Şimdi Ara

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: vedline , erdem.89 , erdem.89
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.529
Cevap
126
Favori
208.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun. İyiki yaptırmışsınız. Boyaya zarar vermemiş gibi duruyor.

Bende Nisan sonu aldığımda bayiden direk ppf kaplama yaptırmaya gitmiştim. Kaput, ön çamurluklar ve dodikler, farların olduğu bölüm komple, ön tampon, arka tampon, yan piano black direkler, iç trimler, gösterge ekranı, mmedya ekranı dost işi 20bin vermiştim, komple 50 dediler. Stek, 3m vs çok daha pahalı idi. Siz kaça yaptırdınız komple.

Ben sıfır araç alanlar en azından kaput, hatta ön çamurluklar ve ön tampon yaptirmasinda fayda var.
  • Zingerline Z kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun. PPF kurtarmış gibi duruyor.

• geçmiş olsun, iyi ki yaptırmışsınız ppf. arabanın an fren yapmaması da ilginç olmuş. Otoparkta ileri doğru giderken, arabayla alakasız arkalardan bir yerden güvenlikçi geçerken ani fren yapmıştı. Üstelik ön bölge asistanı kapalıydı. Bu arabanın fren olayını çözemedim.

• Merhabalar, dur kalklarda yada düşük hızlardaki sesleri ben de hissediyordum. Geçen hafta hem 90PV güncellemesini yaptırmak hem de bu seslerle ilgili bilgi almak amaçlı servise gittim. Usta sesleri dinledikten sonra seslerin kavramadan geldiğini ve normal olduğunu söyledi. Bunun üzerine biraz araştırma yaptıktan sonra şu kaynakları buldum. Normal olduğundan emin oldum. Aracım Temmuz çıkışlı R-Line.

https://www.vwroc.com/forums/topic/45092-has-anyone-ever-heard-anything-like-this-sounds-like-its-coming-from-the-dq381-dsg-box/

https://www.reddit.com/r/GolfGTI/comments/1gv4io1/what_are_these_funky_dsg_noises

https://www.youtube.com/shorts/j-x7hkgyMD8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VagVag -- 5 Ocak 2025; 20:18:34 >

• Yeni aldığım Tiguan’da kauçuk paspas yoktu, önceki aracımda da kullandığım SAHLER marka paspas sipariş ettim. Çok memnun kaldım, kalıplar çok iyi alınmış, öncekinde arka taraf şaft tüneli üstüne gelen kısımda potluk olmuştu. Bu sefer akılcı bir çözümle onu düzeltmişler. 1520 gibi bir fiyata hepsiburada üzerinden SAHLER satıcılı olarak aldım. İhtiyacı olanlara tavsiye ediyorum. Fotoğrafları kapalı otoparkta çektim.

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU |

• Aynı ürünü bende kullanıyorum. Kesinlikle çok kaliteli. Rzline da kullandım. Ama bu ürün daha kaliteli. Tavsiye ederim
  • VagVag V kullanıcısına yanıt

Şıkırtı şeklindeki clutch sesini tarif ediyorsanız, evet o normal ve çözümü yok. Sorun da değil zaten. Aşağıdaki videonun 1.dakikasında usta bu sesi clutcha el müdahalesi ile oluşturuyor. Bozuk yolda gelen ses demiş ama şanzıman vites küçültürken de olabiliyor.

https://www.youtube.com/watch?si=SuFS9agw1qk1wqed&v=936UpTy1Dr4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 5 Ocak 2025; 22:59:49 >
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt

Bende her araba aldığımda sahlerden paspas alırım. Bunun üzerine başka paspas tanımam. Ayrıca bagaj havuzu olarak öziş halı paspas var. Yanmaz kaymaz leke tutmaz. Mükemmel bir bagaj havuzu onuda her araba aldığımda mutlaka alırım.

• reasutite1 R kullanıcısına yanıt

Tiguan için halı bagaj havuzu çıktı mı ben bulamadım. Link atar mısınız? Eşya sabitlemek için cırt bant kullanıyorum normal bagaj havuzu almadım bu yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: reasutite1

Bende her araba aldığımda sahlerden paspas alırım. Bunun üzerine başka paspas tanımam. Ayrıca bagaj havuzu olarak öziş halı paspas var. Yanmaz kaymaz leke tutmaz. Mükemmel bir bagaj havuzu onuda her araba aldığımda mutlaka alırım.

Selamlar, öz-iş halı bagaj havuzu diye geçen firma sanırım. Ondan da almıştım,gerçekten çok kaliteliydi,sattığım Tiguan’la gitti. Yeni kasa için bulamadım ama muhtemelen önceki olur çünkü önceki kasadan kalma kauçuk bagaj havuzu tam oturdu buna, geçici onunla idare ediyorum şimdilik. Bagaj havuzsuz hiç araba kullanmadım.
  • reasutite1 R kullanıcısına yanıt

Çok güzel özet olmuş sağolun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

Bir konuda bilginize danışmak istiyorum, acaba direksiyon üzerinden telefon aramasını kapatma tuşu var mı siz bulabildiniz mi? Veya direksiyonu bu yönde konfigüre edebiliyor muyuz?

