Arkadaşlar Babamın Geçirmiş olduğu bir rahatsızlıktan dolayı uzun süredir ayrı kaldım. Neyseki Her şey normale döndü ve artık işimin başındayım. Yeniden sizlerle olmak güzel. Sorularınızı ve Görüşlerinizi herzamanki elimden geldiğince cevaplamaya hazırım. Herkese Sağlıklı Mutlu Bir yaşam diliyorum.Görüşmek Ümidi İle...
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...
quote:
Orjinalden alıntı: nbctech
Arkadaşlar Babamın Geçirmiş olduğu bir rahatsızlıktan dolayı uzun süredir ayrı kaldım. Neyseki Her şey normale döndü ve artık işimin başındayım. Yeniden sizlerle olmak güzel. Sorularınızı ve Görüşlerinizi herzamanki elimden geldiğince cevaplamaya hazırım. Herkese Sağlıklı Mutlu Bir yaşam diliyorum.Görüşmek Ümidi İle...
uzun bi aradan sonra, tekrar merhaba
Geçmiş olsun, tekrar hoşgeldin...
geçmiş olsun aramıza tekrar hoşgeldin
Çok geçmiş olsun, acaba otomotiv sektöründemi çalışıyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Untouch
Çok geçmiş olsun, acaba otomotiv sektöründemi çalışıyorsun.
Geçmiş olsun sevindim babanızın iyileştiğine uzun zamandır ayrı kaldık çok soru birikti diyebiliriz kafamızda.
Üstadım geçmiş olsun. Kişisel sıkıntınızı buraya taşıyıp paylaşmanız da ayrıca taktire şayan. Çünkü biz Türk insanı olarak şunu biliriz: "Mutluluk paylaşıldıkça artar; sıkıntı paylaşıldıkça azalır."
Sizin nezdinizde herkese sağlıklı bir hayat dilemek de bizim temennimiz olsun..
cok gecmis olsun. 6 ay periyodik bakım topigi hakkında ne diyeceksiniz?
Çok geçmiş olsun Neşet bey
Gerçekten hepinize çok teşekkür ederim.Duyarlılığınız beni duygulandırdı. Hepinize gönülden teşekkür ederim.
Yeni civic sedan 100-0 km fren mesafesi ne kadar? internerte 39m, 40,8m gibi gunumuz teknolojisine gore uzun mesafeler yer alıyor. Rakiplerin 36-37 m de durdugunu dusundugumde buna inanamak istemedim.tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: hondaaaa
Yeni civic sedan 100-0 km fren mesafesi ne kadar? internerte 39m, 40,8m gibi gunumuz teknolojisine gore uzun mesafeler yer alıyor. Rakiplerin 36-37 m de durdugunu dusundugumde buna inanamak istemedim.tesekkurler
Dikkat ediyorumda Sadece sen bu başlığa soru sıkıştırıyosun. Bu sayfa soru sormak için uygun bi sayfa değil arkadaşım. Bi sorun olduğu zaman özel mesaj atarsan sevinirim. Veya başlık açarsan oraya gerekli bilgileri yazarım zaten. Bu sayfa benim için önemli bi sayfa,babamın ölümden döndüğünü düşünürsen bu sayfa benim tekrar burda olabilmemin duygusal bir parçasıdır. Rica etsem Soru ve görüşlerini buraya yazma. Şimdiden Teşekkür ederim.
geçmiş olsun
tekrar hoşgeldiniz
Babanızın rahatsızlığından dolayı üzüldüm, ama iyi olmasına sevindim.
Ben bu gün itibarıyla Babamı kaybedeli 2 ay oldu
Babanıza iyi bakın onlar bizim büyüklerimiz varken pek hissetmiyoruz ama kaybedince eksikliği çok ama çok hissediliyor inanki
ailenizle birlikte sağlıklı yaşım dilerim
geçmiş olsun iii forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme