Şimdi Ara

Yeni yazılacak web tabanlı oyun için fikir verebilecekler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence imporotorluklar üzerine kurulsun oyun mesela şöyle oalbilir.

5 10 tane ırk olsun (Tabi bunlar yaratık olmasın ) mesela Bizanslılar Barbarlar Türkler gibi işte sen oyuna başladığında o ülkeyi yöneten kralın oğlu olarak başla daha sonra baban ölünce başa sen geç savaşlar yaparak ülke topraklarını genişlet ve dünya hakimi olmaya çalış bazen halkın seni sevmesse isyanlar çıksın devletin içinden yeni kabileler çıkarak bağımsızlığını ilan etsin car curt yani böyle bir şey olursa tutulur gibime geliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lephisto -- 22 Kasım 2008; 23:10:21 >
  • Bitefight gibi ref. linki olmalı.
  • benim fikrim bu bence savaşlarda öle 100 200 tane askerle savaşılmasın 500 1000 tane felan mesela yeni başlayan birinin ilk başlarda 10 20 tane olucağı yerine 50 100 tane daha i olur savaş açısından yani
  • oyun şuan test aşamasında hata tespiti ve geliştirme çalışmaları sürüyor
    hala fikir verebilirsiniz
  • ne zaman açılcak bence fikirler çok güzel Bİr ülkeye bağlı olan bir komutan olsak sonra kendi köyümüzü kursak yawaş yawaş gelişip ülkemizi kursak
  • testin başarılı geçmesine bağlı açılacağı süre

oyuna ufak bir beylik olarak başlıyorsunuz başarılı olduğunuz taktirde o beylik devasa bir imparatorluğa dönüşebilir
  • Bence biz herhangi bir yerde başliyalım çalışalım falan belirli bir seviyeye gelince orduya katılıp savaşabiliriz yükselip askerlere emirler verebiliriz askerleri dizebiliriz(askerlerde oyuncu olacak) birde ben Lord Of The Rings Hayranıyım o yüzden böyle ırklar olsa onlara değişik özellikler olsa aslında kara diyarvar ama çokta iyi değil grafik te yok siz daha iyi yorumlayabilirsiniz diye inanıyorum
  • Abi ben sırf bu konu üzerine foruma üye olduum sevdim ısındım ama oyunun adıne bi girip bakmak istiyorum bide yeni bi oyun yapacaksan benle baglantıda ol abi süper farklı farklı firkirlerim vare medeniyet çalışman süperdi buda öglerir büyük ihtimal!! eger yeni bi oyun düşünürsen iyi bi senaryo yazabilirim bi oyunun en önemli ögesi senaryoru daha sonra grafik felan gelir abi tmm.!! aklında bulunsun.
  • ama abi hakatende tek kisi olupta gelişsek daha ii olur gibi gelio kendi ordumuzu kurarız gelişip(ordudaki askerler online oyuncular bu arada:D)daha farkli ve zefkli olir:D
  • Güzel oyun olacağa benziyor başarılar.Umarım kısa sürede açılır
  • sevgili oyunsever,

medeniyet facebook 1 haftada üretilmiş bir oyundu basit ve eğlenceli olması hedeflendi beklediğim ilgiyi görmesede 1 haftalık bir çalışma için çıkan sonuç hiçde fena değildi orda asıl amaç madeniyet.com un basit bir demosunun facebookta yer alması ve ordan gerçek oyuna oyuncu çekmek idi.

Fikir konusuna gelecek olursak yazmakta olduğum oyun hala geliştirme aşamasında olduğundan fikirlerle destek olabilirsin.
    Konumuz ortaçağ kuracağın uygarlığı izleyeceğin stratejielrle savaşçı ticaretçi yada kendini bilime adamış bi uygarlık olma yönünde geliştirebilirsin.

Önerilerinizi Bekliyorum ...
  • yeniceri konu 2008'in eylül ayında açılmış sanırım.Ve o zamanlar oyunun kodlamasının yarısındayım demişsin.Hala bitmedimi ?
  • test ediliyor şuan üye alımı kapalı
  • Abi eger yeni şeyler ekleyecek olursan ülke secimide yap mesela ticaret ülkesi savaş ülkesi hammadde ülkesi vb aklına negelirse her ülkenin ayrıcalıgı olsun askerleri farklı olsun
  • bu dediğine yakın özellikler var başka ne ekleyebiliriz
  • bence kimsenin denememiş bir seyi dene
  • Abi bişi buldum mesela cag atlama olsun oyunu oynuyolar oynuolar mesela oyunla ilgili bide forum yaparsın orda duyurularda 1 ay neyse işte 1 sene sonra 2. çaga gecilecek gecebilmek için şu şu şu şartlar gerekli felan yazarsın hersene oyunu yenilersin yeni özellikler koyarsın oyun süper tutulur.
  • o mümkün değil malesef
  • abi bide savasları satranc tahtası üzerinde yapabilirsin askerler dilizilir felan bide sen bunu kodlamayla ypıyodun demi??
  • bu özellikte var :)

eet kodlama tasarım oyun kurgusu hepsini ben yapıyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.