Şimdi Ara

Yenilere Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün lol oynarken arkadaş dotadan konu açtı benimde ilgimi çekti girdim. Bounty Hunter adlı bir heroyla oynadım hoşuma gitti fakat oyun bilgim sıfıra yakın. Kendimi nasıl geliştirebilirim yardım edebilir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• imzamda yeni başlayan rehberi var ama ilgini çeker mi bilmem
  • Ona baktım fakat pek yararlı diyemem

• Çok doğru bir karar vermişsiniz dotaya geçerek. Size önerim oyun lolden sonra biraz karışık gelebileceğinden önce botlarla birkaç maç yapmanız. Karakter olarakta ilk aşamada axe , sniper gibi kolay heroları kullanabilirsiniz. İtemleride internetten bakabilir , kendinizi geliştirdikçe oyunun seyrine göre ayarlayabilirsiniz.

• DOTA ya hoşgeldiniz. Size garanti veriyorum, Dota'da daha çok keyif alacaksınız. Dota daha stratejik bir oyundur LoL'e göre. Önce bir süre botlarla oynamanızı tavsiye ederim. Heroları teker teker deneyin. En azından hangi heronun nasıl özellikleri olduğunu bilin. Deny kavramını iyi öğrenin ve uygulayın. Kreplere son vuruş yapmayı iyi öğrenin. Daha sonra başkalarıyla oynamaya başlarsınız. Unutmayın, Dota'nın LoL'e göre çok üstün özellikleri var. Oyun ve oyuncu anlamında çok üstün. İyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YACHIRU -- 26 Nisan 2015; 22:59:25 >
  • eşyaları öğrenmen lazım. mesela ward dediğimiz eşya karanlık haritayı görünür kılıyor. mavi wardlar ise görünmez heroları gösteriyor. bounty'ye merak sardıysan '' lan görünmezdim nasıl gördüler'' diyebilirsin o yüzden yazdım :D birde kuleye yaklaşırsan görürler.. bence carry (oyunu sırtlayan) oynayacaksan botlarla oyna. normal maçlarında support (yardımcı) heroları seçmelisin. carry öğrenmen zordur çünkü çok para kasman lazım bunun için de kreplere son damaj atman lazım. support ne yapar : ölmemeye bakar geriden oynar ward alır. öldürmemeye bakar . stun atar heal atar . arada da karşı tarafın carrysini gıdıklar yani rahatsız eder ki rahat kasmasın

illa carry öğreneceğim dersen phantom assassin kolay ''gibi''dir. gibidir dedim çünkü karşındakiler de senin gibi yeni oyuncuysa p.a (phantom assassin) kolaydır. ama karşı takımdakiler eski hesabı kapatıp yeni hesap açmışsa. zaten seni kastırmazlar. görünmez herolar kolay ''gibi''dir. orada da aynı mantık. riki alırsın karşı takım da yeniyse keser doğrarsın. ama karşı takım oyunu bilirse 3 lvl olunca wardı dikerler seni döverler :D haydi kg

• 6 yıl dota oynadım, ilk çıktığından beridir yani 2 yıldır da dota 2 oynuyorum. Dotanın lol'den daha stratejik ve karışık yapıda olduğu doğrudur ama lolden fazla zevk alır mısın ona bir şey demiycem, lolde küçük çocuklar varsa burda da ruslar ve türkler var her an oyununu mahvedecek potansiyelde troller var, botlarla falan oynama hocam zaten lol oynamışsın creep almayı biliyosundur o sana yeter, gir insanlarla oyna, 50 oyun sonra yeni hesap aç onunla devam et. Kolay gelsin.

Edit: Yukarıda PA, sniper vs gibi heroları öneren arkadaşlar muhtemelen az ve kullanımı kolay skilleri olduğundan önermişler. Öyle bi hataya düşüp riki, sniper,pa falan oynayıp elini tembelliğe alıştırma. Ellerini hızlı kullanabileceğin herolar oyna. Riki, bh gibi herolar beginnerlar karşısında çok iyidir çünkü kimse dust, ward gibi detection itemları almazlar. Sonra sen ileride daha iyilerle karşılaştığında ekmek olursun. Gir all random modunda oyna sana gelen hero belli olunca hemen netten o hero için item build ve skill build rehberi arat zaten 1 dakikalık iş oyundan geri kalmazsın, sakın bh'yi art arda 20-30 kere oynayıp ben artık tecrübelendim deme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 29 Nisan 2015; 16:57:03 >

• takımımdaki pudge ın beni fightın ortasına çekip linanın ultisine tek yememle oyunu bıraktım çok sağolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aaa daha görebileceğin milyon tane trollük var erken bırakmışsın bence devam edip daha kötülerini görmelisin : )
  • hem hiç bir karekter tek tuşla anında kill çıkaramamalı. böyle bir şey lolde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: claymothious

hem hiç bir karekter tek tuşla anında kill çıkaramamalı. böyle bir şey lolde yok

İste ona gore karakter secimi veya item tercihi yapiliyor kucuk bi ayrinti mac sonunu bile getiriyor'

• Geldikleri gibi gidecekler ve alışmamış mango çantada da durmazmış.
  • Biri de dememiş ki: "Welcome to Dota, now get out."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.