Şimdi Ara

YENİ YİNE YENİDEN KAMU 29 TL HERYÖNE 1000 DK - ÜSTELİK HERKESE AÇIK (20 NİSANA KADAR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
9.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mhizmetlerini aradım. Secil hn diye bir arkadasla görüştüm .
    Bu yeni bir kamu tarifesiymiş mevcut kamu kullananlar aboneler bu tarifeye geçiş yaparak faydalanabiliyormuş.Yani mevcut Kamu 1000 maxi tarifede kalırlarsa 40 TL.

Kampanyalı YeniCepKamu 1000 maxi tarifesine geçenler 6 ay 29 TL; sonra 40 TL + 1 TL ye VDF 547 telefon alınabiliyormuş bilginize.
  • link nerde beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    Sayın kamu vodafonecular dikat ederseniz siz faydalanabilirsiniz. 35 lik cep avantaj vs faturalılar faydalanamıyor.

Bende böyle tahmin ediyorum mantiklisi budur.

Mantıklı dersen "Ben kurtuldum geride kalanlar yansada olur" anlamı çıkar arkadaşım.
    Ben kaulu değilim ama faturalıyım.Herkese açık bir tek Vodafone lu eski faturalılara kapalı.

Avea'ya geçin aynı tarifenin daha iyisi var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: papi40

link nerde beyler

tarifeler kısmında güncelleme yapılmamış amahttp://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/cep-kamu-1000.php burada altta fiyatlandırmaya bakılınca görülüyor...
  • Benim için bu tarife hayal kırıklığı oldu, oysa ki heyecanla vodanın bombayı patlatmasını bekliyordum, bu bomba ellerinde patlar, diğer operatörlerden bu tarife ile abone çekemez.

Üstelik ilk 6 ay 29 sonrasında 40 tl demesi tam bir saçmalık ve taklitçilik olmuş, madem öyle birşey yapacaksın ya fiyatı değiştir ya da fazladan dakika ver, bu şekilde komik olmuş, koskoca vodafone avea gibi dandik bir operatörü taklit ediyor, acıdım hallerine, yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

Benim için bu tarife hayal kırıklığı oldu, oysa ki heyecanla vodanın bombayı patlatmasını bekliyordum, bu bomba ellerinde patlar, diğer operatörlerden bu tarife ile abone çekemez.

Üstelik ilk 6 ay 29 sonrasında 40 tl demesi tam bir saçmalık ve taklitçilik olmuş, madem öyle birşey yapacaksın ya fiyatı değiştir ya da fazladan dakika ver, bu şekilde komik olmuş, koskoca vodafone avea gibi dandik bir operatörü taklit ediyor, acıdım hallerine, yazık...

• Cep Kamu 1000 Maxi tarifesini kullanan arkadaşlar, ilk 6 ay 29TL olan Yeni Cep Kamu 1000 Maxi sizinkinden farklı bir tarife, bu fiyattan yararlanmak istiyorsanız MHyi arayıp tarife değiştirmeniz gerekecek. Tabii fatura kesim tarihinizi beklemezseniz 1 fatura döneminde Voda style 40TL + 29TL double tarife aylık ücreti ödeyeceksiniz. Bilginize..
  • 1000dakika her yöne 40 tl lik kamu paketine 2 hafta önce geçmiştim, bizde 29 tllik kampanyadan faydalanabiliyor muyuz? ne yapmamız gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airduncan
    1000dakika her yöne 40 tl lik kamu paketine 2 hafta önce geçmiştim, bizde 29 tllik kampanyadan faydalanabiliyor muyuz? ne yapmamız gerekir?

- Vodafone'da diğer Kamu tarifelerinden birine abone olan

tüm aboneler bu tarifeden herhangi bir Kamu kimliği ibraz etmeden yararlanabilir.

Faydalanabiliyorsunuz hocam, müşteri hizmetlerini arayıp geçişinizi gerçekleştirebilirsiniz.
    Ama 1 ay içinde her iki tarifenin de ücretini ödemek istemiyorsanız (bu da nasıl bir saçmalıksa artık, beğenmediğimiz avea bile gün hesabı yaparık hesaplıyor faturayı) fatura kesim tarihini beklemenizde fayda var.
  • Kararımı verdim arkadaşlar... AVEA KAMU 29 tl 1000 DAK ya geçiyorum.Vodafone da yaptıgı ayırmcılıkla başbaşa kalsın.
    Yanlız benim gibi faturalı hattını taşıyacaklar dikkat etsin.Eger taşıma işlemi fatura tarihinizden 1 gün sonra bile gerçekleşirse fatura bedelini (benim için 55TL) o ay içinde ,kullanmasanız bile ödüyorsunuz.
    Benimde fatura tarihim 15 i oldugundan AVEA garanti edemiyor 5 günde taşımayı.(Bekle bekle dendi bir kazıkta bu beklemeden girdi yani).
    Şimdi 3 seçenek kalıyor
    1-Nasılsa ödeme ihtimali oldugundan riske girmeyip 1 ay daha Vodafone da kalmak (bana uymaz)
    2-Taşıma başvurusunu hemen yap 5 gün veya daha erken bir zaman taşınırsa yırtarız,olmadı 55TL Vodafone haram olsun deriz.
    3-Vodafone faturasız geç(aynı anda olabiliyor bu) sonra Avea ya taşı.
    Bana mantıklı gelen 3. şık.Bunun taşıma açısından bir sakıncasını bilen varsa uyarsın lütfen (3 taşıma kısıtlaması benzeri bir şey yani)

