Şimdi Ara

YENİ YİNE YENİDEN KAMU 29 TL HERYÖNE 1000 DK - ÜSTELİK HERKESE AÇIK (20 NİSANA KADAR) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
9.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u
    offf o ne karışık bişey öyle ya :)

tarife değil 3 bilinmeyenli denklem sanki :)
    neyse kalsın arkadaş, tarifesini de istemiyorum telefonunu da.

Hocam karışık olan neki..

Zamanında ben Sony Ericsson V630i almıştım..

CEP KONUŞ 23 TL lik tarife ile 12 ay taaahhüt vermem yeterli idi.

23*12 = 276 tl çekmişlerdi karttan 12 taksitle..

Vodafone faturalarımda "0" tl geliyordu..

işte karışık olan bu volkan hocam,
    önce karttan çekecekler, sonra faturamdan düşecekler, hadi olmadı düşmediler, ara müşteri hizmetlerini cebelleş her ay onlarla, tüm operatörleri de kullandım, şu anda vodafone ve avea kullanıyorum, müşteri hizmetlerinden o kadar bıktım ki artık hiç bir şekilde onlarla muhatap olmak istemiyorum.

çok şükür bu forum ve burdaki bilgili arkadaşlar var, çoğu soru ve sorunumuza burası sayesinde cevap buluyoruz da mh lere muhtaç olmuyoruz.

• Hocam yok ya o kadar diil..

Sisteme giriş yapacaklar burada onda zor bişey yok..

Bu adamın faturasından şu kadar ay şu şekilde mahsup gösterilecek gibisinden.

Ara Ödeme adı altında geçiyor Faturada..

Vodafone Kamu güzel tarife oldu :D
  • vodafone cep kamu beklentılerımı karşılamadı.bugun ıtıbarı ıle hattımı avea super kamu tarıfesıne tasıdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

vodafone cep kamu beklentılerımı karşılamadı.bugun ıtıbarı ıle hattımı avea super kamu tarıfesıne tasıdım.

ne tür beklentin vardı? vodafone'da bulamadın avea'ya geçtin..
  • bende 29 tl lik kampanyaya katıldım bir de 547 aldım. salı günü elime gececek..
    bu telefona prg, oyun vs vs yükleniyodur umarım.. kullanılabilir bir teldir inşallah
  • 40 TL her yöne 1000 dk kamu tarifesindeyim. Ayrıca mesaj atan biriyim. Fiyatta indirim yapıp mesajlarda dakikaya eklense çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vsoner

quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

vodafone cep kamu beklentılerımı karşılamadı.bugun ıtıbarı ıle hattımı avea super kamu tarıfesıne tasıdım.

ne tür beklentin vardı? vodafone'da bulamadın avea'ya geçtin..

1.Kamu tarifesini Avea gibi esnek ve uygun yapmasını beklerdim.
    2.Çalıştığım hastanedeki kapsama sorununu 2 aydır bildirmeme rağmen ilgilenmelerini beklerdim.
  • ALLAH rızası için biri cevap yazsın ..hattımı 1200 dakika 40 tl lik turkcelden taşıyacağım.sırf telefon için..telefonu sadece konuşmak için kullancağım. internet radyo 3g önemli değil. bu 547nin sesi nasıldır. net ve açık gelip gidiyor mu.. bi de malatyada vodafoneun çekmeme sıkıntısı var mı..tşk ederim.
  • Yıllardır Turkcell kullanıcısıydım ama son iki yıldır evde, özellikle de odamda çekmemesi sebebiyle sinir oluyordum. 3 ay önce Avea 39'luk tarifeye geçmiştim ama şimdi bu kampanya daha da hoşuma gitti. En azından daha ucuza çok daha fazla konuşabilicem, mesaj paketi de sanırım daha hesaplı ve ihtiyaç halinde - ne kadar verimli olduğunu bilmiyorum, araştırmadım - 8TL'ye internette var. Bir de Vodefone deneyelim :)
  • bu tarife için sms pakedi aldığınızda sms sorgulama numarası?
    ve dakika bakiye sorgulama numarası nedir?
    faturasızlara olan sms sınırlaması ve standart faturalı tarifedeki bakiye sorgulama numarası çalışmıyor.
  • Herkese Açık demek ne demek vodofone bunu ögrensin bence sonra kampanya sloganı koysun...

