Şimdi Ara

YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
9
Favori
25.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah razı olsun. Bazı nedenlerden dolayı satılması gerekiyor.
  • Nakitim olsa hiç düşünmeden atlar uçağa gelir, alırdım valla abi. Hayırlısı olsun artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hayırlısı olsun elbette..
  • quote:

Orijinalden alıntı: isatil

Allah razı olsun. Bazı nedenlerden dolayı satılması gerekiyor.

Başınız sağolsun, Rabbim rahmet eylesin inşallah...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Razı olsun. Sağolun

• selam,
    X3 s drive aracım bugün 1200 kilometreyi buldu. X3 logolu mocca deri ve profesyonel navigasyonla sipariş ettiğim aracımdan konfor ve performans olarak memnunum. Ancak devamlı şehir içinde kullanımda ortalama 15 litre tüketimi biraz can sıkıcı. Dün 420 kilometre şehirlerarası yol yaptım. Mümkün olan en hızlı ve agresif şekilde kullandığım yolculuğun sonundaki tüketim 11 litre/100 km şeklinde oldu. Dönüşte sakin ve eco-pro'da kullanarak tekrar tüketimi ölçmeyi düşünüyorum. Tüketim ve performans konusunda fikirleri olan arkadaşlar var mı?
    Eşimde de yeni c180 w205 var. Performans ve tüketim açısından X3 ile büyük benzerlik gösterdiğini düşünüyorum.
  • sixtus S kullanıcısına yanıt
    dur kalk yoğun olan şehir içi trafikte 10-11 arası Hocam. Sanırım siz aşırı performanslı kullanmışsınız.
  • isatil İ kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Siz şehir içi ecopro'damı kullanıyorsunuz? Belki zamanla tüketimim biraz daha azalabilir diye düşünüyorum. Çünkü hem rodaj süresi, hem de benim agresif kullanımım etkilemiş olabilir. Uzun yolda sakin ve ecopro modunda denemeyi düşünüyorum.
    eco da kullandım sıklıkla hocam.
  • isatil İ kullanıcısına yanıt
    selam,
    dönüş yolunda ecopro mod, sakin sayılabilecek kullanım , ortalama hız 100 km (en fazla 140) ve ortalama 9.8 lt/100 km. bence bu araba fazla yakıyor. bunun dışında zevkli bir kullanımı var ve performansından memnunum diyebilirim. yol konforu iyi, yoldaki bozuklukları iyi bir şekilde absorbe ediyor ve hissettirmiyor.
    Şehir içi eko ve confort modunda 10-11 yakıyor, bazen eco da 9 lara düştüğü oluyor, yalnız eko da frene az basacaksın yanı frene ihtiyaç duymadan gidebildiğin kadar gideceksin, eco modun esprisi motorun hareket halinde kazandığı enerjiyi gazdan ayagını çektikten sonra kullanarak arabayı hareket ettirmesidir. Tecrubeyle minimum tüketime ulaşırsın.
    Keyifli sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertben

Şehir içi eko ve confort modunda 10-11 yakıyor, bazen eco da 9 lara düştüğü oluyor, yalnız eko da frene az basacaksın yanı frene ihtiyaç duymadan gidebildiğin kadar gideceksin, eco modun esprisi motorun hareket halinde kazandığı enerjiyi gazdan ayagını çektikten sonra kullanarak arabayı hareket ettirmesidir. Tecrubeyle minimum tüketime ulaşırsın.
    Keyifli sürüşler

Klasik bir satış temsilcisi yalanı. Kardeş böyle bayilerden üç kuruş alarak burada yalan bilgiler vermesen de forum kirlenmese? 9 litre yakıyormuş, yalana bak...

Arkadaşlar bu troll ü ciddiye almayın..... Hem o motorun enerjiyi devam ettirmesine yelken modu deniyor, satış temsilcisi yöneticilerin sana iyi anlatamamış.

• X3 kullanıcıları arçalrınızı alalı seneyi gecti yorumlarınız,deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
    teşekkürler
  • trio89 T kullanıcısına yanıt
    selam,
    Aracımı Mart ayında teslim almıştım. Şu anda 8000 km'de. Performans ve konfor açısından memnun olduğumu daha önce de yazmıştım. Ancak yüksek yakıt tüketimi maalesef aynen devam ediyor. Şehir içi 14 litrelerde. Şehir dışında ise çok uğraşırsanız 8.5-9'ları görebiliyor. Genel olarak sorunsuz bir otomobil olduğunu söyleyebilirim. Yalnız bakım zamanını kendi hesaplıyor, yani bir yıl veya 15000 km deseler de 8000 kilometrede servis uyarısı verdi. Sebebi şehir içi kullanımdan kaynaklanan yağın özelliğini erken kaybetmesi denildi. İlk bakım ücreti 855 lira tuttu (Ataşehir Borusan Etkili Servis). Bir de benim alışamadığım otomatik olarak her 20 saniyede bir iç havayı dış hava alacak şekilde değiştirmesi. Manuelde de olsa bunu yapıyor , kontroller yapıldıktan sonra bunun değişemeyeceği ve normal olduğu söylendi. Bu durumda sıkışık trafikte içeri egzos gaz giriyor. Havalandırma iç-dış hava seçeneğini otomatikte de tutabilirsiniz ama bence sonuç değişmiyor.Kığ lastiği kampanyasından, orjinal bmw jantlı pirelli sotto zero3 runflat lastik taktırdım(serviste, siyah renkli 18 inç çok kollu orjinal bmw jantları ile beraber) ve son karda çok rahat ettiğimi söylemem lazım. Aracın ses yalıtımı ve konforundan şikayet edecek bir şeyle karşılaşmadım. Genel olarak memnunum

