< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (99. sayfa)
-
-
Servis formunda diagnoz diye bisey yazmışlar. Kod vs yazmıyor. Sanırım bu ana güncelleme değil. Multimedya 2434 dü, 2460 olmuş. Başka bir yerde yazılım sürümü yazıyormu, bilmiyorum açıkçası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı sıkıntı benim araçta da var. Araç çalışmıyor. Akü şarjından sonra düzelme oldu mu sizin araçta?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim araçta çalışmama diye bir sorun yok. Araç her marşta çalışıyor. Park halinde iken yarım kontak yapıp mmedya ekranı biraz kurcalayan, menüler arasında gezince, müzik vs dinleyince 12v akü voltajı düşük ikazı verdi, bu durum aracı alalidan itibaren 6 ay içinde 3 defa oldu, aracın çalışmamasına veya herhangi bir olumsuz duruma sebep olmadı. Sanırım yazılımla ilgili sanal bir arıza veya aracın yazılımı/sistemi yarım kontak olarak araç çalışmadan mmedya vb sistemlerin enerji kullanımına izin vermiyor. Akü voltajı avometre ile ölçüğümde normal, motor çalışırkende akü şarj voltajı normal, yani aküyü şarj ediyor.
Serviste akü şarjindan sonra henüz 12v akü voltajı düşük ikazı vermedi.
Sizdeki durum farklı sanırım.
Evet ana güncelleme değil, aracımızı 2460 kurulu olarak teslim aldık ve şuan bunun üzerine yeni bir güncelleme gelecekmiş. Servisin söylediğine göre ana güncelleme ile araçtaki navigasyon sistemi, bazı hata ve sorunların giderilmesi ve iyileştirilmesi hakkında bir güncelleme olacakmış.
-
Bugün baktim sizin dediginiz gibi 2460 olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2024 modellerin yakıt durumu hakkında bilgi verirmisiniz sehır ıcı sehır dısı
5bin km sonunda karışık (şehiriçi şehirdışı) 7,2lt/100km
Memnunmusunuz aracınızdan peki cok sorun var gibi yeni modellerde
Yeni piyasaya çıkmış araç, ufak tefek sorunlar olur illaki. Konuyu geriye doğru okuyun, genelde yazılımsal sorunlar. Zamanla yazılım güncelleme vs düzeltilir. Genel anlamda memnunum. Bende bi önceki mk2 tiguan da vardı, 4 yıl kullandım, yeni mk3 tiguan her konuda eskisinden daha iyi.
Herkese merhaba, aracımı doğuş oto Kartal’a bıraktım, yazılım güncelleme var dediler. Önce 4 saat sonra, sonrasında Ertesi gün alırsınız dediler. Inş sorun uzamaz.
Araç life paket ama arıza verince kendini elegance sandı,asistanlar kısmunda travel asist, römork asist filan çıktı ama aktif olmadı. Fotoğrafını çekmeyi unuttum. Acaba yazılımla travel asist aktif edilebilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umute01 -- 5 Kasım 2024; 16:54:10 >
mayıs haziran da alınan tiguan larda ufak sorunlar olmuş sanırım bende buradaki yorumlara baktım aldım, ben ağustos sonunda aldım buradaki sorunlardan hiçbiri daha karşıma çıkmadı, inşallah da çıkmaz, sıfır araba da sorun olması hiç hoşuma gitmez benim, belki benimki güncel gelmiş olabilir. Bazı arkadaşlara güncelleme için bayiye çağırıyorlar, güncellemeler ile ufak sorunlar tamamen ortadan kalkacak herhalde. Ben sordum ve problem olmadığı için gitmedim bayiye
Arkadaşlar ben şunu merak ediyorum, uyarı hataları alanlar için güncellemeye gidenler dışında, Eylül Ekim aylarında araba alıp herhangi bir hata sorunu çıkan var mı, ben ağustos sonunda aldım bende herhangi uyarı hatası hiç çıkmadı. Problem acaba ilk başta araba çıkınca alanlarda mı oluyor. Şundan merak ediyorum, herhangi hata olmadığı için güncelleme gelse bile çok gitmeyi düşünmüyorum iyice sisteme otursun Ocak şubat gibi belki daha da yeni güncellemeler gelir o zaman giderim diye düşünüyorum. Acaba yanlış mı düşünüyorum ?
Aldıktan 4 ay sonra arıza alan da var. Her tiguan bu asistan hatasını veriyor ama anlık 3-4 saniye sonra duzeliyor mesela. Ben 2-3 ay sonra hata aldım. Yani mutlaka oluyor ama dert edilecek bisey değil.
2.5 milyon para veriliyor ve sorunlar pek ufak tefek gözükmüyor hatta yukarıda bir arkadaş çıkan sorunlardan bıkmış satmaya bile karar vermiş
O senin fikrin güzel kardeşim. 1 kişi sattı diye araç tu kaka olmuyor. Bu aracı binlerce alan insan var, hatta ilk ay 4bin küsür satmış. Bu konuya yazan toplasan 50kisi vardır yoktur ve çoğuda benim gibi aracına değer veren, birazda hassas titiz kişiler. Birazda insanların hassaslık durumuyla alakalı. Kimisi ufak tefek şeyleri hiç kafaya takmaz, kimisi hafif takar, kimisi kafasında büyütür, pireyi deve yapar.
Ben de Ağustos sonunda aldım. Haziran sonu da aldığımız diğer Tiguan’da asistan hatası olmadı.
Mevcut sorunlar yazılımsal sorunlar. Zamanla çözülecektir. Aracın her aksamı artık elektronik ve yazılımsal kontrol ediliyor. Günümüz yeni teknoloji araçlar artık bu şekilde. Yazılım güncellemesi ile sorunlar çözülüyor.
Apple, Samsung yeni telefon çıkarıyor. İlk birkaç ay batarya, ekran, ısınma vs yazılımsal sorunlar oluyor ve zamanla güncelleme ile çözülüyor.
Yeni aracınızda hayırlı olsun...Aynı zamanda geçmiş olsun....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X