Şimdi Ara

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
133
Favori
221.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
Giriş

IQLED opsiyon olarak getirilmişti. Şimdiki paketler ne durumda bilmiyorum. Araç diğer arkadaşların da belirttiği gibi biraz sert. Bana passat b8 den sonra yumuşak geldi. Alışınca sert hissetmeye başladım. Kışlık lastiklere geçince daha konforlu hale geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ayrı bayi ile görüşüyorum, ikiside elegance paket. Biri led plus far diyor, diğeri iq led diyor. İyice kafamı karıştırdılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdem.89 E kullanıcısına yanıt

IQ light standart. Matrix opsiyondu sadece. Şu an o da gelmiyor zaten isteseniz de.

• Uykusuza Masallar kullanıcısına yanıt

Ne fiyat verdiler elegance için. Normalde IQ light standart. Bu ay geleceklerde değişiklik yapıldıysa bilmiyorum, malum sürekli donanım değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdmsy

Ne fiyat verdiler elegance için. Normalde IQ light standart. Bu ay geleceklerde değişiklik yapıldıysa bilmiyorum, malum sürekli donanım değişiyor.

2730 tl verdiler fiyat, yeni gelen elegancelerda elektrikli hafızalı ısıtma ve soğutmalı deri koltuk standart hale gelmiş.

• Rdmsy kullanıcısına yanıt
    Iq light standart değil 2024 lerde. Farın ic kenarında iq light diye yazar olsa, arka stoplarda yazıyor. Elegance ve rline led plus far, extralı rline da iq light hd matrix far var.

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 30 Ocak 2025; 19:26:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuza Masallar

2730 tl verdiler fiyat, yeni gelen elegancelerda elektrikli hafızalı ısıtma ve soğutmalı deri koltuk standart hale gelmiş.

Alıntıları Göster
    Tiguan doğru seçim, ancak sıfır takintiniz yoksa sarı sitede IQ Led matrix, harman kardon, deri koltuklu dolu R line Tiguanlar var tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Aynen. 2800-2900 bandında 10bin kmyi geçmemiş dolu rline lar alınabilir. Standart rline a göre nerden baksan en az 300bin tl extrası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ft19

Aynen. 2800-2900 bandında 10bin kmyi geçmemiş dolu rline lar alınabilir. Standart rline a göre nerden baksan en az 300bin tl extrası var.

2. Elde ekstra donanımlardan sıfırda verdiğiniz farkı alamıyorsunuz. Ben aldığımda günbatimi mavisi kıtlığı vardı şimdi baya güzel ilanlar var 10 bin km altı hatasız. Fiyat aralığı tam da yazdığınız gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihangird

Selam, tekrar hatırlatmanız için özellikle teşekkürler, bu yöntemi de deneyeceğim sağolun.

Selamlar bunu deneme fırsatı buldum,

andorid auto yerine bluetooh ile telefona bağlandım ve düşük bluetooh değerini yüksek yapabildim, o kısım yüksek olmasına rağmen, android auto da bağlanınca bir şekilde düşük ses veriyor, bu sesi yükseltmenin bir yolu yormadı yok herhalde. Gerçekten duyulmayacak kadar düşük , radyo sesi çok fazla yüksek olmasına rağmen.

• Life pakaet araç için soruyorum, internette pek denk gelmedim videosuna - Park asistan diye bir şey var cesaret edip kullanamadım böyle güzel tarifleyen bir kaynak var mıdır, sadece geri veya ileri şekilde mi park ediyor, yan parka yanaşabiliyor mu, kitapçıkta kontrollü bırakmayın yazılarından çok denk geldim.

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.