Şimdi Ara

YENİ YİNE YENİDEN KAMU 29 TL HERYÖNE 1000 DK - ÜSTELİK HERKESE AÇIK (20 NİSANA KADAR) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
9.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün başvursam (26 Mart) geçerli olur mu acaba? Son tarih 31 Mart diyor ya... ?

Not: Turkcell'den hattımı taşıyacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 26 Mart 2011; 0:54:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Bugün başvursam (26 Mart) geçerli olur mu acaba? Son tarih 31 Mart diyor ya... ?

Not: Turkcell'den hattımı taşıyacağım...

Başvuru günün baz alınır sanırım. Alınmasa bile yetişir bir aksilik olmaz ise. ben cuma başvurdum, pazartesi sabahı taşınmıştı.
  • Avea kamu hattımı bu tarifeye taşımak için başvurdum. Hem Vodafone kalitesi hemde avea dan ucuz. Daha ne olsun.
  • 2 ay önce aldığım kamu hattımı buraya taşıyabilirmiyim? herhangi bir ücret ödemem gerekirmi?
  • Başvurdum az önce bakalım.

İnşallah bir aksilik çıkmazsa, yakında kurtuluyorum Turkcell'den
  • quote:

Orijinalden alıntı: medyun

@zurrani : Faturam ilk başta tarifenin normal fiyatı olan 40 lira olarak gözüküyordu. Sonra fiyat kalktı online işlemlerden. Fatura kesildiğinde de 29 lira olarak kesildiğini görüyorum.

@inexo : Evet, yine ilk başta KULLANIM yazıp 2424'e gönderince kalan dakika gelmiyordu. Bunu da düzelttiler, şimdi geliyor.

saol medyum, bana da aynısı oldu...
    fatura sorgulamasında 50ye yakın bir rakam gözüküyordu,
    sonra fatura 36.5 geldi, yani 29 artı 7.5 lira sms pakedi.
    fatura biraz geç kesiliyor, 16 şubat - 15 mart faturam 28 mart'ta kesildi, son ödemesi 5 nisan.
    kredi kartı gibi düşündüm fatura kesimini ama yanıldım

avea konuşma artı sms'li tarife çıkardı.
    keşke konuşma, sms ve internet paketli tarife çıkarsalar, tek pakette alsak...

• mevcut hattım cep kamu midi. bu tarifeye nasıl geçebilirim? illa vodafone bayiiye mi uğramam lazım myvodafonea girdim ama bulamadım geçişi
  • müşteri hizmetlerini arıyorum sadece vodafoneun istedikleri tuşlar seçenek olarak çıkıyorum. nasıl bağlanacam müşteri hizmetlerine ya
  • ■Yeni Cep Kamu 1000 Maxi tarifesi 31 Mart 2011 tarihine kadar geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 31 Mart 2011; 12:44:09 >
  • Uzatmasinlar artik sıktı bu tarife

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 31 Mart 2011; 12:53:16 >
  • bunu yerine genc avantaj ile Avea nın yeni yıl tarifesi arası biseyler cıkarsalar bari,

1 gb in 9 tl oldugu bisey mesela ;) ;) ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: target4u

bunu yerine genc avantaj ile Avea nın yeni yıl tarifesi arası biseyler cıkarsalar bari,

1 gb in 9 tl oldugu bisey mesela ;) ;) ,

25 TL YE 600 DK MNT YE 800 DK GIBI BISEY ! ...
  • 20 NİSAN 2011 TARİHİNE KADAR UZALTILMIŞTIR
  • İlk faturam 39 TL geldi ve güncel faturada 40 küsür görünmekte...

İlk 6 ay 29 TL gelmesi gerekmiyor muydu?
  • bu tarifeye diğer kamu tarifelerinden mesajla geçiş mümkün müdür ?
  • 29-tl hikaye... Fatura 42-tl geldi. Yalancı vodafone
  • bu tarifedeyim, az önce mesaj geldi:

Twitter ceb,nde! Hemen START yaz 2444'e gönder, tweetleri SMS'le al, SMS'le tweet yap!
    Alınan SMS'ler ücretsizdir, gönderilen SMS'ler tarifenizden ücretlenir.

ben halihazırda twitter hesabımı vodafone hattım ile kullanıyordum. nadir tweet yazıyordum ama telefondan,
    ama bir çok takip ettiğimin tweetleri smsle gelmeye ayarlıydı.

özetle bir değişikliğe gitmişler serviste, bu tarifeye mi özel bilemem.
    sms paketi de kullanıyorum (500), atacağım sms tweetlerin paket smslerden düşüp düşmeyeceği de belli değil.
    kullanan varsa, netleşene kadar ara versin derim...
  • ücretlendirirse yuh yani..

ayıptır..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.