Şimdi Ara

Yeni xbox alıcam yardımm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde 550 tl para var şuanda bu paraya slim 4gb alabiliyorum . 250 gb var bide xboxta hafıza o kadar önemli mi ? ilk defa xbox alıcagım için pek bi bilgim yok şmdiden teşekkürler

• Önemli,oyunları hddye atıyorsun yüklemeler kısalıyor dvd rom'dan ses çıkmıyor,bazı oyunlara büyük uptade'ler gelebiliyor (bf3 hd yüklemesi gibi),hdd şart...
  • vala basta bende hafıza onemsız dıyodum ancak gıttıgım yerde 4gb kalmamıstı ve 250 almıstım iyikide almısım
    ılk aldıgım zamanlar hdd ye kurmayı fln pek bılmıyodum acayıp gurultu oluyodu ama hdd ye kurdum oyunları ve sadece baslangıcta dvd calıstıgından ses cok azaldı
    ayrıca yenı dlc ler ındırırsın muzık ındırırsın oyun savelerı fln ılerde 4gb yetmez ancak ben bı sure beklerım dersen 4gb al elıne para gecıncede ort 100 lıradan 250lık hdd alırsın olr sana 250 gb slım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNu23

vala basta bende hafıza onemsız dıyodum ancak gıttıgım yerde 4gb kalmamıstı ve 250 almıstım iyikide almısım
    ılk aldıgım zamanlar hdd ye kurmayı fln pek bılmıyodum acayıp gurultu oluyodu ama hdd ye kurdum oyunları ve sadece baslangıcta dvd calıstıgından ses cok azaldı
    ayrıca yenı dlc ler ındırırsın muzık ındırırsın oyun savelerı fln ılerde 4gb yetmez ancak ben bı sure beklerım dersen 4gb al elıne para gecıncede ort 100 lıradan 250lık hdd alırsın olr sana 250 gb slım :)

dlc ne acaba ? müzigi felan nasıl atıcam hiç bi bilgim yok
  • dlc bir oyuna sonradan cıkan ekler
    map kıyafet gibi şeyler bunlarıda kaydedıceksın mecbur :)
  • Bende iki gün önce 250 gb aldım okuduğum yorumlar beni sevindirdi 250 gb olması gerçekten iyi
  • hdd alman senin için daha avantajlı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.