Şimdi Ara

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mehsar
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.506
Cevap
125
Favori
206.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srt 009

Merhabalar Arabam hala serviste yazılım güncellemesi iki sefer yapılmasına rağmen sorun çözülemedi arızanın sıkıntının ne olduğunu sordugumda yağ Seperatörünün değişeceği sipariş verildiği tarafıma söylendi neyse ki ikame araç tarafıma verildi şimdilik beklemedeyim aldığımdan beri geçen sürenin yarısı bende yarısı serviste geçirdi araba ne ne diyeyim benim çok fazla ümidim yok herkese keyifli hafta sonları dilerim..

Alıntıları Göster
    İyi akşamlar dün aracımı servisten aldım yağ seoeratörü değişti yazılım güncellemeleri yapıldı şu an için herhangi bir sıkıntı gözükmüyor.

• KAJMER4444 K kullanıcısına yanıt

Tiguan elegance alamıyorsanız kesinlikle formentor. Anahtarsız giriş çalıştırma , elektrikli bagaj, kör nokta, cam tavan bence önemli detaylar.

• Boyut mu önemli donanım mı? Bunun kararına göre hareket edersiniz. Life paketli tiguan formentor’a göre bomboş bir araç. Ama boyut olarak daha büyük, köfte yanak 17 jant lastik daha konforlu. Seçim sizin.
  • KAJMER4444 K kullanıcısına yanıt
    Formentor
  • ft19 F kullanıcısına yanıt
    Eski kasasında kayar ledi gizli özelliklerden açıyorlardı bunda açabilirler mi sizce ?
  • Selam arkadaşlar birşey sormak isterim. İphone kullanıyorum ve araca biner bizmez telefon car playe bağlanıyor ama araçtan car play ekranına gitmesemde radyodan müzükte dinlesem telefondan arka planda yandex navi yi açıyor. Telefondan kapatsamda yine açılıyor bağlantıyıda kapatmak istemiyorum. Sadece telefondan yandexi açarsam kullanayım istiyorum ne yapmak gerekir?
  • yaslam Y kullanıcısına yanıt
    Eski kasa 2020 highline vardı bende, olduğunu bilsem açtırırdım. Yenisinde açılıyormu, bilmiyorum. Vag cılara sormak lazım.
  • akfinity22 A kullanıcısına yanıt
    Bende Samsung var, araca binince anında Android Auto ya bağlanıyor. Dediğiniz gibi bir şey olmuyor. Sizin araç veya telefon ayarlarında, araca bağlanınca navigasyonu otomatik olarak açma ile ilgili bir seçenek varsa aktif edilmis olabilir.
  • ft19 F kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdımda 2024 lerde kilit oluyormuş yazılımda bu nedenle şuan müdahale zor sanırım acaba servisteki teknisyen açmaz mı :) tanıdık vs bulunsa olabilir mi emin değilim

Android Auto'da otomatik başlatma ayar seçenekleri var, Carplay'de yok mu öyle bir ayar?

SFD2 kilidi OBD2 uygulamaları tarafından halen açılamıyor. Servisin ise bu işe yanaşacağını hiç sanmıyorum.

Servisin bu konuda Vag cılar kadar bilgili ve yetenekli olduğunu düşünmüyorum.
  • srt 009 kullanıcısına yanıt

can sıkıcı bi durum,

umarım tekrar sorun yaşamazsınız.

• Rdmsy kullanıcısına yanıt

formentor vz line da bile kör nokta yok dediler bana

• Yazılım güncelleme konusundaki son durum nedir arkadaşlar? Sorunlarınız çözüldü mü yoksa halen devam ediyor mu? Tiguan alma arifesindeyim...

• ozgurozer O kullanıcısına yanıt

Benim aracım 2 haftalık. 1 kere asistan uyarısı verdi ve tüm asistanlar birkaç dakika devre dışı kaldı ve sonra düzeldi. Şimdilik tekrarlamadı. Autohold ve şerit takip kapalı kullanıyorum.

• ozgurozer O kullanıcısına yanıt

Güncellemeden sonra göstergede 2 defa çok kısa süreli asistan hataları belirdi ve kendi kendine gitti, başka da bir sorun olmadı.

• Ben de elegance donanımli alma arefesindeyim fiyat alan oldu mu son günlerde acaba
  • Araçta bulunan kablosuz şarj ünitesi hızlı şarj mıdır? Bilgisi olan var mı?

Araca binmeden önce telefon Wifi sini bir kapatın öyle deneyin.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.