Şimdi Ara

YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
9
Favori
25.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaklaşık 2.5 ay ve 2000 km ile ortalama tüketim 12 lt. Bir kez İstanbul-Sapanca, gerisi İstanbul içi. Sonuçta 12-13 arası tüketimi göze almak dışında araç çok keyifli, Performansı gayet yeterli. Tüketimi dert etmezseniz tavsiye olunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpglue A kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
    Bu arada benim alım işim gerçekleşti.
    X3 s drive exclusive paket satın aldım,
    Yıllık ortalama 10 - 15.000 km yol yapıyorum.
    Aşırı kullansam bile 20.000 km yapamam. Dizel ile aradaki farkı kapatamadan 4 yıl geçer diye düşünüyorum.
    Tüm arkadaşlara kazasız yolculuklar dilerim.
  • Hayırlı olsun aracınız, güle güle kullanın. Acaba ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim?
  • chattam C kullanıcısına yanıt
    182.000 TL
  • Değerli arkadaşlar
    kurban bayramından bir hafta önce X3 1.6 exclusive paket araç satın aldım.
    Bayramda İstanbul'da şehir içi kullandım.
    Ayrıca İstanbul-Bolu gidiş dönüş
    İstanbul-Bursa gidiş dönüş ve Bursa Uludağda toprak yoldan zirveye kadar çıktım. (yarı off-road)
    Toplam 1394 km yol yaptım.
    Başlangıçta birkaç saat gözüm hep tüketim miktarını gösteren göstergede idi ama sonra gösterge takibinden sıkılıp
    normal daha önceki araçlarımı nasıl kullanıyorsam öyle kullandım.
    1394 km şehir içi şehir dışı karışık kullanımım sonucu ortalama 10,7 lt/100 km.
    Bana göre aracın performansı gayet iyi.
    Gaza yüklenirseniz sizi koltuğa yapıştıracak kadar güçlü kalkış yapabiliyor.

YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU

• printer34 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler faydalı ve aydınlatıcı bir paylaşım olmuş, bence yakıt tüketimi oldukça makul düzeyde kalmış, kazasız belasız gule gule kullan, daha nice kilometrelere..:)
  • Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz kış geldi ve kış lastiği almak düşünülebilir. Kısa bir araştırma yaptım. X3 sdrive üzerinde 225/60/17 RF dunlop lastik mevcut. BMW büyük ihtimal kış lastiği için yine dunlop önerecektir. 2013 tarihli pirelli sottozero II RF aynı ebat lastik mevcut. Acaba kış lastiği için RF lastikten vazgeçmeyi düşünen olur mu? Sottozero 3 ile ilgili çok olumlu dönüşler var ama 225/60 boyut yok, 225/55 101V ve RF olmayan kullanılabilir mi? RF kullanılmayacaksa 101-102 daha sert yanaklı lastik kullanılmalı diye biliyorum. Üstadlar ve tecrübesi olanlar ne der?
    Saygılarımla.
  • Arkadaslar bugün can sıkıcı bir durumla karşılaştım. Sizinle paylaşmak istedim. Bugün kışlık lastik takımını taktırmak için bir lastikçiye gittim. Değiştirilirken başında beklemedim ne yazık ki. İş uzayınca aracın yanına gittim. Baktım bijonun birini takamıyorlar. Bijonun yuvasına zarar vermişler yerine girmiyor. Canım çok sıkıldı tabii. Sonra servise gittim persembeye randevu verdiler umarım cok sıkıntı olmadan hallolur. Siz siz olun aracınızın yanından ayrılmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun umarım sorun halledilmiştir. Asıl sorum kış lastikleriniz marka ebat ve performans tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler.

• alpglue A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim sorun halloldu 210 TL'ye mal oldu bana :(. Kış lastikleri 17 inch 225/50/17 Michelin Alpin serisi çok memnunum yol tutuşu sessizliği on numara bence. Biraz pahalıydı ben aldığımda tek kusuru fiyatı tanesi 650 tl idi geçen sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzdn -- 1 Aralık 2014; 13:29:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: remziadnan

Çok teşekkür ederim sorun halloldu 210 TL'ye mal oldu bana :(. Kış lastikleri 17 inch 225/50/17 Michelin Alpin serisi çok memnunum yol tutuşu sessizliği on numara bence. Biraz pahalıydı ben aldığımda tek kusuru fiyatı tanesi 650 tl idi geçen sene.

Hocam neden 225/60 r17 lastik kullanmadınız? Biz de aracımızı teslim alacağız. Ama üzerindeki lastikler muhtemelen yazlık gelecek.

• himpton kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben F30 kasa kullanıcısıyım. X3 1.6 forumunu da takip ettiğim için sizleri de uyarmak için yazmıştım orjinal ebat olduğu için o boyutta lastik almıştım. Yazıda aracımı belirtmediğim için X3 sanmış olabilirsiniz.

• Forumda çok fazla bu aracı alan yok...Alan az sayıdaki arkadaş güncel tüketim değerlerini paylaşabilir mi?

