Şimdi Ara

YENİ YİNE YENİDEN KAMU 29 TL HERYÖNE 1000 DK - ÜSTELİK HERKESE AÇIK (20 NİSANA KADAR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
9.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu almak için 6 aydan sonrada mı cepkamu 1000 maxi tarifesinde kalmak gerekiyor?
  • Voda - Avea birleşip tarife üreten tek bir bireysel satış sorumlusu çalıştırıyorlar herhalde.

Tüm tarife-paketler birbirlerinden tırtıklama oldu yahu, ne bu böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: target4u

...gercı aveada eski kamulularına yeni kamu 1000 tarifesine geciste ilk 6 ay 29 tl ye vermiyor 35 e veriyor du

35-29=6tlx6 = yıllık 36 tl fark koymustu eskı ve yeni abonelerine

yani avea (1 yıl icerisinde abone basına) yeni aboneleri kapmak icin cepteki 36 tl yi , voda ise 18 tl yi gozden cıkarmıs oluyor ;) ;) ,

... yada riske atıyor diyelimmm ...

Avea'da Süper Kamu tarifesine geçen herkese ilk 6 ay 29 sonra 35..

quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Voda - Avea birleşip tarife üreten tek bir bireysel satış sorumlusu çalıştırıyorlar herhalde.

Tüm tarife-paketler birbirlerinden tırtıklama oldu yahu, ne bu böyle

Sizce kim kimden tırtıkladı tam olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: inocence

Telefonu almak için 6 aydan sonrada mı cepkamu 1000 maxi tarifesinde kalmak gerekiyor?

Telefonu almak için 24 ay aynı tarifede kalmak gerekiyor, yerse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
    birebir kopya olması kötü olmuş ama arada kalite farkı var avea kullanacağıma vodafone kullanırım.

Bunu neye istinaden soyluyorsunuz bilmiyorum. Ben herhangi bir fark goremedigim gibi, Vodafone'da olan sistem hatalari en azindan Avea'da yok..

Vodafone kalitelidir diyen kendini kandirmaktadir (neyse ki bu kalitesizligini en azindan tarifeleri ile kompanse ediyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 11 Şubat 2011; 8:16:02 >
  • Setha sen bunu neye istinaden söylüyorsun...Vodafone ile sorun yaşamış olabilirsin ama Avea Vodafonedan kalitelidir diye bir genelleme yapıyorsan sen bu işi hiç bilmiyorsun derim...evet biz 17 milyon vodafonlu kendimizi kandırıyoruz avea aynı tarifeleri sunduğu halde aptalız ya sorun yaşamayı seviyoruz ondan aveaya geçmiyoruz...

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
    birebir kopya olması kötü olmuş ama arada kalite farkı var avea kullanacağıma vodafone kullanırım.

Bunu neye istinaden soyluyorsunuz bilmiyorum. Ben herhangi bir fark goremedigim gibi, Vodafone'da olan sistem hatalari en azindan Avea'da yok..

Vodafone kalitelidir diyen kendini kandirmaktadir (neyse ki bu kalitesizligini en azindan tarifeleri ile kompanse ediyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 11 Şubat 2011; 9:25:06 >

• Şu an CepKamu 1000 tarifesindeyim 40 tl lik olan hattı çıkartalı yaklaşık 7-8 gün oldu Yeni Cep Kamu 1000 Maxi tarifesine geçmek istiyorum fakat fatura kesim tarihim ne zaman bilmiyorum. Ve arkdaşlar yukarıda eğer fatura kesimi beklemeden değiştirirseniz 40 + 29 t odersiniz diyor bu doğrudmudur ? bana çok saçma geldi..

Diğer bir sorum peki double fatura odememek için bekliyeyim ve fatura kesimimde geçeyim fakat Yeni Cep Kamu 1000 Maxi tarifesinde şöyle bir madde yazıyor

Yeni Cep Kamu 1000 Maxi tarifesi 28 Şubat 2011 tarihine kadar geçerlidir.

Bunun anlamı bu tarifeye 28 şubata kadar mı kayıt alınacağıdır.Yani benim fatura kesimim 29 u ise bu tarifeye katılamayacağım.Anca fatura kesim gelmeden çift katlı fatura ile geçebileceğim öylemi ?

• 28 şubat,bu tarifeye geçmek için son gün.
    NT işleminiz fatura kesim tarihinden 1 gün önce sonuçlanırsa ideal geçiş olur.Bir gün sonra gerçekleşirse en kötüsü olur.Yani fatura kesim tarihinden 7 gün önce NT ya başvurmak en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

28 şubat,bu tarifeye geçmek için son gün.
    NT işleminiz fatura kesim tarihinden 1 gün önce sonuçlanırsa ideal geçiş olur.Bir gün sonra gerçekleşirse en kötüsü olur.Yani fatura kesim tarihinden 7 gün önce NT ya başvurmak en iyisi.

hocam ben zaten vodafone hattımı 7 -8 gün once CepKamu 1000 tarifesi ile açtırdım 40 tl lik olan şu an hattım henüz 7 günlük ve vodafoneluyum fakat 29 tl olan tarifeye geçmek istiyorum yanılmıyorsam dediğiniz gibi fatura kesimim 28 şubattan önce ise sorunsuz geçebileceğim bu tarifeye değilse anca fatura kesim gelmeden ilk faturayı 40+ 29 ödeyerek geçebiliyorum öylemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

quote:

hocam ben zaten vodafone hattımı 7 -8 gün once CepKamu 1000 tarifesi ile açtırdım 40 tl lik olan şu an hattım henüz 7 günlük ve vodafoneluyum fakat 29 tl olan tarifeye geçmek istiyorum yanılmıyorsam dediğiniz gibi fatura kesimim 28 şubattan önce ise sorunsuz geçebileceğim bu tarifeye değilse anca fatura kesim gelmeden ilk faturayı 40+ 29 ödeyerek geçebiliyorum öylemi ?

