H.sonu vatan.dan siyah wii aldım.Fakat sıfır bilgim var.Oradaki çocuk anlattı birşeyler aldık işte.Benim wii.den beklediklerim
1- HDD,dvd medya,hafıza kartı üzerinden izlenebilir tüm video formatlarını izleyebilmek.Mümkünmüdür ?Mümkünse hangileri izlenebilir ?
2- İndirdiğim oyunları dvd medya üzerinden,hdd üzerinden oynayabilmek mümkünmüdür
3- Evimde wriless modem var bu alet internete nasıl bağlanır
4- NTSC formatlı HDD.me oyun,film nasıl atmalıyım.
Seri no : LEH518XXXXXX
Model : RVL - 001
Versiyon : 4.2 E
Ben bu bilgilerle driverı bulamadım.Siz bulabilirmisin.Çünkü sorularımın cevapları driver modelinde saklı sanırım.
1- HDD,dvd medya,hafıza kartı üzerinden izlenebilir tüm video formatlarını izleyebilmek.Mümkünmüdür ?Mümkünse hangileri izlenebilir ? mümkün değil
2- İndirdiğim oyunları dvd medya üzerinden,hdd üzerinden oynayabilmek mümkünmüdür hdd mümkün, dvd değil
3- Evimde wriless modem var bu alet internete nasıl bağlanır wifi üzerinden
4- NTSC formatlı HDD.me oyun,film nasıl atmalıyım. ntsc formatlı hdd?
NTFS olacaktı.Pardon.Sorduğum soruların cevapları yöntemide analatacak şekilde olamazmı.İnternede bağlanabiliyoruz anladığım kadarıyla ama nasıl yapacağız.Menude nereye girip nereleri değiştireceğiz gibi
internet channel üstünden interenete girebilirsin. hdd üzerinden oyun oynanıyor ama denemedim. softmod olarak araştırabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: tg04
H.sonu vatan.dan siyah wii aldım.Fakat sıfır bilgim var.Oradaki çocuk anlattı birşeyler aldık işte.Benim wii.den beklediklerim
1- HDD,dvd medya,hafıza kartı üzerinden izlenebilir tüm video formatlarını izleyebilmek.Mümkünmüdür ?Mümkünse hangileri izlenebilir ?
2- İndirdiğim oyunları dvd medya üzerinden,hdd üzerinden oynayabilmek mümkünmüdür
3- Evimde wriless modem var bu alet internete nasıl bağlanır
4- NTSC formatlı HDD.me oyun,film nasıl atmalıyım.
Seri no : LEH518XXXXXX
Model : RVL - 001
Versiyon : 4.2 E
Ben bu bilgilerle driverı bulamadım.Siz bulabilirmisin.Çünkü sorularımın cevapları driver modelinde saklı sanırım.
1- Evet mümkün. Bi tane proğramı var pm ile ulaşırsan anlatabilirim 2- Hdd üzerinden ücretsiz oynayabilirsin ama dvd üzerinden oynayabilmek çip taktırman gerekiyor. 3- System menuden 2.sayfada internet var orda gerekli ayarlamaları yapınca girebilirsin 4- Hddye ntcs oyun atıp oynayabilirsin ( oyunların boyutu daha küçük yani iyi olmuş ). Film de dediğiim gibi proğram ile yapılıyor. Softmoddan bahsetmek yasak olduğu için söylüyemicem