Bu gün gittim kamu tarifesine geçmeye kimlik istediler kafalılar.
  • Kamu kimliğimi ?

Normal kimliktir herhalde :D
  • Birkaç sorum olacak arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

1- Ayda 29liraya 6ay ödedikten sonra mesela 7inci ayda numaramızı başka bir operatöre taşıyabiliriz, yani 24ay taahhüt yok dimi?

2- Cihaz kampanyasından da yararlanırsak ayda ekstra 1lira ödeyeceğiz, peki 24ay boyunca hep aynıu tarifeyi mi kullanmak zorundayız?

3- 24ay dolmadan Vodafone'dan ayrılırsak telefon için ne kadar ceza ödeyeceğiz?
  • taahhüt sadece 1 TL karşılığında cep telefonu alırsan var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vsoner

taahhüt sadece 1 TL karşılığında cep telefonu alırsan var..

YANİ taahhütle telefon almazsan istediğin zaman çıkabilirsin demek, süpermiiş sağolun, peki taahhütlü çıkarsam telefona ne kadar ödüyorum acaba?

Bide bu telefonu alıp kullanan var mı veya forumda bu telefonun incelemesinin olduğu başlık varmı acaba arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

EEE ... şu anda Vodafone faturalı olanlar keriz mi???
    Ha anladım... diyor ki ,"senle işimiz yok,istediğin yere git"

şimdi faturali olanlar bu tarifeye gecemiyolar öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

bu tarife için sms pakedi aldığınızda sms sorgulama numarası?
    ve dakika bakiye sorgulama numarası nedir?
    faturasızlara olan sms sınırlaması ve standart faturalı tarifedeki bakiye sorgulama numarası çalışmıyor.

kalan dakika öğrenmek için sms sorgulaması yokmuş.
    biz dakikalarınızın %80'i ve %100'ü bittiğinde bilgilendirme smsi gönderiyoruz dedi hatun.
    sms paketi için "bakiye" yazdıktan sonra boşluk bırakıp sms paket cinsini yazıp 7999'a gönderiyormuşuz.

gelecek faturama 45 dedi müşteri hizmetlerindeki fatura sorgulaması.
    29 standart, 7.5 lira sms pakedi, kalan kısmı neden geldi anlayamadım,
    aklıma twiitter sms geldi, sordum twitter sms bu tarifeye de ücretsiz mi?
    hatun ücretli gözüküyor dedi, kullananların bilgisi olsun. ben de erken kurtardım diyim ne diyim artık.

• Twitter sms Tüm Vodafone Abonelerine Ücretsiz..

*Twitter SMS servisi denemeniz için tamamen ücretsiz. 2444'e gönderdiğiniz SMS'ler ve bu numaradan aldığınız SMS'lerden ücretlendirilmeyeceksiniz.

Twitter SMS, servisi yurt içinde kullanıldığında ücretsizdir. Servis yurt dışında kullanıldığında standart roaming ücretleri uygulanacaktır.

http://superinternet.vodafone.com.tr/servisler_sosyalagservisleri_twittersms.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan
    Twitter sms Tüm Vodafone Abonelerine Ücretsiz..

*Twitter SMS servisi denemeniz için tamamen ücretsiz. 2444'e gönderdiğiniz SMS'ler ve bu numaradan aldığınız SMS'lerden ücretlendirilmeyeceksiniz.

Twitter SMS, servisi yurt içinde kullanıldığında ücretsizdir. Servis yurt dışında kullanıldığında standart roaming ücretleri uygulanacaktır.

http://superinternet.vodafone.com.tr/servisler_sosyalagservisleri_twittersms.php

Bu mesaj üzerine hemen bir deneme yaptım.

Faturasız cebine göre tarife tarifesindeyim.

HER HANGİ BİR LİRA DÜŞÜMÜ OLMADI.

Twitter hesabımı Facebook hesabıma bağladım ve gönderdiğim twitler facebook duvarımda da yayınlanıyor. Güzel bir uygulama tavsiye ederim.

• Oldukça başarılı neden bunun reklamı yapılmaz bilmiyorum..

İstediğin kişiyi takip ediyorsun mesaj atınca tak cebine sms düşüyor :)

Twitter Kullanıp Vodafone Kullanmamak değişik geliyor bana :D

Ama çoğu kişi bilmiyor, çünkü reklam yok..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.