Haklısınız doğuş yedek parçadan da bu fiyata yakın getirtilebilir. Ben sordum 170 bin olur dediler. Almanyadan kendileri getirmişler. Ben 2025 yılında dolu R line'larda bu jantların da geleceğini düşünüyorum. |
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (97. sayfa)
-
-
Servis talep edince istediğimiz jantı getiriyor mu? Jant olayı kasko ve garanti yönünden biraz sıkıntılı. Servisten yaptırmak en iyisi.
Bu arada adamların mağazasına baktım araba fiyatına jant satıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 24 Ekim 2024; 15:27:38 > -
Araca fabrikasyon da takılabilen orijinal jant olduktan sonra kasko ve garantide sorun olacağını düşünmüyorum. Ancak yetkili servis kanalıyla almak her zaman daha garantili tabiki. Yedek parça bölümünde aracınızın şasesine uygun-izin verilen jantı isteyebiliyorsunuz. Bu konuda BMW markası çok iyi, belli kampanya dönemlerinde VW'den çok daha uygun fiyata jant-lastik kombinasyonları satıyorlar.
-
Dsg şanzımanlar halen sorunlumu acaba. Yeni araclarda bu sorun olmadıgı söylemiyor ne kadar dogru. Aracı yeni alanlar genel memnuniyetiniz nasıl arac hakkında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hhgl -- 25 Ekim 2024; 11:15:57 > -
Genel olarak sorunlar düzeldi ama zaten sorun kuru şanzımanlardaydı, ıslaklarda sıkıntı yoktu. Tiguan da dq381 kodlu ıslak şanzıman olduğundan sorun yaşanmayacaktır. tek sorun dsg nin çalışırken çıkarttığı ses diyebilirim.
-
Farlar, iç lamba v.s açık kaldığı için sanırım -
2025 ocak (en geç) -
Arkadaşlar aracın multimedyası hangi formatları destekliyor? Bilgisi olan var mı? -
Formatlar aşağıdaki gibi ama bitrate hakkında bilgi yok
Şu formatlarda ses oynatma:
AAC.
APE.
ALAC.
FLAC.
MP2.
MP3.
MP4.
Vorbis.
OPUS.
WMA.
WAV.
Şu formatlarda video oynatma:
MPEG-1 ve MPEG-2 (.mpg, .mpeg, .mkv, .avi).
ISO MPEG-4 ASP; Xvid (.mp4, .m4v, .mov, .mkv, .avi).
ISO MPEG-4 AVC / H.264 (.mp4, .m4v, .mov, .mkv, .avi).
Windows Media Video 9 (.wmv, .asf, .mkv, .avi).
-
-
yağmurlu havada da hata verecek o zaman.. -
Ya PVC kaplama kullanmışlardır, ya da kalitesiz bir PPF kaplamadır. Uygulamayı yapan VW değil de bayi olduğu için, ne kalitede bir ürün kullanacağı tamamen bayinin insiyatifinde. Alttaki yapışkan tabaka bozulmuş gibi duruyor, vakit geçirmeden söktürün derim.
-
Bayiye götürüp sökün yaptığınız filmi dicem, bi de yaptırmak istemiyorum diyince ; yok bizim ürünümüz 190 micron yok tpu yok kendini yeniler bilmem ne diye atıp tuttu eleman, o zamanda inanmamıştım. Hata ettik yaptırdık. Zehir zıkkım olsun aldıkları para da … -
Hocam gecmis olsun, bayilerde ppf, cam filmi vs yaptirilmaz aklinizda bulunsun. Porsche bile alsaniz bayide yaptirmayin.
Sahsen ben 2.el arac alacagim zaman aciklamada sanki araca deger katacagini dusunerek bayide ppf kaplama yaptirdik diyenleri direkt eliyorum
-
Geçmiş olsun 5 ayda boyaya zarar vermesi düşük ihtimal, bir önce yetkili bir yerde söktürün. Sökme işlemi de önemlidir o yüzden araştırıp gidin.
-
Kaput kaplamaya bende karşıyım hem çok pahalıya yapıyorlar hemde sıfır aldığım araçta boyamı var anlamıyorum. Ama cam filmini bayi indirim sırasında hediye etti. Yaptırdım ne çizildi nede araca binen biri cam filmini anlıyor. İçerden bakınca cam filmi olduğunu anlamıyorsun dışardanda içersi gözükmüyor.
Neden bayiden cam filmine karşısınız? -
Kaput kaplama sıfır arac alındığında en önemli işlemdir. Çünkü aracın yolda taş, mıcır vs maruz kalan en riskli yeridir. Tabi iyi bir marka ppf, iyi bir işçilikle. Önceki tiguanada yaptırdım, şimdikinede. Tabi serviste değil. -
Bayide kaput koruma seramik kaplama ve film yaptırdım.
Kaput korumada şimdilik sorun yok.
Seramik var mı yokmu anlaşılmıyor. Su akıp gitmiyor.
Ben aracı aldıktan sora dışarıda sadece film çektirmek istiyordum. Ama aşırı ısrar ve dışarıda film çekilmesi sonrası ilerde kapılar, ses sistemi vb arızaları garanti kapsamı dışında kalır diye belirttiler. Mecbur yaptırdım.
Ppf güzel duruyor. Ama taktirmasida söktürmeside bir dert ve ciddi maliyet. Kapı kolu falan söküyorlar. Benden sonraki sahibi için arabayı bu kadar korumak ne kadar mantıklı bilmiyorum. -
Iscilikleri genel anlamda iyi degil ondan dolayi tercih etmiyorum
-
Şu ana kadar kullandığım en kötü araç; 2024 Tiguan R-line. Araba paranoyak bir insan gibi. Önümde hiç bir şey yokken, otoparkta sert stop ediyor. Geri vitese takınca arkamda hiç bir şey yokken her tarafı ayrı ayrı ötüyor. Benzincide sıkışıklıkta hayalet görüyor herhalde stop ediyor. Arabaya binmekten korkar oldum, manevra yapmam gerektiğinde soğuk terler döküyorum. Stopu da epey sert, her seferinde dizlerim konsola vuruyor. Artık her bindiğimde manevra frenlemeyi kapıyorum, front assisti kapıyorum. Unutunca ne yaparsam yapayım stop ediyor.
Servise gittim, güncelleme vardır umuduyla, en son versiyonmuş. Durumu anlattım. Haklısınız dediler. 6000 kilometre olsun elden çıkarayım diye bekliyorum. :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X