< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (122. sayfa)
-
-
-
Merhabalar 2024 aralık ayı ortasında r line araç ile aranıza katıldım ,dün sol farda çok az bir buğulanma gördüm, sonra dikkatimi çektiği için ara ara bakarken orta led şeritin oradada görmeye başladım.
Normal mi yaşayan var mı?
Sorun ise nasıl çözüm sağlanır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal bir durum. LED ışıklandırmalı hemen her araçta olabiliyor.
Tek farda olup diğerinde olmayınca bir düşünüyor insan ister istemez… geçer mi kendi kendine bir şey yapmak gerekir mi acaba?
Değerli arkadaşlar dun arabayı yıkadım bu süre de kapilar acik kaldi arada radyo kendi kendine açılıp kapaniyor ve çalıştı. Arabaya bindiğimde 12 V akü zayif uyarisi verdi. Sunroof u actim ve cok yavas hareket etti. Sonra kapatmaya çalıştığimda zorlanarak kapatti ve arka tarafi acik kaldi. Hareket halinde kapatıyor ama dururken zorlaniyor geri itiyor arka taraf havada kalıyor. Aku ile mi ilgili yoksa baska bir sorun mu sizce?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araç çalışırken düzelmiş olması gerek?
-
Bendede birkaç defa oldu. Arac yıkarken vs mmedya ekranı kapat, açık bırakma. Mmedya 5-10dk çalışsa sanırım güvenlik amaçlı 12v akü zayıf ikazı veriyor.
Araçta elektronik ve enerji tüketen sistem çok fazla. Mesela araca 3-5 gün binmediğimde keyless acces ( kendiliğinden kapıların açılması kapanması) çalışmıyor. Biraz bindikten sonra normale dönüyor. Sanırım akü voltajı belli bir değerin altına düşünce çalışmıyor, araca binip biraz şarj olunca çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 2 Ocak 2025; 11:50:28 >
Arac hareket halinde iken kapatıyor ama dururken araba calissa bile zorlaniyor ve arka tarafi havada bırakıyor kapatmıyor
Araç yıkarken veya nemli ortamlarda olabiliyor ama birinde olup diğerinde olmaması ilginç. Bence servise gösterin, bi yerden hava alıyordur far.
Akü çok zayıflamış o zaman. Bir süre kullanın aracı akü normale döner.
-
Merhaba,
Düşük hızlarda ve frenlerken motor tarafından lokloklok gibi bir ses gelen var mı? Bu ses normal mi elektrik motoru kaynaklı mı?
Birde benim radyo veya normal müzik çalarken nadiren de olsa kısa süreli cıyırtı sesim var sizlerde de bu durum var mı? 2 hafta sonra Ankara Doğuş Oto ya randevu aldım. Gelişmeleri aktarırım mutlaka.
-
Benzer ses bende de var, kalkış duruşlarda da oluyor, dizel motor pervane sesinden biraz farklı bir ses (loklok tanımı tam oturmuş). Gelişmeleri iletirseniz sevinirim. Cızırtı olayı bende yok ancak android oto arada kopuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperus -- 2 Ocak 2025; 14:53:49 >
Bu cızırtı nadir de olsa bende de oluyor.
-
Merhabalar , tiguan araç aldım henüz teslim almadım bir arkadaşımdan yazılım güncellemesi gibi birsey olduğunu duydum doğru mudur ? Sizler böyle birsey yaptırdınız mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hangi paket aldınız ne kadar geldi? Aralıkta gelenler zaten güncel geliyor ben baktırdım güncelleme gözükmüyordu. 2-3 ayda bir gidersiniz varsa yaparlar yoksa zaten ücretsiz iç dış yıkama yapıp verirler. Genelde forumda paylaşılıyor 1-2 kişi gidince
Güncellemeler artık düzeldi, aralık araçlarında yok diye biliyorum, eski araçlarda vardı…
Servis ile görüştüm 1-2 hafta takip edelim araç yeni süreklilik arz edecek bir durum gibi görünmüyor, buhar yapması normal dediler. Takip ediyoruz şimdilik. Hayırlısı…
Rline dark edition varenna koltukla 2880
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır sağolun .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X