Şimdi Ara

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Metamorfoz_TT , aydnksvl
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.607
Cevap
129
Favori
217.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
Giriş

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU |

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trencijackk

Evet arkadaşlar merhaba bugün itibarıyla ben de 2024 Tiguan'ın yolda bıraktıkları arasına katıldım.

Aracımı Kasım2024'de Doğuş Oto Ankaradan almıştım. Bugün sabah itibarıyla otoparktan işe gitmek üzere arabamı çalıştırdığımda önce "Şanzıman acil işletimde. Sürmeye Devam edilebilir." uyarısını sonrasında da arka arkaya diğer sürüş güvenliği özelliklerinin tamamının (Lane assist, parktan çıkış asistanı, yaya koruma bilmemnesi) kapatıldığı uyarılarını aldım ve aracımı vitese atmama rağmen gaz yemedi ve hareket etmedi.

Ayın 18'inde randevum zaten vardı başka sorunlardan ötürü birde bu çıktı. Ömür törpüsü sanırım bu araba.

Günlerce süren çalışmalar sonrasında, önce yazılımsal problem olduğu söylendiği halde günün sonunda şanzıman mekatroniğinin değiştirilmesine karar verildi. Aracı Kasım 2024'te teslim aldığım için henüz bunu kabul etmedim. Yeni VW kullanıcısıyım bu normal bir sorun mudur? Kimileri fren balatasından farksız şanzımanla ilgili bir durum değil, değişmesi normal karşılanabilir diyor.

Bu ayıplı ürün satmaya girer mi? Hukuki süreç başlatmalı mıyım yoksa dert edecek bir şey değil mi? Yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı acaba?

• trencijackk T kullanıcısına yanıt

size tavsiyem hiçbir hukuki süreç beklediğiniz kadar sizin lehinize sonuçlanmayacaktır. günün sonunda size yeni bir araç bile verseler oturup aylarca araçsız kalacaksınız. motorda bir problem olsa yada kaportada, tamamiyle bu sürece girmek mantıklı olabilir yada birkaç kez değişmesine rağmen devam etse buda mantıklı olabilir ama çözülebilecek problemler için anlaşma yoluna gitmek mantıklı olabilir. bende aracı alırken kaporta sorunu yaşadım önceki yorumlarımda da bunu uzunnca anlattım ve nihayetinde aracın değişimine gittim ama hukuki süreci başlatmış olsam muhtemelen hala araçsız mahkeme mahkeme geziyordum. 1 ay araçsız kalmak bile beni çok yordu birde aylarca uğraşsam ne hale gelirdim bilemem. üst perdeden konuşarak yapabileceklerniizi anlatarak ve varsa firmadan içerden bir yönetici bularak bu işi çözmeye çalışın,başka bayiden tanıdık bulup bu işi sizin için en iyi nasıl çözebilirsiniz öğrenin daha önce muadillerinde en fazla ne yapmışlar öğrenin. ama her arıza için adamlar yeni araç vermeyecektir bunuda unutmayın. motor çatlağı ve benim yaşadığım kaporta problemi gibi durumlarda yeni araç verildiğini gördüm bunlar hızlı çözüldü. hatta bir akrabam araç çok toz alıyor diye dava açıp kazanıp 2 yaşındaki arabasını sıfır araçla değiştirdiler ama süreç uzun sürmüştü.

tekrar geçmiş olsun

• akfinity22 A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Kaporta sorunundan kastınız nedir tam olarak ?

• trencijackk T kullanıcısına yanıt

aracı teslim alırken araçta hasar vardı.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159781353

• matmma M kullanıcısına yanıt

jant lastik, elektrikli bagaj, yaklaşınca kapıların açılması, ön ve arka görünüşü, bunların içinde en önemlisi yaklaşınca kapıların açılması onun dışındakiler hikaye. Life paket in tek eksiği bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.