıcısına yanıt

Ben de sizin gibi kısa yola atmıştım ama havalar soğuduğu için bu ara yıkayıp deneme fırsatım olmamıştı. Dokunarak da açma-kapatma özelliğini iptal ettiğini bilmiyordum. İyi oldu bu bilgi teşekkürler.

Saygı duyuyorum hocam ama bence hesap yanlış, ben de 2.350 ye aldım 6 ay önce şu an liste fiyatına bakmayın hiç 2.550 ye elegance satılıyor bayilerde satmaya çalışsak 2.450 zor ediyor. Bayi bu koltukla 2600 e satacaksa bu fiyat da etmez bizim arabalar. Seneye daha iyi anlarız satmak için ilana girdiğimizde. Bu fiyata manuel koltuk mu olur dediklerinde. İmkan sunsalardı 6 ay önce ben de 60-70 fazla verip secerdim açıkçası ama sadece full opsiyonlu rlineda matrix far ve harman kardonla beraber sattılar bu koltuğu fiyat çok çok fazlaydı. Sonra sadece black paketle sattılar şimdi sadece koltuk seçeneği. Bu kafa müşteriye ihanettir bence.

Aracı orta malı gibi kullanmıyorsanız koltukların elektrikli olmamasının herhangi bir handikapı yokki, şahsen ben aracımı paylaşmayan biri olarak koltuk ayarımı bir kere yaparım ve nerereyse ayarım asla bozulmaz. Bu durumda elektrikli koltuk yerine travel assit i düşünmeden tercih ederdim. Güncel araçların neredeyse hepsinin otonom sürüş destekli olduğunu göz önüne alırsak, travel assistsiz ama deri koltuklu tiguan aşırı saçma bir konfigürasyon oluyor, kaldı ki tiguanı şehir içi değilde şehir dışında kullanan insanları düşününce düşüncenize katılamıyorum ve acc ve şerit takip travel assist ile bir tutulamaz.

Saygılar.
  • iamalegend kullanıcısına yanıt

Travel Assist komple paket halinde gelmeyecekse proaktif emniyet kemerleri ve emergency assist özelliği de olmayacak demektir. Ayrıca kablosuz şarjlarla birlikte o pakete dahil olan arkadaki USB girişleri de gidebilir. Anlaşılan 1000 küsur Euro'luk özellikleri çıkartıp 2000 küsur Euro'luk koltuk koyacaklar, aradaki 1000 küsur Euro kadar farkı da vergi vb. 90-100 bin lira gibi fiyata ekleyecekler.

Evet aynen bu bilgiyi aldım dogustan. Travel assist, proaktif kemer ,acil arama sos özellikleri ve kablosuz şarj olmayacak dendi. Ne kadar eklenir göreceğiz life ile elegance farkı açılacak muhtemelen. Bir de 2025 te ötv muafiyetli satmak için life ı bu fiyatlarda tutabilirler tam sınırda çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdmsy -- 5 Aralık 2024; 20:13:8 >

Şahsen bunların önemli kırpılmalar olduğunu düşünüyorum. Güvenlik, 2-3 ayda bir ihtiyaç duyacağım koltuk ayarından daha önemli benim için. Life ile Elegance arasında yüzde 20 gibi fiyat farkı vardı. Life şu anda 2200 civarı sanırım. Yeni gelecek Elegance'lar da 2650 civarı olur. Şimdiki fiyatın üzerine 100 bin koyar sonuç olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 2 Aralık 2024; 8:22:52 >

Chery dengeleri değiştirdi, tüm araçlar deri koltuk olunca :)

• Yeni standart donanım değişiklik güncellemesi Elegance 2.835 ve R-Line 3.022 TL olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 3 Aralık 2024; 23:43:47 >
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.