< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (103. sayfa)
-
-
Ben ekranı 2 büyük widget ve 2 küçük widget şeklinde ayarladım. Büyüklerden birini müzik diğerini klima olarak ayarladım. Klima açma kapama fan hızı sicaklik bu sekilde daha kolay ayarlaniyor.
Paspas sahler marka aldım gayet iyi görünüyor. Sahlerin bagaj havuzu aldığım sitede yoktu. Bagajda eşya sabitleme için cirt bant kullanıyorum. Önceki aracimda hali bagaj havuzu kullanıyordum. O tarz bisey tiguan için bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem.89 -- 17 Kasım 2024; 0:9:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar konu içi arattım ama sonuca ulaşamadım maalesef. Şimdi Tiguanlardaki şerit takip asistanı kör nokta uyarı sistemi gibi çalışıyor mu, YouTube da elegance model için videosunu buldum, standart olarak blind spot yok ama Şerit Değiştirme Asistanı “Side Assist” ve Arka Trafik Asistanı “Rear Traffic Assist” mevcut ve görsel uyarısı mevcut yan aynalarda, Life da ise Şerit Değiştirme Asistanı “Side Assist” ve Arka Trafik Asistanı “Rear Traffic Assist” yok ama Şerit Takip Asistanı “Lane assist” mevcut, Şimdi demem o ki Life'da uyarı mevcut mu?
SerhatyoutubeYeni Tiguan Elegance 1.5 - Kör Nokta Uyarısıhttps://www.youtube.com/shorts/y5JGI2rDG3o?si=EjsCoVaNpPM0VMRi
-
Bunu ben de merak ediyorum. Hatta Front Asist hizmet dışı uyarısı aldığımda travel asist ve bir kaç asist daha listede çıkmıştı. Yazılım güncellemesi yapılınca araç düzeldi, o asistanlar da görünmez oldu tekrar.
Merhaba. Elegance aracım henüz 1 haftalık. 200 km de. Bu sabah yola çıktıktan 5 dk sonra tüm asistan uyarılarını aldım. Front asist devre dışı, lane asist devre dışı, SOS devre dışı vs. Aynen devam ettim. 2 dk kaybolup sonra tekrar çıktılar. Yine devam ettim. Autohold u da kapadım. Birkaç dakikaya kayboldular bir daha da çıkmadılar 1 saatlik yolum boyunca.
-
Elektrik süpürgesi çalıştıramaz. 220V olsa da gücü çok düşük oluyor.
-
Merhabalar,
Aracı çalıştırınca koltuk ufaktan masaja başlıyor benim arabada , bakıyorum masaj da aktif değil.
Acaba ayarlar ile alakalı bir durum mudur , yoksa hoş geldin reyiz gel belini azıcık ovayım, tadında bir karşılama sekansı mıdır ?
-
Volkswagenim uygulamasında aracım menüsünden bana özel aksesuarlara tıklarsanız, orjinal kauçuk paspas, bagaj havuzu vs birkaç aksesuar var. Fakat fiyatları muadil ürünlerin 2-3 katı fahiş fiyatlı. Şahsen toplam 8bin tl verip orjinal bagaj havuzu ve paspas seti almak pek mantıklı gelmiyor bana.
Ben kauçuk paspas olarak Bosse marka paspas, bagaj havuzu olarak önceki tiguandan kalan poliüretan bagaj havuzunu kullanıyorum, %90 uyuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Menüden masaj ayarlarında otomatik seçilmiş olabilir belki. Bi kurcalayin menüyü.
Çok teşekkür ederim markaya bakayım
Ayarlardan koltuk sogutma ,ısıtma, masaj araç calistirinca açılacak şekilde ayarlanabiliyor. Ama başlangıçta çalıştır diye bir ifade geçmiyordu. Koltuk menüsündeki ayarlarda olabilir.
Kısa süre çalışıp duruyor mu? Yoksa devam ediyor mu?
arabayı çalıştırıyorum, sırttan başlıyor sonra ara ara yine devam ediyor.
-
Merhabalar,
Araba alma arefesindeyim. LİFE TİGUAN ile Formentor vz line arasında kalmış durumdayım. tiguan 2255 formentor 2200 e inmiş durumda.
İkisinde de dq381 yağlı şanzıman var.
Formentor'un artıları; matrix far, sunroof, adaptif süspansyion, alarm, ses sistemi, elektrikli koltuk, spor koltuk, kablosuz soğutmalı şarj, 19 inch jant, elektrikli bagaj , anahtarsız giriş, albenili tasarım, spor direksiyon,
Formentor'un eksileri; daha düşük bagaj hacmi fakat benim için yeterli sayılır (1 çocuk var), lastik ebatı ve yalıtımdan kaynaklı daha düşük konfor.
Sizce bu denkleme göre hangisini tercih etmeliyim? Tiguanın illaki bir tık kalite farkı vardır ama formentorun daha düşük fiyata sundukları göz ardı edilemez durumda sanki.
-
Merhaba. Tiguan marka bilinirlik, 2.el değeri, kalite ve konfor anlamında daha iyidir. Fakat imkan varsa en azından elegance almanız daha yerinde olur. Formentor vz line donanım anlamında dolu dolu bir araç ve güncel tiguanda karşılığı extra donanımlı rline ve 3milyon üzeri fiyatı var. Şanzıman dq381 olduğuna eminmisiniz. Kasa ve ağırlık olarak tiguandan biraz küçük ve hafif.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 21 Kasım 2024; 8:44:10 >
Tek çocuk varsa Life'a nazaran Formentor daha keyifli duruyor.
-
Motor ve transmisyon aynı ve sonuçta ikisi de VAG grubu olduğu için kapasite bakımından her ikisi de sizi mutlu edecekse eğer, dolu olan aracı tercih etmenizi öneririm.
-
Merhaba arkadaşlar 2024 R line kullanıcısıyım, bazı araçların sinyallerinin kayar olduğunu görüyorum, benim aracımda tek parça yanıp sönüyor. bunun bir ayarı mı var?
Saygılar.
-
IQ Light HD Matrix far onlarda vardır.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X