Selamlar, aracı geçen hafta elegance paket olarak aldık. Tüm sistemleri denememize rağmen şimdilik bir sorun yaşamadık. hiç hata vermedi. Daha önceki aracımda da bazen bu sistemler devre dışı kalabiliyordu. Özellikle adaptif hız sabitleyici. Ama yurtdışı forumlarda da takip edebildiğim kadarıyla bmart-nisan üretim araçlarda daha fazla sorun yaşanmış. Satış temsilcisi de son 2 aydır teslim edilen araçlarda sorun olmadığını belirtti. |
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (100. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun aracınız. Araçta zaten mekanik bir sorun yok. Temmuz sonuna kadar üretilen modellerde sürüş asistanları bazen devre dışı kalıp birkaç saniye sonra normale dönüyor ama gelince gitmeyip sabit arıza gösteren araçlar da varmış. Onlarda da bir sigorta sökülüp takılınca düzeliyor, sıfırlama yani. Bunların devre dışı kalması aracın kullanımına bir etki etmiyor. Ama mesela yeni bazı BMW modellerinde fren servosundaki sorundan dolayı fren tutmaması gibi çok ciddi bir sorun ortaya çıkmış, yüzbinlerce aracı geri çağırmışlar. Hatta bizim forumun X1 sayfasında bir kullanıcı önemli bir kaza atlatmış.
Benim araç uygunluk belgesine göre Mart başı üretilmiş, bende asistanların bazen anlık devre dışı kalıp tekrar düzelmesi haricinde bir sıkıntı yok, sadece ön bölge asistanı yayalara karşı fazla hassas. Önümüzdeki haftaya servisten bir randevu aldım, bakalım yeni bir güncelleme varsa onu yükleteceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 6 Kasım 2024; 15:19:5 >
-
Sizin yakıt tuletimi nasıl bu aracta yarı hybrıd degılmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3 hafta önce görsel Fototğaf atmıştım, şehir içi 1000 km ortalama 7,5 lt yakmış.
Sizde arka koltuk kemer uyarisi kapatılabiliyor mu?
Birde telefon araca bağlıyken arama geldiğinde cevapla tuşuna bastıktan 2 -3 sn sonra ses geliyor. Önceki aracimda cevapla deyince direk ses geliyordu. Sizin aracinizda böyle bir durum var mı?
Arka koltuk kemer ikazını kapatıp deneme yapmadım. Eşim arkada çocuk koltuğunun yanında oturur, sürekli kemer takıyor. Bugün kapatıp, kemeri taktırmadan bir deneme yapayım.
Telefonda öyle bir gecikme hiç fark etmedim. Yeşile basınca konuşmaya başlıyorum ama karşı tarafın sesi ilk gelirken bir gecikme oluyor mu, onun için de bir deneme yaparım.
Güncelleme: Arka kemer ikazı kapatılsa bile halen ötmeye devam ediyor, onunla ilgili bir düzeltme olmamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 7 Kasım 2024; 12:47:28 >
Kemer ikazının kapanmasını gerektirecek nasıl bir durum var gerçekten merak ettim. Çanta falan koyunca ötüyor diye mi kapatmaya çalışıyorlar yoksa arkada oturanları sevmedikleri için mi böyle bir trip var?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende arka koltuklara yaşça büyükler oturabiliyor. Takamayabiliyorlar veya her defasinda uyarmak gerekebiliyor. Çekirdek aile kullanımında sorun olmuyor. Yoksa arka koltuk ikazı olması güzel bir özellik.
arkadaşlar daha önce kullandığım vw araçlarda bu alanda D1-D2 gibi sürekli hangi viteste olduğumu gösterirdi ama sport mode haric burda sadece "D" olarak gösteriyor bunu açabileceğimiz bir yer varmıdır. birde bu ekranda toplam km yi sabitleyebileceğimiz bir alan varmı şirket aracım polo aynı ekran nerdeyse onda en altta sürekli aracın toplam km sini görebiliyorum ama bunda birtürlü bulamadım
-
Önceki tiguanda dediğiniz gibiydi, yedisinde sadece D yazıyor. Cevabı bilen varsa bende merak ediyorum açıkçası.
Toplam km yi ben sağdaki yuvarlak içine sabitledim. Direksiyonda sağda ok tuşuna basın, sol ve sağdaki oklar ile sag yuvarlağı seçin. Çıkan menüde aşağı yukarı oklar ile toplam km yazan yere gelin. Ok deyin. Ben öyle yapmıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Menüde böyle bi ayar varsa ve çalışmıyorsa bu bir sorundur nasılı niyesi bize kalmaz herkesin kendi tercihidir. Son güncelleme ile sorunun düzlediği belirtiliyor ilgilenenlere… Ben daha gidemedim güncelleme için.
Sunroof ya da ışıklandırma çalışmama/kitlenme (dokunmatık panel kaynaklı) yaşayan birkaç kişi forumdan biliyorum. Ayrıca bu konu yurtdışı grup/forumlarda konuşuluyor. Problem ile ilgili servise başvuran ya da çözüm bulan var mıdır?
Telefondan youtube yada başka bir kaynaktan muzik açtığımda ses kalitesi ciddi oranda düşüyor sizde yaşıyormusunuz bunu? sadece car playden bir muzik uygulamasından açarsam kaliteli ses alıyorum. stabil kullanamadım sürekli bunu.
-
Bir kişi satmıyor sarı sitede 107 ilan var şikayetvar sitesinde de hakkında bir çok şikayet mevcut. kontrollerini tam yapmadan satışa mı çıkardılar ne yaptılar belli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19721974 -- 8 Kasım 2024; 15:4:12 >
Bluetooth ses seviyesi ayarını değiştirip deneyin birde.
Kardeşim sarı sitede satanların çoğu galeri ve alsatcı,tabi normal satıcıda vardır illaki içlerinde. Birde diğer marka ve model ilanlarına baksan, kac kişi satıyor. Yeni Passat, golf8.5, yeni tiguan iç tasarım, donanım ve yazılımları hemen hemen aynı.
Sen almak istemiyorsan alma, sana zorla kimse bisey satmıyor zaten.
Trafikte epey görünür olmaya başladı tiguan.
Geçtigimiz günlerde basinda yer almisti. Turkcell müdürler için 420 adet Tiguan 3 kiralamış.
Diğer marka ve modellere baktım sayısı çok az ilanların yarısı sahibenden yani ilk sahibi satıyor.
Neyse umarım sorunlar düzelir
Her ay 1500e yakın sıfır tiguan satılıyor 100 adet ikinci ele mi takildiniz 😄 Araba 3 ayda 300k zam yedi çünkü her satana memnun olmuyor gözüyle bakarsanız siz araba alamazsınız.
Tiguan SUV sınıfında 2. eli hızlı ve değer kaybı az olan bir araç. Satış adetleri satıldığı fiyata göre yüksek. Tiguan ın boş paketi fiyatı diğer sınıftaki araçarın dolu paketi fiyatından başlıyor buna rağmen insanlar tercih ediyor. Diğer markalar Tiguan a göre fiyat belirliyor. Avrupa'da geçen ay en çok satan SUV araç yine. Bu sebeplerden ötürü araç daha ilk çıktığında 20-30 a yakın ilan düşmüştü sarı sitede.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X