|
Yenilenen Kia Sorento Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

-
-
Gereksiz pahalı . 4 milyon edecek bir arac değil , premium markalarla rekabet edebilecek bir araç hiç değil . Süslü Sportage! Ölü doğdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 milyonu firma almıyor hükümet alıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPER4 milyonu firma almıyor hükümet alıyor
Çinliler ek vergilere rağmen 2 milyona d SUV satabiliyorlarsa 4 milyonun hepsini hükümet almıyor demektir. Kia ve Hyundai markaları hep böyle gereğinden yüksek fiyatlı konumlandırıyorlar araçlarını .
Byd ve Chery gibi markalar varken bu fiyatlar insana şaka gibi geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Volvo 2.0 250 hp awd tam dolu v60 xc aracı 3.4 milyona satıyor, kia 1.6 araç için 4 milyon istiyor.... fiyata gel....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YouGotThatRight
Volvo 2.0 250 hp awd tam dolu v60 xc aracı 3.4 milyona satıyor, kia 1.6 araç için 4 milyon istiyor....fiyata gel....
Xc60 hangi bayi veriyor o paraya paylaşırsanız sevinirim.
Kia genel müdürü dahi buna 4 milyon verip bu aracı almaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkedeki hangi çinli hibrit 4x4 d suv u 2 milyona satıyor?
Keriz.avi
-
Byd seal-u var hibrit D segment SUV 2 milyona . 4×4 değil biliyorum ama sadece 4×4 için de 2 milyon ekstra verilmez. Bu aracı alanlarında 4×4'e ihtiyaç duyacaklarını sanmıyorum . Kimse 4 milyona SUV alipta dağa taşa sokmaz. Şehir suv'u olacaktır.
Kia çok güzel araçlar üretiyor. Özellikle üst paketlerinin albenisi çok yüksek oluyor. Neden bu kadar pahalıya konumlanıyorlar anlamak güç. Biraz rekabetçi fiyatla girse ve Türkiye'de uyduruk bir dağıtımcı ile değil de doğru düzgün destekle bulunsa gerçekten çok kişiyi ikna ederler. Kuzeni Hyundai'nin ayağına basmayıp biraz daha premium durmaya çalışıyorlar galiba ama kafalarını kumdan çıkartıp rakiplerinin artık çok daha farklı ve zorlu olduğunu görmeleri gerek.
-
Xc 60 değil, v60 xc dedim.
Kendinizi yormayın arabayi satmamak için getirmişler
Aralık ayında 1 milyon indirim haberlerini okuruz
Yarı fiyatına daha iyi ya da muadil araçlar alınabilir. Çok pahalı. Kiasın sen Kia, 4 milyon nedir ?
Aracın Almanya fiyatı yaklaşık 54 bin euro.
Ben 4 milyon verip sorento almam. Hatta 4 milyon verip herhangi bir araba almam.
Bana 4x4, hibrit, d segment, 7 koltuklu, aynı dolulukta muadil araç söyle.
Yoksa bende 2 milyon bandında en az 10 tane araç sıralarım.
Anlaşamadığımız nokta şu; bu araca 4 milyon vermek kişisel tercihtir. Ama 2 milyona neler neler var demek bu aracın karşılığı değildir.
Fiyatta köpük var. Ama o köpük alınsa bile 2 milyon bandına düşmez yine de.
Byd seal u var işte hocam . Aklima gelmiyor ama daha çok seçenek vardır araştırmak lazim . Aracın yurt dışı fiyatı bile pahalı bence. Neyse sonuç olarak bu araç alınmaz bu aracı Kia'nın ceo su bile almaz.
Kia bu fiyatlandırma ile neyi amaçlamaktadır belli değil . Markayı premiuma sokmak istiyorlar gibi ama sadece yüksek fiyatlarla bu iş olmaz. Marka algısını yukseltmekte öyle kısa vadede çok zordur zaten . Bir araca 4 milyon verebilecek kişi zengin sayılır . Bir zengin premium markalar varken neden bu aracı tercih etsin ki . Sadece 7 koltuklu ve 4x4 diye bu araç alınmaz.
Keşke kia'nin başına sizi getirtseler eminim marka Türkiye de çok daha iyi yerlerde olurdu :D
İşte yurt dışında 54 bin euro olan araçtan bahsediyoruz.
Ev6 gt 72990 euro ev9 72490 euro
Kia nın başına beni getirselerde fiyatlar bu maalesef.
Elektrikli araçları da pahalıymış ha . Teslanin iki katı fiyatı. Bilemiyorum hocam kia'yı biraz daha premium tarafa kaydırmaya çalıştıklarını duymuştum gerçekten ama marka algısını değiştirmekte zordur . Bizim ülkemiz de premium marka denince akla Mercedes BMW Audi gelir. Ds bile uzun zamandır marka algısını bu üç büyükler seviyesine çıkaramadı . Haliyle insanlar kia'ya bu fiyatları verirmi bilemiyorum . Keşke fiyatları adım adım yukseltselerdi . Bir anda Kia da 4-5 milyonlu fiyatlar duymaya başladik uzerimizde ki şoku atlatamadik baya. Ama ev9'u videolar da gördüm baya iyi olmuş .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Volvo 2.0 250 hp awd tam dolu v60 xc aracı 3.4 milyona satıyor, kia 1.6 araç için 4 milyon istiyor....
![]() |
Kia genel müdürü dahi buna 4 milyon verip bu aracı almaz.
|
Byd ve Chery gibi markalar varken bu fiyatlar insana şaka gibi geliyor
|
Çinliler ek vergilere rağmen 2 milyona d SUV satabiliyorlarsa 4 milyonun hepsini hükümet almıyor demektir. Kia ve Hyundai markaları hep böyle gereğinden yüksek fiyatlı konumlandırıyorlar araçlarını . |
Gereksiz pahalı . 4 milyon edecek bir arac değil , premium markalarla rekabet edebilecek bir araç hiç değil . Süslü Sportage! Ölü doğdu
|
Keriz.avi
|
Benzer içerikler
- en çok abonesi olan youtuber
- instagram şifremi unuttum
- twitter video indirme nasıl olur
- hepsiburada premium ne kadar
- udf indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X