Şimdi Ara

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.236
Cevap
117
Favori
191.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar life paket aldım aracın içinde çöp vb koymak için ürün almak istiyorum misal orta bardak yerlerine koyulabilir aramızda bu tarz ürün satın alan oldu mu? tavsiye edermisiniz? teşekkürler

• Kışlık pabuçlarımızı giydik. 235x50x19 continental ts870p, cms 19xj8xet57 jant.
    50 yanaktan dolayı konfor az bir miktar arttı.
    2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | 2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | 2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 28 Kasım 2024; 12:27:43 >

• ft19 F kullanıcısına yanıt

Jant-lastik takımınız yakışmış. Kazasız belasız kullanın. Fotoğraflarda da göründüğü için bir soru sormak istiyorum. Çamurluklardaki piao-black kaplamaların çizilmeye karşı direnci nasıl? Sizinkiler çizildi mi? Kapı direklerindeki çok kolay çiziliyordu önceki kasada.

• deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..

Çamurluklardaki piano black dodiklerden önler çamurluklarla beraber ppf kaplı. Arka dodiklerde ppf yok, ama çizikte yok. Aracı kendim yıkıyorum, purestar dublex 70x90 bezim var, onlada siliyorum kuruluyorum.

Bu arada kapı direklerindeki piano black yerlerde ppf kaplı. Aracı aldığımda servisten çıkınca direk ppf kaplamaya götürdüm. Kaput, ön camurluklar, ön tampon, direkler, arka tampon, farlar, iç trimler, hayalet ekran, multimedya ppf kaplattım.
  • ft19 F kullanıcısına yanıt

Aydınlatıcı cevabınız için teşekkür ederim.Pianoblack bölgeleri korumaya almanız çok iyi olmuş. O bölgelerin kaplaması çok zordur. Nerde yaptırdınız? Ben kaput, ön 2 çamurluk,farlar ve kapı direklerini kaplattım,işçilikten hiç memnun kalmadım.(çayyolu ziebart).

Ben de aracımı kendin yıkıyorum 2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU |  benim bezim de Klin Korea'nın iyi bir modeli.

Ben aracı İzmir vosmer bornovadan aldım. Bayiden çıkınca Bornova da oğlumun daha önce ppf yaptırdığı ve benim araç için randevu aldığı Team Aksoy garage gittim, orada yapıldı işlemler. Benim araç oradaki araçlar yanında sönük kaldı. Lüks araçların gittiği bir yer. Biraz aceleye geldi benim ppf işide açıkçası, 1,5 gün zamanım vardı, ertesi gün Ankaraya dönecektim. İşçilik 4 tam istediğim gibi olmadı biraz, hem aceleye geldi, hemde fazla özenmemisler. Ferrari ye gösterdikleri özen ve işçiliği benim araca göstermemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft19

Ben aracı İzmir vosmer bornovadan aldım. Bayiden çıkınca Bornova da oğlumun daha önce ppf yaptırdığı ve benim araç için randevu aldığı Team Aksoy garage gittim, orada yapıldı işlemler. Benim araç oradaki araçlar yanında sönük kaldı. Lüks araçların gittiği bir yer. Biraz aceleye geldi benim ppf işide açıkçası, 1,5 gün zamanım vardı, ertesi gün Ankaraya dönecektim. İşçilik 4 tam istediğim gibi olmadı biraz, hem aceleye geldi, hemde fazla özenmemisler. Ferrari ye gösterdikleri özen ve işçiliği benim araca göstermemişler.

Ne diyeyim sizin arabaya bile o muamele yapıldıysa poloyu falan kapıdan sokmazlar heralde 2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | Ben de Ankara'da olduğunuzu bildiğimden sormuştum izmirde yaptırmışsınız. Güzel renk, güzel donanım, nazar değmesin 2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | 

Teşekkürler. Amin. Cümlemizin aracına.
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    2025 model yılı olanlarda standart donanımlarda farklılık olacağı söylendi bana.
  • cnryldz kullanıcısına yanıt

