Şimdi Ara

Yeniden hazırlanmak ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir turlu istedigim cevabi bulamadim, kimse kesin birsey soylemiyor. Mekatronik muhendisligi okuyorum, okudugum uniden memnun degilim, 3.sinifa gectim bitiripte cok daha iyi bir unide farkli bir bolumde okumak istiyorum. Ancak bildiginiz gibi tekrar hazirlaninca obp yariya dusuyor diye bir dedikodu var ortalikta. Benim obp'm 49 civarindaydi ve 2015 yilinda yerlestim ve mezuniyetime 2 sene kaldi(uzatmazsam). Mezuniyetimden sonra tekrar sinava girip tercih yaptigimda tam obp ile mi degerlendirilecek yoksa yariya mi dusecek ? Yariya dusme 1 yil icin mi gecerli yoksa? Cunku bu sekilde olursa neredeyse imkansiz olur ust duzey yerleri kazanmak. Akil akildan ustundur illaki bilen biri çıkacaktır, yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...

Ozet: 2015te yerlesip 4 yil okudum, bittikten sonra 4 yil daha lisans okuyacagim obp'm 49 mu kabul edilecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi integrated96 -- 8 Eylül 2017; 2:34:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yerleştikten bir sene sonra geçerli kırık obp hocam

Kesin bilgi :)

• Hocam PUANIN KIRILMAZ Yerleştikten sonraki ilk sene kırılır sadece.

• her sene yarıya düşüyo işte hesapla 49 sonraki sene 24.5 sonraki sene 12.25 ... böyle böyle gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.