Borusan euro daki düşüşleri fiyata ne ölçüde yansıtıyor...mesela %5 lik bir düşüş olursa bunu fiyatlara hemen yasıtır mı, yoksa kar marjını arttırmayı mı tercih eder??? Ocaktan bu yana eurotl de %20 kadar düşüş oldu, bu durum fiyatlar ne kadar yansıdı...Hadi diyelim %10 luk yükseliş de yansımamıştı fiyatlara...Ama %10 düşüş olmalıydı fiyatlarda en azından...Gördüğüm kadarıyla pek düşüş yok....Son bir yıldaki fiyat seyri konusunda bilgi verebilecek arkadaş var mı?

Bir de bu aracın ikinci ellerine bakıyorum...sıfıra göre 10-15 bin arası fark var...hadi pazarlık filan, en fazla 16-17 farkeder gibi...Bir yılına yaklaşmış bir araç için %10 düşüş az değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalio

Forumda çok fazla bu aracı alan yok...Alan az sayıdaki arkadaş güncel tüketim değerlerini paylaşabilir mi?

Borusan euro daki düşüşleri fiyata ne ölçüde yansıtıyor...mesela %5 lik bir düşüş olursa bunu fiyatlara hemen yasıtır mı, yoksa kar marjını arttırmayı mı tercih eder??? Ocaktan bu yana eurotl de %20 kadar düşüş oldu, bu durum fiyatlar ne kadar yansıdı...Hadi diyelim %10 luk yükseliş de yansımamıştı fiyatlara...Ama %10 düşüş olmalıydı fiyatlarda en azından...Gördüğüm kadarıyla pek düşüş yok....Son bir yıldaki fiyat seyri konusunda bilgi verebilecek arkadaş var mı?

Bir de bu aracın ikinci ellerine bakıyorum...sıfıra göre 10-15 bin arası fark var...hadi pazarlık filan, en fazla 16-17 farkeder gibi...Bir yılına yaklaşmış bir araç için %10 düşüş az değil mi?

Merhaba;

Geçtiğimiz cumartesi günü ben de sdrive modelini aldım. Metalik mineral beyaz + bej deri + exclusive paket olarak satın aldım. %3 lük indirimin ardından 64.470 euro, TL olarak da 175.270 lira ödedim. Yani 5bin küsur TL'lik bir indirim almış oldum. Normalde %2 iniyorlar, ben eski müşteri olduğum için %1 daha yaptılar. Yani bu konuda oldukça gıcıklar.

Hatta ben siparişi geçtiğimde borusan daki sabit kur 2,69 du, ama fatura kesildiğinde 2,72 olmuştu ve ben fazladan 1950 tl gibi bir para ödemek zorunda kaldım.

Aracı çok fazla test etme imkanım olmadı henüz. 60 km civarı bir yol yaptım. Yalnız araç çok iyi. Sürüş dinamikleri üst seviyede, vites geçişleri inanılmaz. Son derece keyifli. Tüketim değeri de şehir içi kullanımda 11-12 arası şu anda. Ama rodajdan sonra daha düşecektir diye tahmin ediyorumm.

• Merhaba arkadaşlar ,
    Hali hazırda SUV tarzı dizel 2011 model aracımız var ve aracımızı değiştirmeyi düşünüyoruz.Yeni kasa X3 çok hoşumuza gitsede senelik en az 20 bin km yaptığımdan benzinli X3'un tüketimi beni çok düşündürüyor.Hayatımda hiç lgp li araç kullanmamama rağmen X3 'e lpg takılıyormu?Araç garantiden düşermi?
  • Merhaba,

Takılıp takılmadığını bilmiyorum ama, garantiden düşeceğini tahmin ediyorum. Bence garanti bitiminde taktırmanızda fayda var.
  • sayın chattam,
    aeacınız hayırlı uğurlu olsun öncelikle.
    bize araç hakkında kullanım, performans ve tüketim konularında biraz bilgi verebilir misiz müsait olduğunuzda?
    bi de resim paylaşabilirseniz şahane olur
  • Merhaba tekrar,

Teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun.

Kullanımı çok rahat, yüksekten gitmek güzel bir duyguymuş. Ben de 2009 E90 3.16i vardı. Onu kullanmak bundan daha zordu diyebilirim. Çünkü direksiyonu ağırdı, hantaldı. X3 ün direksiyonu çok hafif, manevra yüksek. Özellikle 8 ileri steptronic çok başarılı. Henüz spor moda çekip kullanmadım. Eminim o da keyiflidir.

Ben daha çok trafikte eco pro modda kullanıyorum. Ypğun trafikte 11 lt yakıyor. Trafiğin az olduğu kullanımda 9-10 lt arası rakamları gördüm. Rodaj süresi içinde olduğum için aracı henüzüst limitlerde kullanmadım.

Başlangıçta Comfort modda çalşıyor, siz onu sport ya da eco pro moduna bir düğmeye basarak alabiliyorsunuz.

170 BG olduğu için güçlü. En azından benim için 116 BG'den sonra epey seri geliyor.

Henüz resim çekmedim, çeker çekmez resimi buradan paylaşırım.

Sevgiler.

• ÖTV siz aldığım aracımı Kayınpederin vefatı nedeniyle ÖTV'sini ödeyerek satıyorum.
    Araç henüz 1000 km'de ve hep kapalı garajda idi.
    Formda ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-bmw-x3-2.0i-sdrive-exclusive-borusan-hatasiz-kazasiz-1000-km-de-208044250/detay
  • isatil İ kullanıcısına yanıt
    Başın sağolsun abi, sen kullansaydın. Yazık olur satarsan..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.