Ben yeni taşındığım bir şehirde yaşıyorum ve navigasyonu takip ederken tekrar aramaya dönüp elimle dokunarak aramayı kapatmak bazen kazaya bile sebeb olacak kadar etkiliyor.

• Sensörlerle ilgili bir yorum da ben bulunayım. Bu araçta etrafta birşeyler varken geri geri hızlı gitmek imkansız herhalde. Çok yakında olmayan nesneleri de algılayıp kazık fren yapıyor.

• casperus C kullanıcısına yanıt

Cevabınız için çok çok teşekkür ederim. Bende 18'inde gidince bildirim yaparım muhakkak. Yalnız viraj denge çubuğu ile ilgili olmasına şaşırdım çünkü normal dümdüz şekilde kırmızı ışıkta beklerken bile motor çalışınca veya durmasına yakın mutlaka geliyor bu ses.

Siz hangi bayiye gitmiştiniz acaba? Ben Ankara Doğuş Oto'ya gideceğim.

• deniz_86 kullanıcısına yanıt

Bende sahler paspas aldım gerçekten kaliteli duruyor ama paspasları zemine sabitleyemedim. Siz yapabildiniz mi? Birde bunları arabaya koyunca arabanın kendi orjinal paspaslarını çıkartıyor musunuz yoksa üstüne mi koyuyorsunuz?

• trencijackk T kullanıcısına yanıt
    rica ederim, Antalya'da bayiye gösterdim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trencijackk

Bende sahler paspas aldım gerçekten kaliteli duruyor ama paspasları zemine sabitleyemedim. Siz yapabildiniz mi? Birde bunları arabaya koyunca arabanın kendi orjinal paspaslarını çıkartıyor musunuz yoksa üstüne mi koyuyorsunuz?

Selamlar, halı paspasları çıkarıyorum. Sonrasında yerlerine tam oturuyor.
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Aracı eylül ayında teslim aldım ve o gün itibariyle son güncel yazılım yüklüydü. Buarada belirttiğiniz gibi front asist de hata verdi. güncellemeylemi alakalıdır. o gündne beri çok kullandım tekrar yaşamadım aynı hatayı. sadece aklıma su temasıyla alakalı bir problemi yaşandı diye geliyor. çok yağmurda kullandım ve basınçlı yıkamalarla çok yıkadım ama musluk hortumuyla sus tuttuğumda bu problemi yaşadım orda bir kaldım.

• CmBrtn C kullanıcısına yanıt

Eyvah Eyvah sıfır araçta yolda kalmak en korktuğum iş. Bende bir yandan aküden süphelenmedim değil. ama sonuç olarak araç yeni aküsüde yeni ve şarjı az da olsa kullanıldığı sürece şarjının full olmasını bekleriz.siz tam olarak ne yaşadınız. siz de tecrübenizi aktarırmısınız.

• akfinity22 A kullanıcısına yanıt
    Bende aracımı oto yıkamaya götürdüğümde araç çalışmıyordu. Öyle ki birçok özelliğini kapattım aracın ( otomatik kapı açma, konforlu biniş-iniş gibi) buna rağmen araç her yıkamaya gittiğimde çalışmadı. Servis önce yazılımsal dedi sonra akü şarjı zayıf dedi. Fakat hiçbir önlem çare etmedi. En son evin önünde çalışmadı ve servis akünün arızalı olduğunu söyleyip değişim yaptı. O günden sonra sorun yaşamadım.
  • akfinity22 A kullanıcısına yanıt

Hocam su ile alakası yok tamamen tesadüf olay sürüş asistanları kontol eden ön camdaki kameradan kaynaklanıyor. Bazen araç kapalı olduğu halde devrede kalması ve o kamerada yer alan fanın sürekli çalışması gibi yazılımsal hatalar mevcuttu ve bu da asistan hatalarını vermesine bazen aracın çalışmayıp kapıları kapatıp 2-3 dakika sonra araca girmesi çalışma durumlarını ortaya çıkarıyordu.

Ekim sonu gelen güncelleme bu asistan hataları çözüldü. Sonrasında 90PV adında bir güncelleme daha geldi ama servisler bu güncellemede hata olduğu için durdurmuşlar sanırsam bu güncellemeyi. Size tavsiyem servisten randevu alıp güncelleme yaptırmanız sonrasında asistan hataları ve buna bağlı aracın bazen çalışmaması sorununu yaşamazsınız.

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.