Şimdi Ara

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Uykusuza Masallar , latia
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.671
Cevap
133
Favori
221.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
96. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Obdeleven da güncel olarak Motor ve Şanzıman yazılımı ne gözükmekte ?

Yetkili servislere son sürümün gelmesi vakit alıyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

Motor 4181, şanzıman 0464 görünüyor. Bendeki şanzıman versiyonu aynı ama motor versiyonu 3512. Servisler hakkında bilgim yok maalesef

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Motor veya şanzımana pek güncelleme gelmiyor anlaşılan. Yetkili servislere ulaşan bir şey yok diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilk gelen koltuk güncellemesi hariç. şuan iki güncelleme geldi? servise götürücem yazılım için.

Araçda gözükmese de cihaz bazen hata buluyor mu?

• 2022 tiguan life pakette direksiyonun sol tarafında altta far tuşları var ve fakat far yükseklik ayarı görmedim. Normalde olmuyormuydu. Yada başka bir yerde mi. Bilen varmıdır acaba.

Evet görünürde bir şey olmasa da buluyor. Siliyorum, bir süre sonra tekrar taratınca farklı farklı şeyler yine çıkıyor. Çoğu bilinmeyen hata diye görünüyor. Ya araçtaki modüller hatalı raporluyor ya da Obdeleven hatalı raporluyor.

Yetkili serviste önemsemiyor o zaman. Bariz hata olmayıp önemsiz hatalar diyor sanırım.

Servisin ekranda görünen bir uyarı veya bizzat bildirilen bir sorun haricinde vakit harcayacağını sanmıyorum.

• deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar daha öncede yazdım, 2016-2023 tiguan bagaj havuzu 2024 yeni tiguana %100 uyumlu değil. Aşağıya resim bırakıyorum. Eski 2020 tiguandan kalan orjinal bagaj havuzunun yeni tiguanda duruşu, kendi aracımda.
    2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU |

Muhtemelen hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ft19

Arkadaşlar daha öncede yazdım, 2016-2023 tiguan bagaj havuzu 2024 yeni tiguana %100 uyumlu değil. Aşağıya resim bırakıyorum. Eski 2020 tiguandan kalan orjinal bagaj havuzunun yeni tiguanda duruşu, kendi aracımda.
    İyi akşamlar, ben böyle bir ürünün bulunduğu bilgisini paylaştım ve mesajımda araştırabilirsiniz yazdım. Arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmişim gibi yazmışsınız. Firmaya sormuştum ve aldığım cevabı paylaşıyorum. Kendim de aldım ancak daha aracıma koyma fırsatım olmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Siz bir iki defa paylaşınca, bende 2016-2023 tiguan bagaj havuzunun %100 uyumlu olmadığını yazmıştım. Bununla ilgili son mesajınızı görünce araç üzerinde resmini çekip paylaşayım dedim. Cevabım size değil , sizi yanlış yönlendiren satıcıya. Ha uyuyormu, uyuyor, ama tam uymuyor, %90 diyelim. resimde görüldüğü gibi, hem derinliği kısa kalıyor, hem dış kenarlardan içe doğru eğimli. Malum yeni tiguanda bagaj arka koltuğa doğru biraz daha derin, yaklaşık 2-3 cm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 27 Ocak 2025; 20:37:29 >
  • trencijackk kullanıcısına yanıt

Merhaba sizin yasamis oldugunuz tum bu problemleri ve daha fazlasini Nisan 2024'te bayiiden aldigim Tiguan R-Line Full Paket aracimla bende yasamaktayim. Aracim 20 gun serviste kaldi ve bende sonuc alamadim. Almanya VW'e yazdim onlarda topu Dogus'a atiyor. Dogus sorunu cozemeyince en sonunda bunlarin ariza degil sadece bilgi amacli oldugu gibi komik cevaplar vermekle yetindiler. Sadece bizde degil diger avrupa ulkelerinin forum sayfalarini taradiginizda da ayni surecler yasanaiyor. Ancak oralarda hukuk guclu oldugu icin aninda iade yada yenisiyle degisim yapiyorlar. Bizim ulkemizde hem Almanya VW ve hemde Dogus hukuk sistemini cok iyi bildigi icin bu gibi surecleri rafa kaldirabiliyorlar. Benimde size tavsiyem hukuksal surec paylasmayin, Dogus'un dedigi gibi bu arizalarla araci kullanmaya devam edin yada araci satin. Ben hic bir sonuc alamadim. Gecmis olsun

• blake22 B kullanıcısına yanıt

Cevabınız ve yardımınız için teşekkür ederim. Size de mekatronik arızası mı dediler? Sorunu çözemediler mi yani mekatroniği değiştirmediler mi?

• trencijackk kullanıcısına yanıt

Bana acikcasi hicbir sey diyemediler, problemi bulamiyorlar zaten servis suresince bana vermis olduklari son model passa variant aractada ayni arizlar arada yanip yanip sonuyor. Bu konu Turkiye ile ilgili degil Avrupa pazarinda da ciddi problemler var. Ornegin Ingiltere'de forum sayfalarinda kullanicilar ayni problemlerden bahsediyor ve Almanya VW bu konuda cok duyarsiz, gormemezlige geliyor. Bana Dogus'un en son soyledigi arada yanar yanar soner onemli degil. Cunku sanirim ellerinden bir sey gelmiyor. Asagida bir link paylastim buradan da ayni sekilde bakabilirsiniz. Tekrar hepimiz icin gecmis olsun

https://www.volkswagenforum.co.uk/threads/tiguan-r-line-2024-software-issues.48180/

• Drea7 D kullanıcısına yanıt

Ayni ariza bende de vardi, sanirim sensor degisimi yaptilar cozuldu ama genel problemler yine devam ediyor. Bu arada etrafta bir engel olmamasina ragmen ani fren cekme ve assistan arizalari da devam ediyor. Tek yapabilieceginiz, simdilik bu sekilde devam etmek yada araci satmak, gecmis olsun

• Araci alicaz ama yazilim sorunlari akillari kurcaliyor. Sanirim yeni gelecek modellerde elegance icin kablosuz sarj ve ani fren sonrasi araci kenara cekme ozelligi olmayacakmis.

Yabanci forumlara da kisa goz gezdirdim hep yazilim sorunlarindan bahsediliyor.

Bu Kasim-Aralik guncellemeler sonrasi duzeldi mi araclar?

2025 model daha bir sorunsuz gelir mi acaba?

• oz7 O kullanıcısına yanıt
    Aracı da soya soya yakında bomboş satacaklar. Ha zam yapmışsın ha donanım çalmışsın aynı şey.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oz7 O kullanıcısına yanıt

Saat 18:30 oldu hala yazılım güncellemesi için doğuş maslaktayım son güncellemeyi deneyimlendikten sonra hataların devam edip etmediğini yazacağım.

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.