Şimdi Ara

YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
9
Favori
25.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ruhsatta motor hacmi 1592, bmw sitesinde 1598 cc..
    hangisi doğru ki?
  • şehiriçi comfort modda yakıt tüketim değeri

Km. 463
    Hız 27
    Tüketim 9.9
  • quote:

Orijinalden alıntı: isatil

şehiriçi comfort modda yakıt tüketim değeri

Km. 463
    Hız 27
    Tüketim 9.9

Gayet iyiye benziyor. Sanirim cok sıkışık dur kalk bir trafik degil ama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar

1.6 motor yeni x3 4x4 müdür yoksa 4x2 mi bilgi alabilir miyim

websitesinden bulamadım
  • Araç "Sdrive" yani arkadan itiş, malum dört çekerleri Bmw Xdrive olarak isimlendiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniquem

quote:

şehiriçi comfort modda yakıt tüketim değeri

Km. 463
    Hız 27
    Tüketim 9.9

Gayet iyiye benziyor. Sanirim cok sıkışık dur kalk bir trafik degil ama?

aracın henüz 460km de olduğunu düşünürsek 1500-2000km sonra bir miktar daha düşer diye tahmin ediyorum.
  • Donanım ve fiyat bilgisi alan varsa bu ara bizide bilgilendirebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrM's -- 30 Haziran 2014; 19:33:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof78

Araç "Sdrive" yani arkadan itiş, malum dört çekerleri Bmw Xdrive olarak isimlendiriyor.

teşekkür ederim bu ayrımı bilmiyordum benim için yeni bilgi
  • uniquem U kullanıcısına yanıt
    sıkışık dur-kalk trafik..
  • Aracınız hayırlı olsun. Benim merak ettiğim servis aralıkları ne durumda 8000 km de bir mi servise gidilecek ? servise kalan km 12000 den mi başladı ? Bir de bu araçlar Amerika mı Avusturya yapımı mı ? Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.
  • artlik kullanıcısına yanıt
    servis aralığı 12.000 'de
    araçlar ABD yapımı
  • Sayın isatil güncel yakıt değerlerinizi ve araçla ilgili son düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?
  • merhabalar klonun ilk sayfasından göz atata ata geldim yakıt tüketimi 1-2 litre gibi bi fazlalık göüküyo bana göre düşer demişssiniz ha bu sırada bizde araç alıcaz 1.6 motor düşünndügümüz se.enekler e180-volvo s80- bmw 520i-bmw x3 hani biz biraz tarımla ugraşıyoruz gönlüm 520 istiyor(aracı babm kullanıcagı için fazla hız süraat atik yanlama gibi şeyler olmuycak o yüzden e180 hoş geliyo ama kaza anında filan da volvo s 80 de çok güvenlikli ama arazide filan da kullanıcagımız için x3 olabilir diye düşüünüyorum bu arada kalmışlıgımdan kurtara bilirimisiniz ha bu sırada arac hani dag tepe gitmiycek yoksa 4x4 lere bakardık normal yıllar ca traktörlerin arabaların geçtigi yoldan gidçek maa yol toprak işte biz bunun için ranger kulanıyoduk bu kışa kadar 2009 modeldi çok iyiydi satıldı işte kışın focus 1 kullandık arada sürtmeler filan oldu o yüden böyle yerde 18-20 cm yükek olması gyet ideal olur bunu da x3 karşılıyo ama 520 ilede oralara geçe bilirmiyiz hani sertleşmiş yollar arada kavislerde sürtüyo yani binek bi araçta olabilir yardım cı olurmusunuz

• Yaklaşık 10 gündür yeni aracımı kullanmaktayım. 400 km ile 12.5 tüketim görünüyor. Çoğunlukla durkalk, haftada 2-3 kez kadıköy- levent köprü gidiş-gelişi ile. Açıkçası beklentilerimin üzerinde bir değer. 9-10 civarı olmasını düşünüyordum. Performans açısından daha önceki mesajlarda konuşuldu, gayet iyi. Aracımda beni mutlu etmeyen en büyük unsur sentetik denilen deri. Gerçek deri opsiyonu olmaması bence çok kötü. Borusan neden böyle yaptı anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten güzel araç olmuş..

http://www.fokstv.com/2014/07/bmw-x3-16.html

Gözümde tek alternatifi Q3 ama o da eskidi biraz..Makyaj süper olurdu..

Yeni Tiguan'ı beklemeli mi, bu aracı almalı mı.. Kararsızım.. Görüşleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oezguer -- 18 Temmuz 2014; 23:55:43 >
  • Aracın şehiriçi yakıt tüketim değerleri

• xenon olsaydı baz versiyonunu düşünebilirdim.ve ne yazık ki sonradan da ekletilebilen bir donanım değil.bu arada indirim oranının %4 olması kötü zira beklentim daha yüksekti
  • quote:

Ruhsatta motor hacmi 1592, bmw sitesinde 1598 cc..
    hangisi doğru ki?

1592 cc doğru olan çünkü motor 520i de kullanılan N20B16 motor. Konuda vin sorgulamasında N20 motor olduğu doğrulandı. Showroom da araçta yağ çubuğu olmadığını ve turbonun aracın karşıdan bakınca sol tarafında kaldığını göreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 Agustos 2014
    Bmw X3 almaya niyetlendim. İnternette gezerken bu forum gözüme çarptı. Paylaşımlardan çok yararlandım. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
    Benim talip olduğum araç X3 sDrive20i.
    Türkiye paketine ilave olarak
    otomatik bagaj
    geri görüş kamerası
    cam tavan
    güneş korumalı arka camlar
    elektrikli hafızalı koltuklar
    koltuk ısıtma
    far yıkama
    bi-xenon farlar
    ve hi-fi hoperlör sistemi var
    borusan'dan bana verilen indirimli fiyat 182.000 TL.
    Sizce daha farklı bir fiyat alınabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: printer34

22 Agustos 2014
    Bmw X3 almaya niyetlendim. İnternette gezerken bu forum gözüme çarptı. Paylaşımlardan çok yararlandım. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
    Benim talip olduğum araç X3 sDrive20i.
    Türkiye paketine ilave olarak
    otomatik bagaj
    geri görüş kamerası
    cam tavan
    güneş korumalı arka camlar
    elektrikli hafızalı koltuklar
    koltuk ısıtma
    far yıkama
    bi-xenon farlar
    ve hi-fi hoperlör sistemi var
    borusan'dan bana verilen indirimli fiyat 182.000 TL.
    Sizce daha farklı bir fiyat alınabilir mi?

haziran ayında böyle bir aracın fiyatı 176000 tl idi.türkiye paketinin dışındakiler exculusive paket olarak geçiyor.fiyat çok yüksek
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.