|
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (124. sayfa)
-
-
Gözünüz aydın hocam. Resim çekme şansınız varsa çekip gösterirseniz daha açıklayıcı olurdu.
-
Bagaj kapağından açılıp, kapanırken ve güneşte beklediği zamana çatır çutur sesler geliyor. Hareket halinde farketmedim.
-
-
Hayırlı olsun hocam aracınız renk de zeytin yeşili galiba en hoş renklerden biri bence. Fakat Linglong nedir ya nereden bulmuşlar bu markayı! VW ne yakışmıyor bu tarz hamleler. İlk gelen serilerde Elegance Pirelli geldi. R-Line da Conti idi sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 3 Ocak 2025; 14:45:4 > -
Benim de Hankook ile geldi rline. Öncesinde continantel ile geliyordu giderek düşürüyorlar galiba bu nedir ya. Ben kullanıyorum fena değil hatta bir takim da kışlık aldım hankookun.
-
Sağolun evet vet zeytin yeşili , artık böyle gelecek dedi bizim sansımıza linglong geldi
3 farklı lastikle gelecekmiş artık goodyear hankook linnlong
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W00DPECKER -- 3 Ocak 2025; 15:15:17 > -
Hankook kışlıklardan memmun musunuz -
daha önemli konularda görüş istenen mesajlar varken (örneğin bir arkadaş kalkışta ve düşük hızlarda gelen sese ilişkin sormuştu), araç lastiklerinin markası gibi basit çözülecek ve önemsiz konularda yazmayı görev edinen arkadaşlara whatsapp grubu kurmalarını öneririm. -
Sen önemli konular listesi yap başka konular konuşmasın millet nasıl? Araçla ilgili bilgi veren hiçbir paylaşımın yok 1 tane var o da hiçbir tiguanda matrix far yok diye yanlış bi bilgiydi. Devamlı sorduğun sorulara cevap alamıyor olman bizim sorunumuz değil isteyen istediğini konuşur.
-
Daha çok yeni hocam fikir yürütmem yanlış olur.
-
Ben Hankook taktırmadım ama kışlık taktıracaksınız sanırım ek bilgi vereyim. Goodyear performance + taktırdım. Sessiz ve yumuşak geldi bana, memnunum. Islak zeminde de herhangi bir sorun yaşamadım. Kar yağmadı tabii ama üzmez diye tahmin ediyorum.
-
-
bu sayfalarca ve içeriği boş lastik muhabbetlerinizden sadece ben değil diğer bazı arkadaşlar da sorularına cevap alamıyor, çünkü arada kaynıyor ve güncelliğini yitiriyor. gereksiz sayfa yaratacağınıza whatsappta konuşun diyorum veya DM atın ki insanlar aradığı konuyu bulabilsin. yıllardır foruma girmiyordum, yanılmamışım, bu üslubun kanıtlar nitelikte. -
Senin sorunun sensör beyni veya sensörlerde bence. Servise müracaat edin, olmadı Doğuş genel merkezde kayıt açtırın. -
teşekkürler, servise soracağım. -
Sana mı soracağız ne konuşup konuşmayacağımızı bu da gayet araba ile ilgili bir konu! Ayrıca burada herkes servis elemanı değil bilen illa ki cevabını verir. Herkes bilgi amaçlı elinden geldiği kadarı ile paylaşım yapıp cevap veriyor zaten.
-
-
Benim aracımda da aynı durum var bir de arada Apple connect bağlantısı kesiliyor müsait bir zamanımda servise götüreceğim -
Sağolun hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X