Şimdi Ara

Yenibosna Altur (Wv-Seat-Skoda) Arızalı 0 Araç Satışı ve Firmanın yağ gibi üste çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Ağustos ayında Yenibosna Altur dan Skoda Rapid Spaceback marka 0 araç satın aldım.
    Yine aynı bayide boya koruma, motor koruma, kaput koruma vs. işlemler için 1.000 TL ekstra vermiştim.
    Aracın sağını solunu kontrol edip, benzin almak için benzinciye gittiğimde arıza ışığı fark ettim.
    Sağ ön farda gündüz ledi yanmıyordu.
    Hemen bayiye gittim. Fotoğraf çektim. İlgileneceklerini söylediler.
    Karşılıklı maillerin ardından 10 gün sonra tekrar bayiye çağrıldım, aracı servise bıraktım. Araç serviste 4-5 gün kaldıktan sonra araçta arıza olmadığını söylediler.
    Aracı alıp yola çıktığımda arıza ışığı tekrar yandı.

Arızayı ispatlayan Video ve fotoğrafları maile koyup, firmaya gönderdim. Bu sefer parçanın değişeceğini söylediler.
    Geçtiğimiz ay aracıma sağ ön taraftan park halindeyken sürtmüşler. Farın kırılmadığını sadece boya ihtiyacı olduğunu görünce çok sevinmiştim.

1 aylık beklemenin ardından bugün parça değişimi için servise gittik. Farın arka kısmının (görünmeyen kısmı) kırıldığını, parçayı değiştiremeyeceklerini, parçanın garanti kapsamı dışında kaldığını söylediler. Farın arka kısmının kırılmasının sürtmeden sonra olabileceğini düşünüyorum.
    Parça değişimi olmayacaksa farı düzeltin, verin dedim. Geçici bir çözüm bulduklarını, sorunun ileride tekrarlayabileceğini, o zamanda 750-800 TL verip farın değişmesi gerektiğini söylediler.

0 araç alıp, bindiğiniz ilk anda arıza ekranıyla karşılaşmak çok can sıkıcı bir durum. Farın değişmesini istemiyorum. Sadece bu durumun tekrar karşıma çıkmamasını istiyorum.

Arkadaşlar siz siz olun 0 araç almaya giderken yanınızda usta götürün. Aracı teslim almadan önce bir kez muhakkak çalıştırın ve elektronik aksamları mümkün olduğu kadar kontrol edin.

Bu konuda neler yapabilirim? Benzer bir durum başınıza hiç geldi mi? Almanya'ya mail atsam çözüm alabilir miyim?

• Bu gidişle renaultdan başka sıfır araçta alamayacagız.Diger tüm markaların sıfırlarında bir sorun çıktı renault hariç

Konu sahibine geçmiş olsun diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bu gidişle renaultdan başka sıfır araçta alamayacagız.Diger tüm markaların sıfırlarında bir sorun çıktı renault hariç

Kadjar vardı konsolu sökülen.
    https://forum.donanimhaber.com/kadjar-oto-kokpit-teki-bir-sikayet-yazisi--129122084#129122084

Edit: link eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sawyer258 -- 23 Ekim 2017; 17:37:45 >
  • quote:

Bu gidişle renaultdan başka sıfır araçta alamayacagız.Diger tüm markaların sıfırlarında bir sorun çıktı renault hariç

https://www.sikayetvar.com/renault-sifir-arac-hatali-parcalar-degisecek-diyorlar

boş yapma boş yapma

• Geçmiş olsun kaza çok talihsizce olmuş çakallar ona bağlayıp sıyrılmaya çalışıyor anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

quote:

https://www.sikayetvar.com/renault-sifir-arac-hatali-parcalar-degisecek-diyorlar

boş yapma boş yapma

Şuan hayretler içindeyim .Renault normalde çok kurumsal ve saygın bir firmadır.Şuan şoktayım en yakın zamanda Renault genel müdürüyle bu konular hakkında konuşacağım merak etmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.