Şimdi Ara

Yeni VW Passat 1,6 TDI DSG Comfortline Bluemotion aldım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: commandx

O fiyata alınabilecek en keyifsiz, ruhsuz, donanımsız ama ikinci eli iyi araçlardan birisini almışsınız.

Güle güle kullanın.

(Hayatinda hic passata binmedi)
    Bos konuşmak özümüzde var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obmann

quote:

O fiyata alınabilecek en keyifsiz, ruhsuz, donanımsız ama ikinci eli iyi araçlardan birisini almışsınız.

Güle güle kullanın.

Kendi sözünü kendin doğruluyorsun. Tebrik ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Anlaşılan sürekli araç değiştiren maddi durumu iyi birisisiniz.
    Eskiden bir bmw ve reno arasında hatta wv arasında çok deli farklar vardı fakat artık o farklar azalmaya başladı. Sizde bunu fark etmişsiniz fazladan 30 bin vermek yerine passatta karar kılmışsınız.
    ha passat A4den iyi mi asla ama aradaki ufak farklar için istenen ücretler evet fazla.
    Amam bir 320d olaydı karşısında o dış kasası bile direk alma sebebiniz olabilirdi.
    Hayırlı olsun güle güle kullanın

A4'ü Passattan üstün kılanlar nedir hocam? Ciddi anlamda soruyorum, yanlış anlamayın !

• Bu devlet gercekten bizim devletmi artik bu vergileri gorunce ne diyecegimi bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Z-DGİ

quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Anlaşılan sürekli araç değiştiren maddi durumu iyi birisisiniz.
    Eskiden bir bmw ve reno arasında hatta wv arasında çok deli farklar vardı fakat artık o farklar azalmaya başladı. Sizde bunu fark etmişsiniz fazladan 30 bin vermek yerine passatta karar kılmışsınız.
    ha passat A4den iyi mi asla ama aradaki ufak farklar için istenen ücretler evet fazla.
    Amam bir 320d olaydı karşısında o dış kasası bile direk alma sebebiniz olabilirdi.
    Hayırlı olsun güle güle kullanın

A4'ü Passattan üstün kılanlar nedir hocam? Ciddi anlamda soruyorum, yanlış anlamayın !

malzeme kalitesi yalıtım. ön konsolun şekli şemali passata göre daha özenle hazırlanmış bir araç.

• quote:

quote:

quote:

Güle güle kullanın.

Hayata hicbir katki saglayamamis cok bilmis Türklerden birisinin bununla gurur duy.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güle güle kullanın.

Hayata hicbir katki saglayamamis cok bilmis Türklerden birisinin bununla gurur duy.

Asıl sen kendinle gurur duy, karşı düşünceni söylemek yerine karşındaki tanımadığın, bilmediğin insanı küçük gördüğün, kendi acizliğini başkalarında aradığın için.

• quote:

Orijinalden alıntı: guclualp

Hocam boşver, belliki problemlisin.
    Gördüğün gibi aracın teklifini de koymuşum foruma.
    Yani bu marka comfortline dizel otomatik şu anda ederi budur ,
    Bana bu kadar indirşm yapıldı.

Çok meraklıysan diğer araçlarımın resimlerini koyayım,
    Merakını gider, ama sana fazla gelir. @Febr

Ayy...

Arabalarıyla ezdi beni.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güle güle kullanın.

Asıl sen kendinle gurur duy, karşı düşünceni söylemek yerine karşındaki tanımadığın, bilmediğin insanı küçük gördüğün, kendi acizliğini başkalarında aradığın için.

Yahu boş Türk muhattabim değilsin ve blogu yedin benden. Sen kim oluyosunda bi araba markasi hakkinda böyle boş ithamlarda bulunuyosun. Hayatinda hiç binmedigin kullanmadigin arabaya laf atar olmussun. Bunu ancak bos insanlar yapar. Elin almani,japonu araba yapar sen de oturur hem yapamayacagin hem de binemeyecegin arabaya laf atarsin. Bütün muhendisler bi sey bilmiyo arabayi yaparken düşünemiyo bi sen akillisin zaten. Madem bu kadar iyi biliyon bi tane uret de dunyaya katki saglada görelim o zaman.

• Bosverin hocam en mantıklı olanı yapmışsınız. Suan o paraya alınabilecek en iyi araçlardan.

320i alsaydin 20 bin daha vererek demişler. Bomboş 3 serisinin bir gram albenisi yok. Tipi bile cok kötü. Biraz doldurayim deseniz 160bini geçiyor.

Her yerde olan araç kötü olmuş. Siz gidin o zaman hiç satilmayan modelleri alın. Özel üretim değil ki bu her yerde olması kötü olsun.

Ayrıca buraya böyle konu açılmasında ne sakınca var? Adam almayip da aldim diye ortada gezinmiyor ki. Almış diyat bu demiş.

Bu tür bir konu iki ay önce açılmısti ve o konuya eklenen fiyat teklifi sayesinde halama aldigimiz aracı 500TL daha indirtmistik.

Bir kisi de cok satılan bir araç için aldim diye konu mu açılır az satilan için acilir demis. E o zaman ben de diyorum ki az satilan araba için aldim diye konu acmaya ne gerek var? Zaten alan kisi sayılı ama cok satan araç icin açınca ilgilenen kisi çok olduğu icin bilgi edinecek kisi sayisi da cok olacak.

Tekrar hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanmanız dilegiyle...