Dostum senin durumun bir istisna o yüzden kurtarabilirsin, bence MH'yi ara rahat et çünkü:

■Toplu süre ücreti yeni abonelerde ilk ay için; " Kamu1000" e abonelik tarihinden fatura kesim tarihine kadar olan süre ile orantılı olarak alınır.
    ■Dönem içerisinde yapılan iptal işlemi veya başka bir anlık pakete geçmesi durumunda abone toplu süre ücretininin tamamını öder.

yukarıda yazdığı gibi normalde dönem içinde işlem yaparsan tüm parayı ödüyorsun ama ilk ay içinde olduğun için bir şansın olabilir..

link:http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/cep-kamu-1000.php

• Benim açıkladıgım nokta NUMARA TAŞIMA İLE İLGİLİ, tarife değişikliği değil.

quote:

Orijinalden alıntı: hit_glorfindel

quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

quote:

Dostum senin durumun bir istisna o yüzden kurtarabilirsin, bence MH'yi ara rahat et çünkü:

■Toplu süre ücreti yeni abonelerde ilk ay için; " Kamu1000" e abonelik tarihinden fatura kesim tarihine kadar olan süre ile orantılı olarak alınır.
    ■Dönem içerisinde yapılan iptal işlemi veya başka bir anlık pakete geçmesi durumunda abone toplu süre ücretininin tamamını öder.

yukarıda yazdığı gibi normalde dönem içinde işlem yaparsan tüm parayı ödüyorsun ama ilk ay içinde olduğun için bir şansın olabilir..

link:http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/cep-kamu-1000.php

• 30 günden önce tarife değişikliği yapamazsınız diye bir durumda var,
    bununla ilgili sorun yaşayıp tarifesini değiştiremeyen oldu mu merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih_

SONUÇ: Koskoca bir sıfır. Ne farkı var diğer gsm şirketlerinden farkı. Herkes ne yapıyorsa sen onu yapıyorsun o kadar. Ben 1000 Kamu tarifesindeyim. Sadece bir yere gitmem engellendi o kadar.
    Not: Biraz önce cep telefonuma mesaj atın 6 ay 29 TL her yöne 1000 dakikaya geçin diye mesaj geldi. Hemen gönderdim gelen mesaj:SİSTEMİMİZ GEÇİCİ OLARAK SERVİS DIŞI!.
    Dünyanın en büyük GSM şirketinin hali bu işte...

ARKADAŞLAR İYİ Kİ SİSTEM SERVİS DIŞIYMIŞ. VODAFONE'NİN İLK (!) İYİLİĞİNİ DE GÖRMÜŞ BULUNUYORUM. İKİ YILLIK KONTRAT İMZALAYACAKMIŞIZ. ULA BİZLE ALAY EDİLİYOR SANKİ. BİR DE SEVİNMİŞTİM KAMULULARA YENİ TARİFE GELİYOR DİYE.

ARKADAŞLAR KISACA DAĞ FARE DOĞURDU.

• Telefon kampanyasına katılmayacaksanız,tarifenin taahhütü yok.
  • Arkadaşlar bu konuya bi açıklık getirsek bende yarın almayı düşünüyorum hattı.Sıfır alıcam mevcut hattımı devre dışı bırakmak istemiyorum ama 6 ay sonra yeni bi kampanya çıktığında mağdur olmamak adına taahhüt kesin yok değilmi? 6 ay sonra başka tarifeye geçmek istesek başımıza ekşimesinler:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz77
    Arkadaşlar bu konuya bi açıklık getirsek bende yarın almayı düşünüyorum hattı.Sıfır alıcam mevcut hattımı devre dışı bırakmak istemiyorum ama 6 ay sonra yeni bi kampanya çıktığında mağdur olmamak adına taahhüt kesin yok değilmi? 6 ay sonra başka tarifeye geçmek istesek başımıza ekşimesinler:D

Ben Bugun 18 00 civarinda yeni kamu 1000 tarifesi hakkinda daha detayli bilgi alabilmek adina, istanbul da bulunan merkezi bi vf shop a sordum, bu tarifeye gecmek icin 24 ay taahut gerekiyor diye bi bilgi verdiler bana,

ben israr edip +1 TL ye tel istemiyorum ama,
    Vf nin sitesinden anladigim taahut sureniz 24 ay degil dedigimde, Bizede bilgi dun Geldi, 1-2 gun gecsin kesinlesir, degisebilir de deyip,

tam bilgi veremediler malasef ,

Benim onerim 1-2 gun daha beklemek,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 12 Şubat 2011; 2:54:05 >

• Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için pazartesiye kadar bekleyelim öyleyse her ihtimale karşı.Bu nası saçma bişeydir ya sanki çok büyük bi kampanya yapmışlar gibi taahhüt istiyolar.Turkcell'e kızıyoruz falan ama zaten turkcell'in kamu tarifeside 40 Tl ve bu olayı ilk onlar başlattı.6 ay sonra zaten 40 Tl olacak.Boşu boşuna elimizi kolumuzu bağlamanın ne anlamıvarsa artık
  • rica ederim,

sizde tarife gecisinizle ilgili tecrubelerinizi bizimle paylasırsanız sevinirim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 12 Şubat 2011; 13:51:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.