sudan ucuz^^ |
Yenilenen Kia Sorento Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)
-
-
Sitesinde başlangıç fiyatı 61.000 euro olarak gözüküyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 20 Ağustos 2024; 23:19:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Araba harika görünüyor. Fiyatının eş değer araçlar içindeki yerini bilemem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kia kendine gel sen bir Kia sın rakam hatası oldu herhalde bune fiyat böyle
-
O araç artık suv sınıfına mı dahil oldu?
Ben yerden biraz yükseltilmiş HB zannediyordum...
-
Sorento 10 numara 5 yıldız bir araç fakat bu fiyatla ne kadar satar diye 10sn bile düşünmeden etiket koyup getirmeleri tam anlamıyla iş bilmezlik başka bir şey değil.
Tahminen bu aracın satmayacağını(çok az satabilir) biliyorlar sırf getirmiş olmak için getirilmiş bir KIA modeli daha, EV9'da yapılan hata da umurlarında olmamıştı şaşırmadım çünkü makyajsız modeli de 3.5milyon'du :)
Çinliler 2-3 milyon arasına bu araçtan toplamda çok daha iyi modeller getirecekler. muhtemelen insanlar o araçları alacaklar.
Korelilerin Çinli üreticilerle rekabete girmek gibi bir derdi yok anlaşılan. :)
-
Evet, 4.8 m boyunda bir hb...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizayn tek kelimeyle enfes, ancak fiyat çok uçuk. Mercedes online store'da daha dün glc 180 amg gördüm 3.9 milyona. Kusura bakmayın ama bu fiyat bandında Mercedes'ten başkasına bakmazdım inanın.
-
2.0 motor olsa anlarım da 1.6 motor
O paraya yeni kasa E ve 5 alınıyor zorlarsan.
Kafayı yemişler.
-
Aynı segmentte rakibi 12 milyondan başlıyor yalnız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten herkese satmak için getirmiyorlar, farklı bir şeyler arayan parası olan adamlar için bunlar. Bu gün bu paraya alırsam yarın kaça satırımın hesabını yapan kitle için değil bu araçlar. Geçen Karacabey de şarj olan bir EV9 gördüm yok böyle bir makina hayaran oldum. Tekerlekler Boyum kadar, arabasını şarj eden herkes başına toplanmış adamı soru yağmuruna tutuyorlardı. Mat gri renk aynı tonda devasa Janlar. Şimdi bunun yanına en kral BMW Mercedes çek kimse dönüp bakmaz çünkü artık çok sıradanlaştılar. Parası olan insanlar farklı şeyler isterler. Çok parası olan adam Bentley e biner Rols Royce biner gibip Mercedes BMW almaz buda böyle bir şey.
-
Hangi rakipmiş o 12m olan?
Bu araç e segment değil, d suv
Bana göre işin en acı verici taraflarından biri Egea 1.4 fire motorlu bir araba ile aynı MTV’yi verecek olmaları.
Buradan Mehmet Şimşek’e seslenmek istiyorum; Bu düzeni değiştir kardeşim.
Önce arabanın yüzde 1’ini her yıl MTV olarak al sonrasında da emisyona göre üzerine ek vergi al.
4 milyonluk bu arabayla veya 5 milyonluk Merc E serisi gibi araçlarla garibanın 1.4 egea’sının vergisi aynı olmasın.
-
Yıllardır söylüyoruz da memlekette herşey zengine göre işliyor
Ha gidip A6 2.0 Quattro S90 t8 parasına 1.6 Mercedes BMW alan insana da Allah akıl fikir versin
kardeşim arap emirliklerinde yaşıyor. 1.2 milyona 2020 cadillac cipini satacak 2 sene önce 400 bine aldığı. burada yok olsa 10+ milyon. neden satıyor çünkü 900 bine bir cip daha almış 2015 bmw x5. burada zırhlısı var bir iki tane ki biraderin aldığı daha da donanımlısıymış. bunları 4 milyonluk kia cip haberi okuyoruz diye yazdım artık güler misiniz ağlar mısınız?
https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-bmw-x5-50i-xdrive
https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-lamborghini-urus-4.0
çölde gitmiyor diye bu urus'un yüzüne bakan yokmuş. 3 milyon demişti ama ikinci elidir herhalde? yine de 4 milyona kia cip başlığındayız o yüzden hala komik.
-
Hocam aynı segment olsa ne olur, olmasa ne olur. Ben c premium Glc ile aynı parayken, asla ve kat'a başka bir model araç almam ne sunarsa sunsun.
-
Ederi max 2750 bu arabanın. Fiyata bak
-
Kia, Toyota, Honda, Hyundai ve diğer uzakdoğulu markaların öyle araçları var ki TR de satılmıyor. Bizim millet marka takıntılı olduğu için gider aynı paraya premium markaları tercih eder saçma sapan vergi sistemi de cabası
-
O paraya şeker fabrikası kurarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X