• Teşekkür ederim kazsız belasız sürüşler dilerim
  • Merhaba dostlar,

2016 X1 almak üzereyken o ekstra bu ekstra diyerek klasik bmw opsiyonlar kazığı döngüsüne girmek üzereyken bütçeyi biraz daha zorlayıp şu an bulabildiğim ikinci el 3000-5000 aralığında temiz bir 2015 X3 alıp en azından herşey içinde diyerek keyfini süreyim diyorum ama değişik yerlerde aldığım değişik yorumlardan kafam allak bullak oldu açıkçası. Aşağıdaki konularda bilgilendirerek yardımcı olabilecek dostlar olursa çok sevinirim.

1- X1 de Comfort paketi diye bir paket var. İçinde Katlanır dış aynalari otomatik açılır bagaj kapağı, geri görüş kamerası ve otomatik klima var. Bu donanım ların hepsinin Exclusive ve Türkiye paketine sahip X3 te olduğunu biliyorum. Ancak bu pakette bir de konfor erişim sistemi var. Anahtar olmadan kapıları açmak ve bagajın altına ayağı sokarak kapağı açmak için. X3 listesinde bu özellik için birşey belirtilmemiş. Kullandığım X3 test aracında ise aynı bu özellik vardı. Bu özellik tüm Türkiye+Exclusive'lerde var mıdır yoksa opsiyon mudur?

2- Benzer şekilde X1deki USB girişinde Charge Only (sadece şarj için) yazıyor. Bunun için Smartphone Interface (Akıllı telefon arayüzü) diye bir opsiyon almak ve o da yetmiyor bir de SnapIn Adaptor almak lazım geldiğini söylüyorlar. Araçta navigasyon ve geniş ekran yok, carplay yok. O zaman bu interface ne işe yarayacak diye sorduğumda ise onlar bile bilmiyorlar. Bir bilen var mıdır. Amaç Iphone'daki müzikleri USB'den bağlayıp müzik sisteminden dinlemek. Zaten koyulmuş olan USB/Aux çıkışları bu iş için değil midir?

3- Yakış konusunda da çok farklı yorumlar var hala. Özel BMW servisinden X3 kullanıcısına kadar sordum Max 8-9lt dediler burada ise genelde 11-15 arası konuşuluyor. Elbette yol koşulları ve kullanış tarzı etkiler ama 8 ve 15 deyince iki katına çıkması anlamına geliyor. Neyi dikkate alacağımı şaşırdım. Bu aşamada tüm ibreler X3'teyken 3 silindirli yeni kasa X1'de ise fabrika verisi 5,6 lar varken tam çıkmaza düşüyorum.

4- Standart bir Exclusive ve Türkiye paketine sahip X3 18 jantla gelmiyor mu? 17 ile satılan 2015 araçlar var ikinci el piyasasında. Acaba değiştirdiler mi diye endişeleniyor insan. Bir de daha önce hiç run flat lastik kullanmadığımdan araçtaki lastiklerin run flat olup olmadığını anlamanın bir yolu var mıdır acaba?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Merhabalar, yeni X1 konusunda usb girişinden telefon ile bağlantı kurabiliyorsunuz ve müzik dinleyebiliyorsunuz, en boş araçta bile bu mümkün. Navi plus opsiyonunu alırsanız: büyük ekran, dokunmatik i drive, gelişmiş gösterge ve navigasyona kavuşmuş oluyorsunuz. X3'ün yeni kasası çıkacak, muhtemelen harika bir kasa gelir, bence beklemek mantıklı olabilir. Şuan araç alınacaksa yeni kasa x1 çok daha mantıklı bence, hem daha yumuşak bir araç hem de yakıtı x3e göre çok avantajlı. İki araç arasında aman aman bir boyut farkı da yok, seçim sizin...

• 16.000km de 2. El , 2014 sdrive benzinli X3 exclusive aldim. Fakat Xline paketin parlak nikelaj dış aksesuarlari cok hosuma gidiyor ve araca takmak istiyorum. Bobrek denilen motor hava kanallari , on tamponun sag ve solunda 2 kucuk parca ve ortada ince uzun parca , kapi cam citalari ve yan alt citalar. Bunlari exclusive araca taktirmak mumkunmu acaba ?

• Ali® kullanıcısına yanıt
    Bi kere ben satış temsilcisi falan değilim ki sana yalan söyliyim, asıl sen iftira atarak hem forumu hem kendini kirlettiğinin farkındasındır umarım.Kısa mesafe sürüdüğm için kışın yakıtı 11-11.5 arasında, havalar ısınınca 10-11 e düşer, yolda birileri beni sinirlendirmesse (geçmeye çalışmassa:)) genelde spor modunu kullanmıyorum,bazen eko bazen comfprt da gidip geliyorum. Eko modunun esprisini öyle anladığım ve deneyimlediğim için yazdım onu, bana göre de mantıklı, trol'e gelirsek herkes kendi sıfatını söylermiş ne diyelim:)) selamlar
  • atlasyachting A kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende x3 araştırıyorum sıfırlara 196 bin bedel biçiyorlar bu ara 2014 ve 2015 model ikinci el bakıyorum bazıları nikelajli bazılarında yok nikelajsizlar makyajsız mı hangi yıl makyaj gördü
    Araçtan memnunmusunuz yardımcı olacak kullanıcı arkadaşlar varsa sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.