IQLED opsiyon olarak getirilmişti. Şimdiki paketler ne durumda bilmiyorum. Araç diğer arkadaşların da belirttiği gibi biraz sert. Bana passat b8 den sonra yumuşak geldi. Alışınca sert hissetmeye başladım. Kışlık lastiklere geçince daha konforlu hale geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (134. sayfa)
-
-
2 ayrı bayi ile görüşüyorum, ikiside elegance paket. Biri led plus far diyor, diğeri iq led diyor. İyice kafamı karıştırdılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
IQ light standart. Matrix opsiyondu sadece. Şu an o da gelmiyor zaten isteseniz de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne fiyat verdiler elegance için. Normalde IQ light standart. Bu ay geleceklerde değişiklik yapıldıysa bilmiyorum, malum sürekli donanım değişiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2730 tl verdiler fiyat, yeni gelen elegancelerda elektrikli hafızalı ısıtma ve soğutmalı deri koltuk standart hale gelmiş.quote:
Orijinalden alıntı: RdmsyNe fiyat verdiler elegance için. Normalde IQ light standart. Bu ay geleceklerde değişiklik yapıldıysa bilmiyorum, malum sürekli donanım değişiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Tiguan doğru seçim, ancak sıfır takintiniz yoksa sarı sitede IQ Led matrix, harman kardon, deri koltuklu dolu R line Tiguanlar var tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Uykusuza Masallar
2730 tl verdiler fiyat, yeni gelen elegancelerda elektrikli hafızalı ısıtma ve soğutmalı deri koltuk standart hale gelmiş.
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
2. Elde ekstra donanımlardan sıfırda verdiğiniz farkı alamıyorsunuz. Ben aldığımda günbatimi mavisi kıtlığı vardı şimdi baya güzel ilanlar var 10 bin km altı hatasız. Fiyat aralığı tam da yazdığınız gibi.quote:
Orijinalden alıntı: ft19
Aynen. 2800-2900 bandında 10bin kmyi geçmemiş dolu rline lar alınabilir. Standart rline a göre nerden baksan en az 300bin tl extrası var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihangirdSelam, tekrar hatırlatmanız için özellikle teşekkürler, bu yöntemi de deneyeceğim sağolun.
Selamlar bunu deneme fırsatı buldum,
andorid auto yerine bluetooh ile telefona bağlandım ve düşük bluetooh değerini yüksek yapabildim, o kısım yüksek olmasına rağmen, android auto da bağlanınca bir şekilde düşük ses veriyor, bu sesi yükseltmenin bir yolu yormadı yok herhalde. Gerçekten duyulmayacak kadar düşük , radyo sesi çok fazla yüksek olmasına rağmen.
-
Life pakaet araç için soruyorum, internette pek denk gelmedim videosuna - Park asistan diye bir şey var cesaret edip kullanamadım böyle güzel tarifleyen bir kaynak var mıdır, sadece geri veya ileri şekilde mi park ediyor, yan parka yanaşabiliyor mu, kitapçıkta kontrollü bırakmayın yazılarından çok denk geldim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X