Şimdi Ara

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.570
Cevap
129
Favori
214.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
Giriş

Geçmiş olsun tekrardan. Yakın zamanda aldığınız halde böyle büyük sorun yaratmasın şaşırdım. Düzeltmişlerdir diye umuyordum.

Ayna gıcırdamasına da bazı yetkili servislerde ellemiyoruz, bir şey sıkılması zararlı diyor. Kimi servis de bir şeyler sıkıyor ama kısa süre sonra tekrar başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun benim araç bide kapalı garajda orda kalırsa nasıl çekerler hiç düşünemiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trencijackk T kullanıcısına yanıt

Hocam siz aracı aldıktan sonraki tarihlerde 2 tane daha güncelleme geldi. Kasım sonu güncelleme ile sizin tecrübe ettiğiniz sorunlara çözüm geliyordu aslında. Cızırtılı ses almanız aracınızın güncel olmadığına dair işaret.

Gruptaki arkdaşlara tavsiyem gidip bir an önce aracınızı güncellemeniz çünkü bu araç çalışmama durumları assitan hatalarından kaynaklanıyor. Muhtemelen Aralık başına kadar gelen araçlar ilk versiyonla geldi ve güncelleme yaptırmamakta ısrar ederseniz bu hataları almaya devam edeksiniz.

• Arkadaşlar selamlar, halı bagaj havuzu almak isteyen için şuan Hepsiburada uygun görünüyor. Normalde 1670 TL , Hepsiburada sitesinde takip kuponu ile 1355 TL’ye aldım ben. 2016 sonrası stepneli Tiguan diye geçen model uygunmuş 2024 olanlara. Aracımı şuan ön 3 parça PPF, kalanı de seramik kaplama için bıraktığım için deneyemedim, pazartesi denerim bagaj havuzunu.

• deniz_86 kullanıcısına yanıt
    2016-2023 bagaj havuzu 2024 yeni tiguana %100 uygun değil, %90 diyelim. Geçmiş mesajlarda belirtmiştim, resimli ve açıklamalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft19

2016-2023 bagaj havuzu 2024 yeni tiguana %100 uygun değil, %90 diyelim. Geçmiş mesajlarda belirtmiştim, resimli ve açıklamalı.
    Yeni kasaya özel üretmeyecekler galiba mesaj yoluyla iletişime geçmiştim firma ile. Önceki kasaya uygun kauçuk bagaj havuzu bile idare ediyor, çok fark yok sanırım bagaj ölçülerinde. Sizin resimli mesaja tekrar bakayım ona göre açarım ambalajı.

• deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Bende 2020 tiguandan kalan orjinal bagaj havuzunu kullanıyorum. Ondan dolayı %90 uyuyor dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 18 Ocak 2025; 17:11:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ,
    Elegance aracım da cam tavanı yarım açmak istediğimde ( dikey hali içi ) ortasına dokunuyorum fakat tekrar aynı yere orta tuşa bastığımda kapamıyor biraz daha açıyor . Komple Kapatmak istiyorum kapatma tuşuna aşağı doğru basıyorum cam tavan yerine oturamıyor bir türlü. Komple açma tuşundan biraz açıyorum ve sonra kapama tuşuna basarak cam tavan yerine oturuyor. Resetleme gibi birşeymi yapmak lazım anlamadım ? Birde hız göstergelerinin ordaki ekranın altından bozuk yollarda tıkırtı sesi geliyor. Yaşayan var mı ? Aracı kasımda aldım .

• Merhaba aracı bir süre 3-4 derece dış ortam sıcaklığında kullanıp kapalı garaja park ettim yaklaşık 2-3 saat sonra tekrardan araca bindiğimde kapalı otoparkın sıcaklığının 10-15 derece olmasına rağmen araba son stop ettiğim sıcaklığı 3 dereceyi gösterip buzlanma uyarısı veriyor. Yazılımsal konularda bu kadar bıktıran bir araca daha önce binmemiştim tüm hepsini topladığımda eğer bu şekilde devam ederse arabayı satmayı düşüneceğim…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.