Şimdi Ara

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.539
Cevap
126
Favori
208.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aralıkta teslim aldığınıza göre yeni Rline lardir travel assist ve kablosuz şarj çıkarılıp deri koltuk eklenen seçenek değil mi? Ben de bu şekilde teslim aldım rline ı 10 gün önce, anlık yakıt tüketimi gözükmüyor sizin araçta da böyle mi? Sadece ortalama tüketim var.

• Rdmsy kullanıcısına yanıt
    Teslim almadım hocam ocak tescil yapılacak , kablosuz sarj yok evet .
    Siz kaça aldınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W00DPECKER -- 2 Ocak 2025; 19:4:13 >
  • W00DPECKER kullanıcısına yanıt

2820 istiridye grisi aldım.

Hayırlı olsun , tüketim nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W00DPECKER -- 2 Ocak 2025; 19:7:41 >

Teşekkürler hepimize. Yeni olduğu için mi bilmiyorum şu an çok , şehir içi 11-12 bandında. Anlık tüketimi kaldırmaları çok kötü olmuş daha önce görebiliyorduk 2 silindir modu, serbest sürüş modu, mild hybrid kısmı falan. Umarim azalir. Bir de frenler çok sert ve ayarsız gibi o da zamanla düzeliyormus galiba.

Şehir istanbul mu , troc da yazıyordu o dediğiniz modlar tiguanda neden kaldırmıslar ki , gizli özellik falan aktif edebilir miyiz araştırdınız mı siz ?

Golf aldık onda da yok sebebini bilmiyorlar belki yazılımla geri gelir bilmiyorum. Aslinda yazılım son sürüm olduğu için böyle diyen servisler de oldu yani bütün araçlarda bu şekilde kalkacak diyen , bana inandırıcı gelmedi kendileri bile bilmiyor bence sebebini.

• trencijackk T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar cızırtı tarzı parazit sesleri arada benim aracımda da oluyor yok istem oluyor ben de arada app connect bağlantısı kopup tekrar bağlanıyor
    Bende yeni teslim aldım . Bende gözüküyor anlık tüketim, serbest sürüş vs. Teslim alırken sordum tüm güncellemeler yapıldı mı diye. Evet dediler
    Bence son parti gelen araclarda en yeni yazılımda kaldırılmış olabilir. Bende hala görünüyor anlık yakıt tüketimi, En son yazılım güncellemeside Ekim ayında yapıldı. M.medya güncellemesi ve frenle ilgili bir güncellemeydi.

Aslında güzel bir özellik, ona göre kullanım alışkanlıklarınızı yakıt odaklı ayarlıyor insan. Birazda surekli göz anlık yakıt tüketiminde olunca psikolojik olarak etkiliyor olabilir.
  • trencijackk T kullanıcısına yanıt
    Bende de bar hocam artı u dönüşünde demir sürtme sesine benzer bir seste var arabada yok yok maşallah hergün yeni bir şey keşfediyoruz
  • number12 N kullanıcısına yanıt

Araç elegance ya da rline mi hocam? Öyleyse de kablosuz şarj falan olmayıp elektrikli koltukla gelen modelleri mi? Kapalı olanlar o modellerde en güncel üretilenler onlar şu an çünkü.

• aydnksvl kullanıcısına yanıt

tam dönüşlerde frene basılı olduğunda o ses benim araçta da var. servis kötü hava koşullarına bağladı.

R line . Kablosuz şarj vs var deri koltuk yok
  • Drea7 D kullanıcısına yanıt
    Üfürmüşler hocam ben adanadayım kötü hava yok burda:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: srt 009

Merhabalar cızırtı tarzı parazit sesleri arada benim aracımda da oluyor yok istem oluyor ben de arada app connect bağlantısı kopup tekrar bağlanıyor
    İnceleme videolarında araç içi iletişim gibi bir özellikten bahsediliyordu, arka koltuktakiler konuşursa şoför hoparlörlerden duyuyormuş. O ozelllige bağlı bir cızırtı olabilir mi acaba?
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt

Yok o olduğunu sanmıyorum biz ailecek o özelliği test ettik bu bahsedilen radyo cızırtısından farklı bir durum. Bu baya bildiğiniz şarkının bir yerinde küçük bir patlama gibi bir cızırtı geliyor ama böyle anlık yani, sonra tekrar o şarkının o kısmında olmuyor mesela o cızırtı sabit bir şey de değil.

Yazılım güncelleyerek bu özellikleri kaldıramazlar. Ben bu özellikler nedeniyle bu parayı ödedim. Ha diyelim ki oldu da kaldırdılar o zaman bana da elektrikli hafızalı deri koltuk koymalılar.

• ismailt32 İ kullanıcısına yanıt

Bende arka koltuktan gelen bu ses artış gösterdi ve 2 aydır uğraşıyoruz.

Sonuç olarak arka koltuğun altındaki sistemin komple değişmesine kadar verildi.

Ses gittikçe artacağı için tekrar götürmeniz gerekecektir.

Koltuğu öne rayla beraber sürüp geri yerine götürünce ses kesiliyor ancak bir süre sonra ses gelmeye devam ediyor.

• Merhaba arkadaşlar, elegance aracımın etrafındaki sensörlerde bazen geç algılama oluyor, örneğin trafik ışıklarında sağdan soldan motorlar yakınlaşıp geçip gittikten sonra ekranda kırmızı uyarı veriyor veya ben park halindeki bir aracın çok yakınından geçtiğimde kırmızı yakınlaşma uyarısı anlık çıkmıyor, duran aracı geçince biraz ilerde çıkıyor. Sizde bu durum nasıl acaba, aracınız anında uyarı veriyor mu her zaman?
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.