Şimdi Ara

YENİ YİNE YENİDEN KAMU 29 TL HERYÖNE 1000 DK - ÜSTELİK HERKESE AÇIK (20 NİSANA KADAR) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
9.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lumbarağzı

29-tl hikaye... Fatura 42-tl geldi. Yalancı vodafone

yalancı diyeceğinize faturanızı paylaşın hep beraber inceleyelim....varsa hatayı bulalım
  • Arkadaşlar, uyanık ve aynı zamanda terbiyesiz vodafone 6 ay 29 tl diyor, 3 ayını hooop anında geri alıyor. Nasıl mı? Kendi düştüğüm durumu aktarayım.

2 adet vodafone hattım var. Midi paketteydim. 30 TL. Her ayın 21'i hesap kesim tarihim. 24 şubatta mesaj geldi telefonlara. Yeni maxi paket 6 ay 30 TL, hadi geç diye. Geçtim. Şimdi faturalar geldi. Yuh, bu ne dedim. Müşteri hizmetlerini aradım. Dediler ki, tarife değişikliğinde önceki tarifenin tamamı ödenir, yeni tarife kalan güne göre ödenir. E tabi bana hesap kesiminden 3 gün sonra mesaj attı çakal vodafone. Böylece faturamda iki tarifenin bedeli baba gibi duruyordu karşımda. Mail attım. Uygulama böyle dediler. Sonuç, açık seçik bir tuzak kurmuş vodafone, biz de düştük.

Yeni geçecekler varsa dikkatli olsunlar derim. Fazla fatura geldi bu nasıl iş diyenler bir de benim anlattığım şekilde ele alın olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSanitarium -- 13 Nisan 2011; 21:24:43 >
  • Selam arkadaşlar.
    Ben bu fatura, tarife işerinden pek anlamayan bir turkcell abonesiyim. Bugüne kadar yaptığım faturaları ödemekten pek öteye geçmedi.
    Şimdi bu tarifeye kamu kimliğimiz olmadan numaramı taşıyabilir miyiz?
    Paket ücretinden fazlasını ödeyen arkadaşlar var, paket süresini aşmayacağımı düşünüyorum, ben de böyle bir durumla karşılaşır mıyım?
    Turkcell'den 12 yıllık numaramı ilk defa taşıyacağım, görüşme kalitesinde sorun yaşanmaz umarım.
    İlk defa numara taşıyacak birisi için bu tarife dışında önerebileceğiniz başka bir kampanya var mı?
  • buyur fatura ekte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumbarağzı -- 20 Nisan 2011; 10:54:54 >
  • birde ikinci fatura var. ekte... ikisinede itiraz ettim. sonuç: cevap yok,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumbarağzı -- 20 Nisan 2011; 10:55:24 >
  • sen cepkamudan önce hangi tarifedeydin....ilk ay 2 tarifenin sabiti birden gelmiş..........2.ayda 40 tl üzerinden işlem görmüş....
  • cep kamu 1000 maxi tarifesindeydim.
    sonrada ayın 15 inde yeni cep kamu tarifesine geçtim.
    ilk 6 ay 29 TL yalan di mi?
    birde iki tarifeyi birleştirip faturaya itelemişler.
    bravo vodafone.
  • quote:

cep kamu 1000 maxi tarifesindeydim.
    bravo vodafone.

cep kamu maxi 29 TL 6 ay boyunca
    siz kesim tarihine dikkat etmeden tarife değişimi yapmışsınız ve geçtiğinzde aynı tarifenin eski versiyonu yani 40 TL ücreti olan artık olan olmuş hata olduğunu bildirin düzeltip düzeltmemek onlara kalmış bişey ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cassio10 -- 14 Nisan 2011; 23:52:06 >
  • ilk geçiş faturasına iki tarifenin sabit ücretini de almak etik değil (turkcell bile yapmıyor) hadi neyse...
    ikinci fatura: 29-TL olması gerekirken 40-TL olarak tahakkuk ettirmek???
    29 tl de 40 tl fatura gönder. itiraz ettim hala ses yok.
    yalancı vodafone.
    bir ay sonrada yine 40 tl gelsin BTK ya da tüketici hh de şikayet edeceğim.
    reklamlara bu kadar para harcayacaklarına hizmet kalitelerini yükseltsinler. (konuşma kalitesi berbat, myvodafone berbat, sorgulamalar berbat, faturalama berbat... vsvs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cassio10

quote:

bravo vodafone.

siz kesim tarihine dikkat etmeden tarife değişimi yapmışsınız ve geçtiğinzde aynı tarifenin eski versiyonu yani 40 TL ücreti olan artık olan olmuş hata olduğunu bildirin düzeltip düzeltmemek onlara kalmış bişey ..

Faturada kocaman Yeni CepKamu 1000 Maxi yazıyor yaw, nasıl 40 TL ücret olan tarifeye geçmiş? Hem adam zaten CepKamu 1000 Maxi'deydim diyor, kendi tarifesine birdaha mı geçmiş yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hit_glorfindel

quote:

quote:

bravo vodafone.

