Bildirim
Yeni xbox alıcam yardımm
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Önemli,oyunları hddye atıyorsun yüklemeler kısalıyor dvd rom'dan ses çıkmıyor,bazı oyunlara büyük uptade'ler gelebiliyor (bf3 hd yüklemesi gibi),hdd şart... -
vala basta bende hafıza onemsız dıyodum ancak gıttıgım yerde 4gb kalmamıstı ve 250 almıstım iyikide almısım
ılk aldıgım zamanlar hdd ye kurmayı fln pek bılmıyodum acayıp gurultu oluyodu ama hdd ye kurdum oyunları ve sadece baslangıcta dvd calıstıgından ses cok azaldı
ayrıca yenı dlc ler ındırırsın muzık ındırırsın oyun savelerı fln ılerde 4gb yetmez ancak ben bı sure beklerım dersen 4gb al elıne para gecıncede ort 100 lıradan 250lık hdd alırsın olr sana 250 gb slım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: KNu23
vala basta bende hafıza onemsız dıyodum ancak gıttıgım yerde 4gb kalmamıstı ve 250 almıstım iyikide almısım
ılk aldıgım zamanlar hdd ye kurmayı fln pek bılmıyodum acayıp gurultu oluyodu ama hdd ye kurdum oyunları ve sadece baslangıcta dvd calıstıgından ses cok azaldı
ayrıca yenı dlc ler ındırırsın muzık ındırırsın oyun savelerı fln ılerde 4gb yetmez ancak ben bı sure beklerım dersen 4gb al elıne para gecıncede ort 100 lıradan 250lık hdd alırsın olr sana 250 gb slım :)
dlc ne acaba ? müzigi felan nasıl atıcam hiç bi bilgim yok -
dlc bir oyuna sonradan cıkan ekler
map kıyafet gibi şeyler bunlarıda kaydedıceksın mecbur :) -
Bende iki gün önce 250 gb aldım okuduğum yorumlar beni sevindirdi 250 gb olması gerçekten iyi -
hdd alman senin için daha avantajlı olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X