Pardon özür dilerim, bagaj havuzu demek istemişken bagaj paspası yazmışım. Evet öz iş bagaj havuzu, yalnız şöyle bir durum var son kasanın stepneli olan bagaj havuzu modeli yeni kada tiguana bir bir oluyor. Bilginiz olsun |
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (127. sayfa)
-
-
Merhaba, dediğiniz konu hiç dikkatimi çekmedi. Ancak önemli bir konu gerçekten. Ben hep multimedya ekrandan kapattım. Ancak yarın bende bir bakacağım. Direksiyonun soltarafındaki kumanda tuşlarında CNCl düğmesi var bir ihtimal bu tuş üzerinden kapanabilir. Bir denemek lazım.
-
Merhaba, hocam bence kesinlikle viraj denge çubuğuyla alakası yok
-
Merhaba aslında çıkmadı bir önceki kasanın bagaj havuzu bizimkilere bire bir uyuyor. Ben aldım kullanıyorum sorun yok. Size fotoğrafları atıyorum. N11 üzerinden kuponla aldım biiraz uyguna geldi
-
-
Haklısınız uyabilir, önceki kasadan kalan kauçuk bagaj havuzunu koydum şimdilik idare ediyor.(satarken halı bagaj havuzu ve sahler paspas şanslı yeni sahibine gitti)quote:
Orijinalden alıntı: reasutite1Pardon özür dilerim, bagaj havuzu demek istemişken bagaj paspası yazmışım. Evet öz iş bagaj havuzu, yalnız şöyle bir durum var son kasanın stepneli olan bagaj havuzu modeli yeni kada tiguana bir bir oluyor. Bilginiz olsun
2024 yeni kasaya özel üretirlerse alabilirim, beklemedeyim. -
iyi günler. 16 ekim tarihinde tiguan elegance aracı izmir avec'ten aldım. Dün servisle konuştum 16 Ekimden sonra bir küçük (2 saatlik yükleme süresi) ve bir büyük (4 saat yükleme süresi) yazılım geldiğini söylediler müsait bir zamanda güncelleme için aracı bırakacam. Aracı aldıktan sonra çeşitli aralıklarla 4-5 kez sabahları araca yaklaşmama rağmen açılmadı, aracı anahtardan açtım. Çoğunlukla açılıyor ancak bazı sabahlar bu durum oluyor. Bagaj kapağında da ayakla bazen açılışta ve kapanışta kapanma da sorun oluyor. Yan aynalar açılışta ve kapanışta gıcırdama yapıyor. Değişik zamanlarda göstergede 3-4 kez uyarı çıktı ancak 1-2 saniye gözüktü tam olarak ne olduğunu anlamadan kapandı. Bu durumlarla karşılaşan oldu ise yazarsa memnun olurm.
-
12V akü zayıfladığında veya uzun süre binilmediginde kış günlerinde olabiliyor. Yeni araçlarda bu sorun yazılımsal mi, donanımsalmi çözemedim. Sanki donanımsal gibi. Akuler ya uzun süre şarjsız kalmış bayide veya akuler rafta uzun süre kalmış. -
Aracım life paket, O dediğiniz sensör arızalarını ben de yaşadım, güncelleme yaptırdığım halde. Sensör buz tutmuştu ya da yağmur gelmişti, kısa süreli hata verdi. Güncelleme için araç 1 gün serviste kaldı. Yoğunluktan benim ki 3 gün kalmıştı (kartal doğuş oto).
-
Selamlar 19 inç tiguan için hangi kışlık lastiği önerirsiniz teşekkürler
Şimdi biraz baktım 8bin civarına hankook icept evo3 mantıklı geldi
Continental 10-11 civari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W00DPECKER -- 7 Ocak 2025; 16:42:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: W00DPECKER
Continental 10-11 civariFiyat performans acisindan hankook evo3 taktirdim. Yazlık continentallere göre çok konforlu. Kuru ve ıslak frenleme iyi. Karda kullanmadım henüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem.89 -- 7 Ocak 2025; 16:49:25 > -
Fiyat performans istiyorsanız kışlıkta Nokian.
Hatta karda daha iyi tutunsin derseniz 255x45x19 yerine 235x50x19 ebad. Bu arada üretim tarihine dikkat edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 7 Ocak 2025; 17:0:49 > -
Ben hep Continental’ciyim ama son aldığım Tiguan’a Michelin kışlık lastik aldım, ondan da çok memnunum. Hankook da güzel lastik.quote:
Orijinalden alıntı: W00DPECKER
Continental 10-11 civari -
Sağolun dediğiniz ölçüde mantıklıymış o ebatta da fiyat araştıracağım. -
İstanbulda kullanıcam hocam , fazlada para vermek istemiyorum. Michelin 40-45 vardır -
Merhaba, kışlık lastik coğrafyaya göre kullanılmalı, mesela doğu şartlarında ve ağır kış koşullarında kesinlikle nokian, Karadeniz sahilinde ve ılıman ve yağışlı yerlerde michelin, Akdeniz güney ve Ege’de Goodyear, Hankook veya continental öneririm. Bu lastiklerin hepsi iyi ancak başarımları farklıdır. Selamlar
-
Ayrıca İstabul şartları için çok uçuk kaçık şöyle böyle abartılacak kışlık lastiğe gerek yok. En ideali bence Bridgestone LM005 al geç yıllarca arkana ve yola bakma.
-
Goodyear 255/45 R19 104V Xl Ultragrip Performance + aldım, henüz karda deneme şansım olmadı ama konforlu ve sessiz bir lastik, yağmurda yol tutuşu gayet iyi. Değerlendirebilirsiniz.
Ayrıca bu ebatlar Alman üretimidir.
Selamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamalegend -- 8 Ocak 2025; 11:32:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X