• hayırlı olsun. şahsi düşüncem passat o parayı haketmiyor ama türkiye'de tutulduğu için ikinci eli iyi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güle güle kullanın.

Yahu boş Türk muhattabim değilsin ve blogu yedin benden. Sen kim oluyosunda bi araba markasi hakkinda böyle boş ithamlarda bulunuyosun. Hayatinda hiç binmedigin kullanmadigin arabaya laf atar olmussun. Bunu ancak bos insanlar yapar. Elin almani,japonu araba yapar sen de oturur hem yapamayacagin hem de binemeyecegin arabaya laf atarsin. Bütün muhendisler bi sey bilmiyo arabayi yaparken düşünemiyo bi sen akillisin zaten. Madem bu kadar iyi biliyon bi tane uret de dunyaya katki saglada görelim o zaman.

Önce insanların ne demek istediğini bir anla, ondan sonra ithamda bulun. Milletin seviyesini eleştirmeden önce kendi seviyene bir bak.

Tanımadığı kişilere hakaret edebilecek kapasitede birisi beni bloklarsa zaten memnun olurum. Teşekkürler blokladığın için. Son mesajım.

• hayırlı olsun hocam. acaba test aracı var mıydı? o motorla ne kadar performans veriyor acaba? eski araçlarından sonra memnun etmeyebilir.
  • Konu sahibini tenzih ederim, Allah bu passat sahiplerine sifa versin.

Adamlar resmen kafayı yemiş durumdalar,

geçendewww.passatturkiye.com/ foruma baktım

aracını E class dan üstün tutanları mı dersin, DSG dünyanın en iyi şanzımanı diyeni mi dersin, vs vs.. hezeyanın biri bin para. toplanmışlar kendilerine özel bi sitede birbirlerini goy goy layıp duruyolar
  • yeni passat ta dsg sorunu cözüldümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1453rpm

Bosverin hocam en mantıklı olanı yapmışsınız. Suan o paraya alınabilecek en iyi araçlardan.

320i alsaydin 20 bin daha vererek demişler. Bomboş 3 serisinin bir gram albenisi yok. Tipi bile cok kötü. Biraz doldurayim deseniz 160bini geçiyor.

Her yerde olan araç kötü olmuş. Siz gidin o zaman hiç satilmayan modelleri alın. Özel üretim değil ki bu her yerde olması kötü olsun.

Ayrıca buraya böyle konu açılmasında ne sakınca var? Adam almayip da aldim diye ortada gezinmiyor ki. Almış diyat bu demiş.

Bu tür bir konu iki ay önce açılmısti ve o konuya eklenen fiyat teklifi sayesinde halama aldigimiz aracı 500TL daha indirtmistik.

Bir kisi de cok satılan bir araç için aldim diye konu mu açılır az satilan için acilir demis. E o zaman ben de diyorum ki az satilan araba için aldim diye konu acmaya ne gerek var? Zaten alan kisi sayılı ama cok satan araç icin açınca ilgilenen kisi çok olduğu icin bilgi edinecek kisi sayisi da cok olacak.

Tekrar hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanmanız dilegiyle...

Çok teşekkür ederim desteğinize.

• Arkadaşlar elbette her arabadan daha güzel araba vardır.
    1,6 TDI DSG şanzıman problemsiz gözüküyor.
    Performans bakımından hiç sıkıntı çekmiyorum.
    Gerektiğinde dip gaz yapıp rahat hızlanıyor.
    Şehir içi yakıt sarfiyatı 5 - 5,5 arası , bu da bana göre çok iyi.
    Ancak ben normal düzgün araba kullanırım. Gereksiz makas
    atmak ya da yolda aniden hızlanıp durmak prensibim değildir.

Kullandıgım diğer araclara göre , Passat kalite olarak gercekten iyi durumda.
    Mercedes ile kıyaslanamaz ama Audi'yi aratmıyor. Audi olsaydı daha mı iyi olurdu
    evet daha iyi olurdu ancak benim yeni PAssatı seçmemin en büyük nedeni
    daha önce de dediğim gibi diz mesafesi. Ben geride kullanırım ve arkamda oturanın
    dizleri sürücü koltuguna değmiyor bile. Bu bakımdan çok çok rahat ki ,
    benim için ne önemli unsurlardan biri buydu.

Destek olan herkese teşekkür ederim. O kadar yogunum ki
    daha resim bile cekemedim ama cekip atacagım.

İyi akşamlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Orijinalden alıntı: guclualp

Hocam boşver, belliki problemlisin.
    Gördüğün gibi aracın teklifini de koymuşum foruma.
    Yani bu marka comfortline dizel otomatik şu anda ederi budur ,
    Bana bu kadar indirşm yapıldı.

Çok meraklıysan diğer araçlarımın resimlerini koyayım,
    Merakını gider, ama sana fazla gelir. @Febr

Ayy...

Arabalarıyla ezdi beni.

Arkadasım asla öyle bir niyetim yok ,olamaz da.
    Her insana saygım sonsuzdur. insanlar neden şunu
    aldım bunu aldım diye mesaj atar konu acar demişsin.
    Ben de sana burası araba forumu demişim.
    Buna cevap vermedin ? Sen araba alsaydın yazmazmıydın
    ve de teklifi paylaşıp son rakamı da bildirip diğer insanlara da
    yardımcı olmazmıydın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guclualp -- 31 Ocak 2015; 17:13:25 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.