Faturada kocaman Yeni CepKamu 1000 Maxi yazıyor yaw, nasıl 40 TL ücret olan tarifeye geçmiş? Hem adam zaten CepKamu 1000 Maxi'deydim diyor, kendi tarifesine birdaha mı geçmiş yani :)

vodafone da tarife değişimlerinde hesap kesim tarihine, aveada tarife değiştirme işlemi ücretlerine...turkcellde ise paket ücretlerine ve 444lü aramalara dikkat edilmesi gerekiyor bu şartlarda ,hoş olmayan birşey tabiki tüccar kurnazlığı yapıyor hepside fırsatını buldumu yapıştırıyor,bu nedenle iyi araştırmak gerekir bir işlem yapmadan önce..
    bu arada cepkamu maxi ye yeni geçen abonelere ilk 6 ay 29 gelmesi gerekirken 40 TL gibi ücret hatalarını çok duyuyorum ,buda vodafonun ayıbıdır !!!
    arkadaşa geçmiş olsn diyorum inş. bu sorunları en kısa sürede çözüme kavuştururlar..

• itiraz edin iade ederler....
  • Bu 29 tl'nin yanına birde 1.10 tl ekliyorlar tk kullanım ücretiymiş galiba yani 30.10 tl oluyor fatura hep sizde de öyle mi?
  • lumbarağzı arkadaşın dediği doğru isteyen olursa 2 faturamıda yollarım...
    bende 29tl diye tarifemi değiştirdim 42tl geldi ilk faturama itiraz ettim hani 29 tl idi fln hata olmuş dediler, inceleyeceğiz dediler 2 hafta oldu arayan yok. sonra ikinci faturama baktım (güncel konuşma detayına) bir 42 tl daha kitlemişler(ektra görüşmem yok) bunun üzerine müşteri hizmetlerine web sitesinden msj attım gene tık yok. anlamadım napmaya çalışıyolar... sonunda hattı kırcam atcam telsiz alcam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: besyom2

lumbarağzı arkadaşın dediği doğru isteyen olursa 2 faturamıda yollarım...
    bende 29tl diye tarifemi değiştirdim 42tl geldi ilk faturama itiraz ettim hani 29 tl idi fln hata olmuş dediler, inceleyeceğiz dediler 2 hafta oldu arayan yok. sonra ikinci faturama baktım (güncel konuşma detayına) bir 42 tl daha kitlemişler(ektra görüşmem yok) bunun üzerine müşteri hizmetlerine web sitesinden msj attım gene tık yok. anlamadım napmaya çalışıyolar... sonunda hattı kırcam atcam telsiz alcam...

siz numara taşıma ile mi geçtniz bu tarifeye yksa vodafonda başka bir tarife kullanırkenmi geçiş yaptınız?
  • İtiraz edin. Ergec oduyorlar :))

Kabul ettikten 4 ay sonra faturamdan dustuler
  • yok ben zaten vodafone abonesiydim sadece tarife değiştirdim. bundan önce kullandığım tarife her yöne 20tl+ idi bu tarifeye geçtim 20tl yerine 42 geliyor. şunuda belirtmek isterim; tarifeye gecerken müşteri temsilcisine fatura kesim tarihinden sonra geceyim yoksa ikinci bir paket ücreti ödemek istemiyorum dedim ve tel de bunu teyit ettirdim. telefon kayıtlarımın incelenmesini talep ettim.. 14 senedir cep tel. kullanıyom acemi değilim ama bunlar her defasında haklı çıkıyolar. şeytanın aklına gelmeyecek açıklar bırakıyolar. bakalım nerden kıvıracaklar..
  • uzatıldı mı? Avea süper kamuyu uzattı buda uzatılır mı acaba?
  • quote:

yok ben zaten vodafone abonesiydim sadece tarife değiştirdim. bundan önce kullandığım tarife her yöne 20tl+ idi bu tarifeye geçtim 20tl yerine 42 geliyor. şunuda belirtmek isterim; tarifeye gecerken müşteri temsilcisine fatura kesim tarihinden sonra geceyim yoksa ikinci bir paket ücreti ödemek istemiyorum dedim ve tel de bunu teyit ettirdim. telefon kayıtlarımın incelenmesini talep ettim.. 14 senedir cep tel. kullanıyom acemi değilim ama bunlar her defasında haklı çıkıyolar. şeytanın aklına gelmeyecek açıklar bırakıyolar. bakalım nerden kıvıracaklar..

,
    numarasını taşıyanlara ilk 6 ay 29 tl diye biliyorum ama hata olduğunu kabul ettiklerine göre dediğiniz gibidir, en geç 1 ay içinde çözerler merak etmeyin
  • quote:

quote:

yok ben zaten vodafone abonesiydim sadece tarife değiştirdim. bundan önce kullandığım tarife her yöne 20tl+ idi bu tarifeye geçtim 20tl yerine 42 geliyor. şunuda belirtmek isterim; tarifeye gecerken müşteri temsilcisine fatura kesim tarihinden sonra geceyim yoksa ikinci bir paket ücreti ödemek istemiyorum dedim ve tel de bunu teyit ettirdim. telefon kayıtlarımın incelenmesini talep ettim.. 14 senedir cep tel. kullanıyom acemi değilim ama bunlar her defasında haklı çıkıyolar. şeytanın aklına gelmeyecek açıklar bırakıyolar. bakalım nerden kıvıracaklar..

,
    numarasını taşıyanlara ilk 6 ay 29 tl diye biliyorum ama hata olduğunu kabul ettiklerine göre dediğiniz gibidir, en geç 1 ay içinde çözerler merak etmeyin

Yok yanlış bilgi, herkese 29 idi. Bende bi ara baktığımda 40 küsür lira görünüyordu,

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.