1 Temmuz'dan beri üretilenler 2025 model. Doğuş kendi verdiği siparişlerde fabrika donanım standartı haricinde şunu ekleyin, bunu çıkarın gibi taleplerde bulunursa o iş model yılına bakmaz, istediği zaman değişiklik yapabilir. Yukarıda bir ara yazılmıştı, Life şu anda yeni jantlarla ve cam tavanlı da geliyormuş mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 29 Kasım 2024; 7:47:29 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

bilgi için teşekkürler umarım anahtarsız girişte eklemişlerdir

• Lastik degisimi amaciyla aracı lifte kaldırmak için boşa alip itmek istediler. Araç güvenlik için her defasında el frenini kaldırdı. Servis modu tarzı bir yöntem var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem.89

Lastik degisimi amaciyla aracı lifte kaldırmak için boşa alip itmek istediler. Araç güvenlik için her defasında el frenini kaldırdı. Servis modu tarzı bir yöntem var mı?

Şöyle bir bilgi var

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU |

• 10 gün önce kış lastiği conti 870P (2024) için telefondan 8.200 tl fiyat aldım. 2 gün sonra lastikciye gittim fiyat almıştım taktirayim diye, 9.200 tl (2023) dedi. Bende taktirmadim. Bugün fiyat aldım 10.200 tl. Sonunda hankook evo 3 de karar kıldım. 8.000 tl'ye taktirdim.(255 45 19)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem.89 -- 30 Kasım 2024; 19:20:38 >
  • erdem.89 E kullanıcısına yanıt
    Kış lastigini sezonunda alırsanız maliyetli olur. Yaz başında 2023 tarihli sıfır conti ts870 7500 civarıydı. Sezonunda haliyle talep artınca fiyatda artıyor. Ben yaz başında 2022 sıfır 235x50x19 ts870 i sarı siteden tkm olarak 20 yazmış, 15e almıştım. Kış lastiginde taban genisligi 1 tık düşük olması karda tutunma icin tavsiye ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft19

Kış lastigini sezonunda alırsanız maliyetli olur. Yaz başında 2023 tarihli sıfır conti ts870 7500 civarıydı. Sezonunda haliyle talep artınca fiyatda artıyor. Ben yaz başında 2022 sıfır 235x50x19 ts870 i sarı siteden tkm olarak 20 yazmış, 15e almıştım. Kış lastiginde taban genisligi 1 tık düşük olması karda tutunma icin tavsiye ediliyor.

Haklisiniz. Her şeyi sezonundan önce almak lazım. İki gün içerisinde bu kadar zam yapılması da etik değil.

Kış aylarında daha dar tabanli lastik kullanmak belirttiğiniz gibi önerilen bir durum. Önceki aracimda eski sahibi bu yönde bir seçim yapmış ben de 2 kış sorunsuz kullandım. Özellikle ağır kış koşullarının yaşandığı bölgelerde daha faydalı olabilir. Ancak üreticinin bu yönde kullanım kılavuzunda bir tavsiyesini göremediğim için orijinal ebat lastik tercih ettim.

• erdem.89 E kullanıcısına yanıt
    Lastik denklik tablosuna göre 255x45x19 lastigin dengi 19" de 235x50x19, 18" de 235x55x18, 17" de 215x65x17, 20" de 255x40x20 dir. (+- %3 farkı gecmemesi tavsiye ediliyor)

Dolayısıyla:
    Tiguan life 215x65x17
    Tiguan elegance 235x55x18
    Tiguan rline 255x45x19

Sonuç; kitapta yazmasada siz rline tiguana 235x55x18, life tiguana 255x45x19, elegance tiguana 215x65x17 takabilirsiniz. Neticede aynı kasa, aynı motor, aynı şanzıman, aynı şase.

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU |

• Life hariç bütün araçlar elektrikli deri koltuk ile geliyor artık. Elegance ve standart rline alanlar nasıl yapacak şimdi 6 ay manuel koltukla üretip sattılar bu araçları. Bu vag grubunun aracını ilk sene almayacaksın aslında ders oldu bana sürekli donanım değişiyor.
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt

Hocam Elegance liste fiyatı 2835 TL olmuş, Rline 3 milyonun üzerine çıkmış. Öncesi ile 100 bin lira fiyat farkı farkı var, eskisi ile aynı paraya vermiyor sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 1 Aralık 2024; 8:27:48 >
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt

Ben şahsen kablosuz şarj, travel assist ve alcantara koltuğu deri ve elektrikli koltuğa tercih ederim. Elektrikli koltuk gelince kablosuz şarj ve travel assist kalkmış.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.