Şimdi Ara

'yenile' demeden açılmayan sayfalar.. adsl modem.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir süre önce e~con 4 port adsl modemim vardı. çeşitli nedenlerle usrobotics 9105 aldım.

şimdi emule de sorun yok. download harika ama

internet explorer da "www.gooogle.com" yazdığımda sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor. ancak bir kaç defa yenile dediğimde sayfa açılıyor. bu nerdeyse tüm internet adresleri için geçerli. tr olsun yabancı olsun.

tek değişen modem. modem ayarlarında yada modemde bir hata var. daha önce bu sorunla karşılaşan arkadaşlar ipucu verirlerimi ayarlarla ilgili.

not: bu hata kesinlikle bugünlerdeki telekom sorunu ile ilgili değil. bu genel sorunum.

• modemden kaynaklandıgını sanmıyorum probleminin.bırkac saat once arkadasım da da bu problem vardı o da zoom X6 kullanıyor. .
  • son 3 4 gunku topiclere bak arama yap onlarda sorun çözemedi
    şimdi herkes trojan virüs firewall vs vs diyecek ama bence modemle ilgili birşey bu olay. ama ne.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OZDEMIX

merhaba.
    bir süre önce e~con 4 port adsl modemim vardı. çeşitli nedenlerle usrobotics 9105 aldım.

şimdi emule de sorun yok. download harika ama

internet explorer da "www.gooogle.com" yazdığımda sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor. ancak bir kaç defa yenile dediğimde sayfa açılıyor. bu nerdeyse tüm internet adresleri için geçerli. tr olsun yabancı olsun.

tek değişen modem. modem ayarlarında yada modemde bir hata var. daha önce bu sorunla karşılaşan arkadaşlar ipucu verirlerimi ayarlarla ilgili.

not: bu hata kesinlikle bugünlerdeki telekom sorunu ile ilgili değil. bu genel sorunum.

www.gooogle.com yazarsan tabi açılmaz.kaç o var orda.sorun sende.

şaka bi yana modem ayarlarını bir defaulta alıp tekrar yap bence.
    ya bende de zamanında öyle bir sorun vardı ama ben port açmayla felan uğraşıyordum.ağ bağlantılarımdan ip mi sabitlemek isterken öyle bir sorun çıkmıştı.
    sende de öyle birşey varsa bütün ayarları sıfırlamayı dene.

• aynı sorun bende de oluyor asus modem kullanıyorum
  • dns olarak gateway verdinmi belki sorun ondandır 10.0.0.2 yada 192.168.1.1 artık modemin ne ise
  • benimde birkaç gündür oluyor..
  • Arkadaşlar,
    Son günlerde özellikle eMule kullanıcılarında rastlanan bir sorun. Benim US Robotics 9106 ve 512 ADSL bağlantım var ona rağmen aynı sorunu 2-3 gündür yaşıyorum. Hatta bu sabah saat 05:00 am de bile aynı sorun oldu.
    Meret ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 22 Temmuz 2005, 9:06:24 >
  • bende de bir ara oluyordu bende u.s robotics kullanıyorum. google ı ana sayfam yaptım artık hiç bir problemim yok google ile . ama ara sıra bazı siteleri açmıyor
  • dil ayarlarında tükçe varsa kaldırın otomatiği seçin düzelir
  • SORUN DEVAM EDİYOR. HERKEZDE AYNO SORUNMU VAR. VARSA ÇÖZÜM NİYE YOK. YOKSA OLANLAR NE YAPSIN
  • adsl olan hangi arkadaşa sorsam bu sorun var diyo. hatta çoğu bunun sorun olduğunun farkında bile değil. normal bi şey gibi yenile yapıp devam ediyorlar. ben sorunca -harbiden hep böle oluyo- diyolar
    ben artık sıkıldım. mutlaka çözüm var. araştırıyorum. girmediğim forum kalmadı. en son sorunun ttnet server larında olduğunu düşünüyorum
  • google-yahoo-altavista ve birkaç adres daha çıkmıyor.Diğerleri normal.Ne iş bu ya...
  • Telekomdan kaynaklanıyordur sende zaten büyük bir ağ üzerinden bağlı deilsin geçer merak etme :) Telekom yapıyor arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.