Şimdi Ara

YENİ YİNE YENİDEN KAMU 29 TL HERYÖNE 1000 DK - ÜSTELİK HERKESE AÇIK (20 NİSANA KADAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
9.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abonelerimiz yenilenen Cep Kamu 1000 Maxi tarifesiyle, ayda sadece 29 TL?ye her yöne tam 1000 dakika gönül rahatlığıyla konuşabilecekler.

Aylık Sabit Ücret 29* TL

Her yöne 1000 dk sonra 30 kr/dk

* Aylık sabit ücret 6 fatura dönemi boyunca 29 TL, sonraki dönemlerde 40 TL?dir.

Tarife Vodafone?a gelen herkese açık olacaktır!

* Yeni hat aktivasyonu yapan

* Numarasını Vodafone?a taşıyan

* Vodafone faturasız hattını Vodafone?a taşıyan

* Vodafone?da diğer Kamu tarifelerinden birine abone olan

REKLAM
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=166065523440555&oid=159231554095101&comments&ref=mf

20 NİSAN 2011 TARİHİNE KADAR UZALTILMIŞTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDanielSD -- 1 Nisan 2011; 17:56:17 >

• En azından 1250 dk de yahu

Hem adamı kopya etmiş hem 6 ay sonra pahalı yapmış..

Ama herkese açılması iyi olmuş kamunun ..

O bir avantaj
  • cevap güzel bence +1 tlde cabası herkese açmasıda iyi olmuş

daha nolsun.
  • EEE ... şu anda Vodafone faturalı olanlar keriz mi???
    Ha anladım... diyor ki ,"senle işimiz yok,istediğin yere git"
  • birebir kopya olması kötü olmuş ama arada kalite farkı var avea kullanacağıma vodafone kullanırım.
  • anlasılan bıze avea super kamu tarıfesı gozukuyor.vodafone faturalı abonelerını yok saymıs bu tarıfede.ay sonu numara tasıyıp 6 ay avealı olacagız artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avea da 3 ay kalıp dönsek. makbul müşteri olacagız desene.
    Bu arada bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen.Numara taşımak için faturalılara en uygun gün fatura tarihine göre hangi gündür?
  • 5 gün önce her yone 1000 dk kamu tarifesine abone oldum aylık 40 tl den ne yani şimdi ben 4 gün için sürekli 40 tl mı odicegim üstelik hayrımıza yeni aldım numara tasıma vs değil ne olucak şimdi bizde yararlanabilicekmiyiz 29 tl den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi
    5 gün önce her yone 1000 dk kamu tarifesine abone oldum aylık 40 tl den ne yani şimdi ben 4 gün için sürekli 40 tl mı odicegim üstelik hayrımıza yeni aldım numara tasıma vs değil ne olucak şimdi bizde yararlanabilicekmiyiz 29 tl den.

Aynen dediğin gibi... yani eski faturalılara keriz muamelesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

quote:

5 gün önce her yone 1000 dk kamu tarifesine abone oldum aylık 40 tl den ne yani şimdi ben 4 gün için sürekli 40 tl mı odicegim üstelik hayrımıza yeni aldım numara tasıma vs değil ne olucak şimdi bizde yararlanabilicekmiyiz 29 tl den.

Yok atık ben bu kadar saçma ve acımasız olacağını düşünmüyorum ilk mesajda vodafone kamu tarifesindekiler de yararlanabilme tarzı birseyler yazıyor.bakalım 1-2 gün bekleyelim bence kamu tarifesindekiler yararlanır yoksa tüm kamu abonelerini kaybeder Buda pek mantıklı değil bence.
  • quote:

quote:

Eski bir faturalı olarak şahsen bende bozuldum.....
  • sms ne kadar ? sms paketlerine üye olunabiliyor mu ?
  • quote:

quote:

Hocam keriz az bile..

Resmen küfür etmiş eski aboneye..

Merak ediyorum bunu yapanlar bunu düşünmüyorlarmı vallahi enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

quote:

Hocam keriz az bile..

Resmen küfür etmiş eski aboneye..

Merak ediyorum bunu yapanlar bunu düşünmüyorlarmı vallahi enteresan

Hayatımda hiç kendimi bu kadar enayi ve assagilanmis hissetmemistim eğer böyle olursa vodafone Allah bel..ni versin.alt üstü 4 gün önce yeni hat alarak kamu 1000 e abone oluyorsun ve enayi gibi her ay 11 tl fazla veriyorsun yazıklar olsun

• Sayın kamu vodafonecular dikat ederseniz siz faydalanabilirsiniz. 35 lik cep avantaj vs faturalılar faydalanamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    Sayın kamu vodafonecular dikat ederseniz siz faydalanabilirsiniz. 35 lik cep avantaj vs faturalılar faydalanamıyor.

Bende böyle tahmin ediyorum mantiklisi budur.
  • quote:

quote:

Sayın kamu vodafonecular dikat ederseniz siz faydalanabilirsiniz. 35 lik cep avantaj vs faturalılar faydalanamıyor.

Mantıklı dersen "Ben kurtuldum geride kalanlar yansada olur" anlamı çıkar arkadaşım.
    Ben kaulu değilim ama faturalıyım.Herkese açık bir tek Vodafone lu eski faturalılara kapalı.
  • quote:

quote:

quote:

Mantıklı dersen "Ben kurtuldum geride kalanlar yansada olur" anlamı çıkar arkadaşım.
    Ben kaulu değilim ama faturalıyım.Herkese açık bir tek Vodafone lu eski faturalılara kapalı.

En azından bir miktar daha mantıklı anlamında söyledim. Birde söyle düşünmek lazım diğer tarifelerdede geliştirme yapıldı ornegin +1 tl ye cep annende 2 kat dal gibi. Kısacası aynı tarifede olup her ay 11 tl vermek daha da bı komik olurdu. Sanırım voda eski faturalalilarinin da diğer geliştirdiği tarifelerden faydalanmasını istiyor.fakat keske böyle bir ayrım yapmasaydı .

• Eski faturalılara çözüm: Anlık olarak faturasıza geçip tekrar faturalıya geçerek ilgili tarifeyle aktivasyon yaptırın. Denenmiştir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.