Şimdi Ara

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: trencijackk
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.539
Cevap
126
Favori
208.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, arkadan gelen ses için servise tekrar gittim. Bu sefer araca doğrudan müdahale edecek usta ile test sürüşü yaptım. Neticede, sesin arka bagaj kapağından geldiğini tespit ettik. Sorunu gidermek de çok basit oldu. Usta bagaj kapağındaki plastik takozları biraz gevşeterek sorunu çözdü. Takoz dediğim bagajın sağ ve sol tarafında açınca göreceğiniz 2 tane plastik çıkıntı. Bunlar masaların da ayak yüksekliğini ayarlamak için kullanılan parçalara benziyor. vidalı, alçalıp yükseliyor. Kısacası, benim ses problemim bagaj kapağının tam oturmamasından kaynaklanıyormuş. Bazı arkadaşlara servis tarafından deri koltukların sesin kaynağı olduğu söylenmiş ama bagaj kapağı kontrol edilmeden koltuklara müdahale edilmemesini öneririm.
  • ismailt32 İ kullanıcısına yanıt

Gözünüz aydın hocam. Resim çekme şansınız varsa çekip gösterirseniz daha açıklayıcı olurdu.

• ismailt32 İ kullanıcısına yanıt

Bagaj kapağından açılıp, kapanırken ve güneşte beklediği zamana çatır çutur sesler geliyor. Hareket halinde farketmedim.

• Selamlar aracımı bugun teslim aldım üzerinde linglong diye bir lastikle gelmiş sizlerde durum nedir ? Bu lastiği kullanan var mı ? Değiştirmeye gerek var mı

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU |
  • W00DPECKER kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam aracınız renk de zeytin yeşili galiba en hoş renklerden biri bence. Fakat Linglong nedir ya nereden bulmuşlar bu markayı! VW ne yakışmıyor bu tarz hamleler. İlk gelen serilerde Elegance Pirelli geldi. R-Line da Conti idi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 3 Ocak 2025; 14:45:4 >

Benim de Hankook ile geldi rline. Öncesinde continantel ile geliyordu giderek düşürüyorlar galiba bu nedir ya. Ben kullanıyorum fena değil hatta bir takim da kışlık aldım hankookun.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Sağolun evet vet zeytin yeşili , artık böyle gelecek dedi bizim sansımıza linglong geldi
    3 farklı lastikle gelecekmiş artık goodyear hankook linnlong

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W00DPECKER -- 3 Ocak 2025; 15:15:17 >
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt
    Hankook kışlıklardan memmun musunuz
  • daha önemli konularda görüş istenen mesajlar varken (örneğin bir arkadaş kalkışta ve düşük hızlarda gelen sese ilişkin sormuştu), araç lastiklerinin markası gibi basit çözülecek ve önemsiz konularda yazmayı görev edinen arkadaşlara whatsapp grubu kurmalarını öneririm.
  • casperus C kullanıcısına yanıt

Sen önemli konular listesi yap başka konular konuşmasın millet nasıl? Araçla ilgili bilgi veren hiçbir paylaşımın yok 1 tane var o da hiçbir tiguanda matrix far yok diye yanlış bi bilgiydi. Devamlı sorduğun sorulara cevap alamıyor olman bizim sorunumuz değil isteyen istediğini konuşur.

Daha çok yeni hocam fikir yürütmem yanlış olur.

Ben Hankook taktırmadım ama kışlık taktıracaksınız sanırım ek bilgi vereyim. Goodyear performance + taktırdım. Sessiz ve yumuşak geldi bana, memnunum. Islak zeminde de herhangi bir sorun yaşamadım. Kar yağmadı tabii ama üzmez diye tahmin ediyorum.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Nereden maliyeti kısacaklarını bilemiyolar. İyice suyunu çıkardılar. Linglong ilk defa duydum, 2016dan beri rline tiguanlar continental ile geliyordu.
    Kışlıklarida continental aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 3 Ocak 2025; 17:8:1 >
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt
    bu sayfalarca ve içeriği boş lastik muhabbetlerinizden sadece ben değil diğer bazı arkadaşlar da sorularına cevap alamıyor, çünkü arada kaynıyor ve güncelliğini yitiriyor. gereksiz sayfa yaratacağınıza whatsappta konuşun diyorum veya DM atın ki insanlar aradığı konuyu bulabilsin. yıllardır foruma girmiyordum, yanılmamışım, bu üslubun kanıtlar nitelikte.
    Senin sorunun sensör beyni veya sensörlerde bence. Servise müracaat edin, olmadı Doğuş genel merkezde kayıt açtırın.
  • ft19 F kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, servise soracağım.

Sana mı soracağız ne konuşup konuşmayacağımızı bu da gayet araba ile ilgili bir konu! Ayrıca burada herkes servis elemanı değil bilen illa ki cevabını verir. Herkes bilgi amaçlı elinden geldiği kadarı ile paylaşım yapıp cevap veriyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: W00DPECKER

Selamlar aracımı bugun teslim aldım üzerinde linglong diye bir lastikle gelmiş sizlerde durum nedir ? Bu lastiği kullanan var mı ? Değiştirmeye gerek var mı

Hocam hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler. Çin malı lastik koymuş vicdansızlar.
    Ben de yazlıkta 20” jantım olduğu için üzerinde gelen 8 bin km yapmış Continental sportcontact5 lastiklerimi satıyorum. 255/45R19. İlgilenirseniz dm’den yazabilirsiniz.

• trencijackk T kullanıcısına yanıt
    Benim aracımda da aynı durum var bir de arada Apple connect bağlantısı kesiliyor müsait bir zamanımda servise götüreceğim
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.