maalesef hiç böyle bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmemiştim.(bundan önceki golf aracımı hiç bir sıkıntı yaşamadan 5 yıl boyunca keyifle kullandığım için vw markasına olan güvenimden dolayı) zaten bu olaylardan haberim olsa tercihim farklı olurdu sanırım... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srt 009 -- 14 Kasım 2024; 12:21:57 > |
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (102. sayfa)
-
-
Güncelleme sonrası aynı sıkıntıları yaşayanlar var asistan hatalarına hâlâ çözüm yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sorunlar tiguana has değil maalesef yeni golf, süper B de de var bekliyoruz bakalım 6 ay oldu benim. 2-3 ay daha beklerim gelişme olmazsa satarım.
Evet biliyorum ama en güncel haliyle teslim alması daha iyi
-
Sorunlardan bahsedenler güncelleme yaptırdı mı? TPI2073059/5 numaralı güncelleme var en son gelen. Yüklemede bağlantı kesilmezse 1 gün sürüyor. Bunu yaptırın mutlaka.
Ayrıca bayinin verdiği başka bilgi. VW nin bayilere, herhangi bir mekanik veya parça değişikliği yapmayın asistanlarla ilgili bir güncellemenin daha geleceği yönünde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 14 Kasım 2024; 13:37:57 > -
Ben bu arabayı Volkswagen’in araç geliştirme çalışmalarına katkıda bulunmak için almadım kendi ihtiyacimi karşılasın diye aldım ben de muhtemelen yeni almama rağmen bu durum devam ederse birkaç ay içinde satarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srt 009 -- 14 Kasım 2024; 14:12:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncelikle hem hayırlı olsun, hem geçmiş olsun. Güncel satılan tiguanda bu sorunların olması üzücü. Canınızı sıkmayın hepsi çözülebilir sorunlar. Kazasız belasız sürüşler.
-
Çok teşekkür ederim ben de çözülmesini bekliyorum başka yapacak bir şey yok şu anda
Bu süreçlerde ikame araç verip sizi mağdur etmiyorlardır diye düşünüyorum.
-
Şu an için eşimin aracıyla idare ediyorum yarın talep edeceğim devam ederse işlem ama servisin öyle bir teklifi olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srt 009 -- 14 Kasım 2024; 15:55:54 >
Aracınız hayırlı olsun. Aracınızda %99 ihtimalle fiziksel bir arıza yok içiniz rahat olsun. Servise dün bırakmışsınız, güncellemeyi yapıp bugün yarın teslim ederler. Sorunlar can sıksa da olabiliyor, 2016'da sıfır X1'i aldıktan 1 ay sonra motor takozu değişmesi için servise götürmüştüm mesela.
-
Öncelikle teşekkür ederim benim içim pek rahat değil ben Volkswagen servislerim bu konuda çok deneyimli ve ehli olduğunu düşünmüyorum ve Volkswagen firmasının bu araçlardaki yazılımı da müşteri deneyimleri ile geliştirmeye çalıştığını ve bu gelişimin tamamlanmadığını oldukça önemli eksiklikler olduğunu düşünüyorum internette yaptığım araştırmalardan edindiğim kanaat bu tabii ki bekleyip göreceğiz hayırlısı diyelim sağ olun tekrar dan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srt 009 -- 14 Kasım 2024; 18:9:51 >
Servisler hakkında dediklerinize katılıyorum. Ben Doğuş'un kendi servisini tercih ediyorum, diğer servislerden daha iyi hizmet veriyorlar bence. Aynı durumu BMW kullanırken de tecrübe etmiştim.
Merhaba, ufak tefek yazılımsal sorunlar 8.5 golf aracımda da var. Ağustosta aldım. Ne yaptıysam araç çalışmadı. Arka camı açtı, aynaları kapadı, alarm sistemi çaldı vs vs. Ümidi kestim. Sabah yedek anahtarı ile demedim çalıştı, doğruca doğuş Esenyurta gittim, 3 saat sonra verdiler, yazılım güncelleme yaptık sorun yok dediler, başkaca bir sorun olmadı. 6 Kasım'da da Tiguan R line black style beyaz aldım, sol ayna sürtünme sesli kapanıyor, yaglasam geçer, herhangi bir kusuru şuan yok, mekaniksel olmasında, artık yazılım maalesef çağın belası mi diyim avantajı mi bilemiyorum. Araçlar gittikçe ruhdan uzaklaşıyor elektronik ile. Herşey tabletden belki yeni nesile hoş olabilir ama benim gibi klasik anahtar düğme sevenler için öyle değil. O far anahtarını, ses ve klima kumandalarini ve joystick vitesi arıyorum. Birde 255 45 19 olması nedeniyle takir tukur herşeyi hissediyorum yoldaki. O sebeple 18 jant ve kışlık lastik yapacağım. Belki konforlu olur. Yakıt 10 litre altına inemedim, fabrika verisi hayal😅 ayrıca alt bagaj havuzu tavsiyeniz var mı aldım bir tane hepsi burada dan geri iade ettim, havuz kısmı bile yoktu igrencti 😅 tavsiyenizi beklerim, eski Tiguan da koltuk altı havalandırma dan misket girmiş, virajlarda onun sesini dinlerdik, bunlar için koruma kapağı yokmu acep, bu arada yeni r line eskisine göre çok yakışıklı.herkese keyifli sürüşler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhabalar Arabam hala serviste yazılım güncellemesi iki sefer yapılmasına rağmen sorun çözülemedi arızanın sıkıntının ne olduğunu sordugumda yağ Seperatörünün değişeceği sipariş verildiği tarafıma söylendi neyse ki ikame araç tarafıma verildi şimdilik beklemedeyim aldığımdan beri geçen sürenin yarısı bende yarısı serviste geçirdi araba ne ne diyeyim benim çok fazla ümidim yok herkese keyifli hafta sonları dilerim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srt 009 -- 16 Kasım 2024; 17:9:36 >
Yaşayan oldu mu bilmiyorum güneşi karşınıza alarak özellikle sabah be akşam saatlerinde sürerken uzun far hatası veriyor ancak uzunlar çalışıyor başlangıçda sebebini anlayamadım sonraları güneşten kaynaklandığını tahmin ettim
300 km'de aracım, tespit ettiğim sadece şoför aynası açılırken garc gurc ses yapıyor, ama dediğim gibi, araçta kumanda anahtar hiç bir şey yok, bu çok iyi bir şey değil, klima açarken adam kaza yapar, bu kadar tabletsellige bence gerek yok. Bu arada kimse bagaj havuzu almadı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megan66 -- 16 Kasım 2024; 18:18:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynadan gelen ses için servise gidebilirsiniz gres benzeri yağ sürüyorlar. Wd-40 veya silikon sprey sıkan da var ama serviste gitmenizi öneririm.
Ana ekrana klima ekranını taşıyınca tek dokunma ile açıp kapatabilirsiniz. Ekran özelleştirilebiliyor. Ama ben de auto hold için özellikle fiziksel bir tuş isterdim.
Ben rizline marka aldım üst kademe için iş görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X