|
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (98. sayfa)
-
-
biraz bekleyince direksyon da baya ısınıyor
-
2 hafta önce aldığın life pakette bagaj, anahtarlıktan açılmıyor " bagaj işareti olmasına rağmen " içeriden de açılmıyor sadece bagaj kapagından yani dışarıdan açılıyor
life pakette tüm güvenlik asistanları var ama kör nokta koymamışlar
çok enteresan
-
6000km ve 6 aya gerek yok hemen satabiliyorsunuz. Şirketler için bireyselde sıkıntı yok
-
malesef life pakette yok
-
Ayarlarına iyi bakın. İlla ki anahtardan bagaj açılır.
Kör noktayı da koysalar üst paketlerin satışını etkiler diye koymamışlardır.
-
Anahtardan basılı tutunca açılıyor. Kendi kendine değil malesef. Elektrikli bagaj çok gerekli bence, ilk yaptıracağım retrofit.
-
Bugün yazılım güncellemesi için Trabzon'da bayiye aracı bıraktım.
Uzun süreceği bilgisini verdiler. Net bilgi veremediler. Belki 1 günden de uzun sürebilir dediler. İkame araç teklif dahi edilmedi.
Anlamsız şekilde randevu saatinden 20 dakika sonra benim işlemlere başlayabildiler. Yapacakları tek şey anahtarı alıp benden imza almaktı.
Ek olarak arka koltuktan gıcırtı sesi geldiğini söyledim. Daha önce de bu şikayeti iletmiştim. Çözümü arka koltuğunu rayını ileri geri yapmak olduğunu söylemişlerdi. Ancak sorun devam edince tekrar bakılmasını istedim. Rayların değişmesinin gerekebileceğini söylediler.
Biraz daha bekleyip aracı elden çıkaracağım. Trabzonda Vw servis anlamında rezalet, bir daha almayacağım kesindir.
-
İngiltere'de bugün, o bir süredir beklenen güncelleme gelmiş, araç sahiplerini arayıp çağırmışlar. Önümüzdeki hafta bizim servisleri de arayıp sormak lazım. -
Ben dün güncelleme yaptırdım. Servistekiler fren kontrol ünitesinden girdiler bu güncellemeyi almak için. Tahminim fren hassasiyetleri ile ilgili bir güncellemeydi.
Ayrıca güncellemeden sonra yan ayna hafıza alma ve kemer ikazı sesi kapatma düzeldi. Servis asistanlarla ilgili güncellemenin de geleceğini belirttiler. Umarım en kısa sürede gelir. Bu yabancılara pek güvenmeyin adamlara reset atıyorlar güncelleme geldi diyorlar. Ve yahut bahsettikleri hali hazırda benim de yaptırdığım güncelleme olabilir. TPI kodu paylaşırlarsa anlarız.
-
Güncelleme gelene kadar araçtan soğudum. İlk defa bu kadar kısa sürede sıfır aldığım aracı sattım. 6 ayda her türlü hatasıyla uğraşmaktan sıkıldım. Silecekler bile hata verdi bir süre çalışmadı. Akıl almıyor nasıl böyle sorunlu bir arabayı piyasaya sürdüler. Herkese bol şans dostlar, umarım sorunlar en kısa sürede çözülür ve mutlu binersiniz. -
Birkaç kişiyi aramışlar. Reset atılacak olsa bunun için çağırmazlar sanırım. Sizin araca uygulanan güncelleme ile bu sorunlar düzeldiyse benim araca uygulanan güncellemeden sonra yeni bir tane daha çıkmış sanırım. Çünkü kemer ikazında bende değişiklik olmadı. Benim tek sıkıntım front assist yayalara karşı fazla hassas, o çözüldüyse tamamdır.
-
Güncelleme için hiç aramadilar. Yazılım kodu 2434.
Multimedyayi telefonun İnternetini paylaşarak wifiye bağladım. Ancak hiçbir şey için kullanilmiyor. Normalde magza uygulamasi ve İnternet radyosu falan var yurdisi modellerde. Bunlar gelecek mi?
-
-
Bendeki 2073059/4. Bunlar hemen hemen aynı, daha önce forumda yazmıştım. Asıl güncelleme dün yurt dışında gelen olsa gerek, haftaya servise bir soralım bakalım.
-
Herkese merhaba, 1200km’lik uzun yolun ortasında şerit takip, acc hatası verdi, yolun geri kalanını öyle geldim. Arabanın kitabında sensörün kirlilliğinden olabilir yazıyor 🙏 arabayı yıkatacağım, sonucu yazarım. Başka önerisi olan varsa seve seve uygularım. Olmassa Ankara’ya servise randevu alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umute01 -- 2 Kasım 2024; 14:28:6 > -
quote:
Orijinalden alıntı: umute01
Herkese merhaba, 1200km’lik uzun yolun ortasında şerit takip, acc hatası verdi, yolun geri kalanını öyle geldim. Arabanın kitabında sensörün kirlilliğinden olabilir yazıyor 🙏 arabayı yıkatacağım, sonucu yazarım. Başka önerisi olan varsa seve seve uygularım. Olmassa Ankara’ya servise randevu alacağım.Aşağıdaki fotoda yer alan sigortayı söküp, biraz bekleyip tekrar takın, o şekilde hatalar siliniyormuş. Ya da hatalar görünür halde iken doğrudan servise gidip yazılım güncellemesi yaptırın. Asistan hataları için çok yeni bir yazılım gelmiş, belki onu uygularlar.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159401473
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 2 Kasım 2024; 14:36:17 >
-
Hafta içi 12V akü voltajı düşük arızası ve yazılım güncellemesi için aracı servise bıraktım. Sisteme bağladılar asistan ve frenle ilgili bir güncelleme varmış. Ertesi gün teslim aldım. Akü kontrol edilip şarj edilmiş, sorun yokmuş. Asistan la beraber mmedya güncellemesi yapılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 2 Kasım 2024; 15:45:4 > -
Multimedya güncellemesi sonrasında aracın orjinal navigasyon sistemi aktif oldu mu acaba?
-
Servis formunu aldıysanız asistan güncellemesi ilgili tpi kodu var mı? Ben çarşamba yaptırdım asistan ile ilgili güncelleme daha gelmedi bekliyoruz dediler. Asistanlar ilgili geçici bir güncelleme yapıyorlar “5f” adı altında ama bunun diğer güncelleme gelene kadar geçici olduğunu da söylediler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X