• 3. şık mantıklı hocam, kısıtlama falan yok, anında faturasız hatta geçiş yapın ardından mnt başvurunuzu yapın.
  • voda 29x6=174 + 40x6=240 = yıllık 414 tl yapar
    avea 29x6=174 + 35x6=210 = yıllık 384 tl yapar
    tcl taahhutsuz 40x12=480 = yıllık 480 tl yapar (sımdılık ? taahhutsuz ve herkeze acık degil ;) ;) )

vdf-avea fark yıllık 30 tl /12 = aylık 2,5 tl ye gelir

tcl-vdf fark yıllık 66 tl /12 = aylık 5,5 tl ye gelir

tcl-avea fark yıllık 96 tl /12 = aylık 8 tl ye gelir

bulunulan yere ve cekim kalitesine gore kisiden kiseye gore farklı tercihler yapılabilir ?

secim sizin ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 10 Şubat 2011; 13:08:21 >
  • turkcel ile avea arasında aylık 8 tl fark olduğuna göre, turkcele o parayı verene kadar aveaya geçerim, 8 tl ye de ikinci hattım olan vodafoneden cepnet paketi alırım (sınırsız) mis gibi olur.
  • haklısın hocam bende oyle yapacam simdilik

hic olmassa aveada taahut suresi ilk 6 ay , 6 ay sonra sartlar farklı olabilir,

indirim icin 6 aylık ozgurlukten feda edilebilir bence dee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 10 Şubat 2011; 13:42:28 >
  • bu durum da

mevcut voda da cep avantaj midi tarifesinde olanlara

kotu olmus (35+1) 36x12=432 heryone 1000 DK yıllık 432 tl yapıyor

432-414 (yeni kamu 1000 ile )=18tl fark olusmus yıllık,

gercı aveada eski kamulularına yeni kamu 1000 tarifesine geciste ilk 6 ay 29 tl ye vermiyor 35 e veriyor du

35-29=6tlx6 = yıllık 36 tl fark koymustu eskı ve yeni abonelerine

yani avea (1 yıl icerisinde abone basına) yeni aboneleri kapmak icin cepteki 36 tl yi , voda ise 18 tl yi gozden cıkarmıs oluyor ;) ;) ,

... yada riske atıyor diyelimmm ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 10 Şubat 2011; 14:20:46 >
  • "mevcut voda da cep avantaj midi tarifesinde olanlara

kotu olmus (35+1) 36x12=432 heryone 1000 DK yıllık 432 tl yapıyor".

AMA ÖNEMLİ BİR FARK DAHA VAR VODAFONE 12 AY TAAHHÜT İSTİYOR.
  • Arkadaşlar 13- 14 yıldır turkcell kulanıyorum. turkcell zamanında bize bayağı kabarık faturalar ödetti. şimdi Vodafona geçmek istiyorum.

Şimdi türkcel BİR sonraki ödeme tarihi : 25. 02 . 2011 yazıyor. bu ayki faturamı 07. 02. 2011 de ödedim. şu an VODAFONA hattımı taşırsam iki fatura birden mi öderim ? bilgilendiriseniz sevinirim .
    saygılar...
  • SONUÇ: Koskoca bir sıfır. Ne farkı var diğer gsm şirketlerinden farkı. Herkes ne yapıyorsa sen onu yapıyorsun o kadar. Ben 1000 Kamu tarifesindeyim. Sadece bir yere gitmem engellendi o kadar.
    Not: Biraz önce cep telefonuma mesaj atın 6 ay 29 TL her yöne 1000 dakikaya geçin diye mesaj geldi. Hemen gönderdim gelen mesaj:SİSTEMİMİZ GEÇİCİ OLARAK SERVİS DIŞI!.
    Dünyanın en büyük GSM şirketinin hali bu işte...
  • ŞU BOMBA PAKETİN SEFALETİNE BAKIN...
    DONANIMHABERDE BÖYLEBİR SAAT DİLİMİNDE 3.5 SAATTİR TEK MESAJ YOK

GÖR BUNU VODAFONE GÖR DE ANLA....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.