15W olarak hızlı şarj ediyor. Samsung çiftli kablosuz şarj cihazı ile aynı yani. |
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (105. sayfa)
-
-
Merhabalar R line Tiguan Black paketli aracım var beyaz. Sormak istediğim 2020 elegance aracımdan kalan 5.000 km yapan nokian kışlık lastiklerim var ama ebat 235 55 18. Bu lastiklere çıkma orijinal Tiguan 18 inç jant alsam bu araca uyarmi, yada 5 yıllık lastik yerine jant olayına girmeden 255/45/19 orjinal janta 40 bin TL gibi yeni 4 adet kışlık mi almalı acep, tşk ederim değerli yorumlara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megan66 -- 25 Kasım 2024; 16:5:31 > -
-
Değerli bilgi için tşk ederim, orjinal 18 çok pahalı, bu modelin 18 fiyatına bakacağım -
Peki bu ürünü nereden nasıl aldınız? -
-
Tşk ederim, çok ilgilendin, sağolasın, akşam detaylıca bakacağım. Kalite ve sağlamlığı konusunda problem yaşadın mı? -
Önemli değil, paylaşmak iyidir.
Ben henüz takdırmadım. Malum lastikciler bu aralar aşırı yoğun, yoğunluktan dolayı yapılan işlemler ( sökme, takma, bijona ve yuvasına diş kaptırma, balans vs) özensiz ve hatalı olabiliyor. Biraz sakin zamanda taktıracağım.
Kalite ve sağlamlık konusunda bir problem olacağını sanmıyorum. Neticede global ve bir sürü otomobil markasının orjinal jant tedarikçisi olan firma CMS. -
Ankara Eskihisar'da 1 hafta önce elegance için 2580, Varenna deri koltuk paketi ve ergoActive Plus ön koltuk opsiyonu olan elegance için 2750 vermişlerdi. Ben Aralık ayını bekliyorum.
-
Merhaba,
18 Çıkma jant alırsanız fıstık gibi olur, lastik kesit genişliği bir tık ince olduğu (235) için kar da avantajlı, kesit yüksekliği bir tık büyük olduğu için (55) konforlu bir sürüş elde edersiniz.
-
Çıkma çok seçenek sarı sitede bulamıyorum, olanlarda uçuk kaçık fiyatlarda maalesef ki -
O zaman ft19 un önerdiği gibi alternatiflere yönelebilirsiniz, bende geçtiğimiz ay kışlık jant lastik seti aldım. Fikir vermesi için paylaşayım. EMR-DY789-04 8.5X19"-5X112 ET38 57.1 Black Jant modelini aldım, 18" olarak ta var diye biliyorum ve siyah tercih etmezseniz gümüş rengi de var. ET detayına dikkat edin.
-
Aracın kullanım kılavuzunu PDF formatında aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Türkçe de mevcut.
-
teşekkürler. türkçe kılavuz iyi oldu, her defasında birşeye bakmak için koca kitabı karıştırmak veya aracın yanına gitmek zulüm dü.
-
arayanlar bulurmuş, bulanlar arayanlardır.
highline,bedava
cms, bedava
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 26 Kasım 2024; 11:31:40 >
-
Hocam benimki de aralığa kaldı gibi duruyor. Kredi kampanyası falan gelir belki son ay diye umuyorum. -
aynı beklenti içerisindeyiz :) hayırlısı bakalım...
-
Merhabalar,
Life paket Tiguan alabilirim ancak 2024 Aralık’ta mı almak mantıklı yoksa 2025’i bekleyip yeni gelecek araçlarda şuan satılan Life paketten farklı olarak ek özellikler olacak mı? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim -
Şu an üretilen ve satılan aracın fabrika model yılı 2025 zaten. Şimdi alınacak araç ile yeni yılda alınacak araç aynı özelliklerde olur.
-
o detayı bilmiyordum, bilgi için teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X