Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.583
Cevap
10
Favori
293.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anevrizma; bilgiler için sagol irtibatı kopartmayalım deneyim ve bilgilerimizi paylaşmaya devam edelim.Zaten kaç kişiyiz:)
    Neyse bende çok ama çok memnunum yarisimden.Bütün ihtiyaçlarımızı karşılıyor araç.Geçenlerde Peugeot 307 nin biri dibime kadar yanaştı taciz ediyor arkadan.Sağa kaçayım dedim sağda dolu araba yeni diye zorlamamıştım hiç ama nevrim döndü gaz pedalına yüklendim araç 4 e aldı kendini, ondan sonra öyle bir ivmelenme olduki ben bile şaşırdım.Dikiz aynasına baktığımda pejo küçücük kaldı.Corollayı bile yükleyen bu motor Yarise tam bir GTİ havası veriyor.Ağırlık beygir orantısı yaparsan1250-1300 kg lardaki 110 beygirlerden daha güçlü bir araç.Kısacası iyiki almışım Yarisi......
    quote:

Orjinalden alıntı: Anevrizma

Supermen; benim yol hergün Küçük olan çekmeceden bostancıya e-5 ten giden ve gelen bir yol.. sabahları tam bir şehir dışı ama akşamları bildiğin köprü yolu.

Köprü zaten tıkalı, peşine topkapı, peşine merter, peşine şirinevler, safi trafik.

İlk 1500-2000 de benim ki de 5,5-6 litre yaptı. bugün yine doldurdum depoyu. 670 km, 35,14 litrede. ortalama 5,2 litre...

Bu arada bir bilgi, bir sabah K.Çekmece-bostancı yola çıkmadan ortalama tüketimi sıfırladım. şirkete vardığımda ortalama 3,9 du. fazla zorlamayınca arabayı ekonomik oluyor.

Bu arada bir bilgi daha, birçok kişi biliyordur gerçi de araç ile yokuş aşağı inerken arabayı boşa almayın arkadaşlar kompresörle insin araba o zaman mazot yakmıyor. deneyin görün. yol bilgisayarında göreceksiniz...

bu Arada İzzet bey arkadaşıma hayırlı osun. bence gayet iyi fiyata almışın. ^Güle güle kullan. Kazasız belasız...

herkese selam...

• ya böyle anlatıyorsunuz ya valla çok seviniyorum,yarın inşallah bende sürme şerefine erecem...
  • Değerli arabadaşım İzzetbey,
    ben aracı normalde 27.200'e aldım,
    ancak 600-YTL alüminyum janta verdim, toplamda 27.800-YTL'ye mal oldu..
    Benim araç yakamoz gümüşü...eğer çok genç ve bekar olsaydım olsaydım kozmik maviyi tercih ederdim emin olabilirsin
  • ya bende 35 yaşında bir çoçuk sahibi insanım niye genç işimi kozmik mavi
  • valla bana biraz öyle geldi kusura bakma yine de zevk meselesi...sen beğendıysen başkasının fikrini bosver
  • valla seçme şansım olmadıki 45 gün önce sipariş verdik tarih verdiler sadece dizel kozmik mavi vardı,güzel değilmi sence
  • benim 3. tercihimdi..
    yakamoz gümüşü, saten gri, kozmik mavi arasında tercih yaptım bende. gayet güzel bir renk...en azından diğer markalarda çok rastlanmayan bir renk, bir hayli dikkat çeker. camlara film yaptırırsan iyice karizmatik olur
  • İzzetbey kardeş hayırlı uğurlu olsun.
    Kozmik mavi rengi hiç görmediğim için yorum yapamayacağım.

Ben saten gümüş rengi aracımı bekliyorum. Benim daha 2 haftam var.
    Bence anormal iyi bir fiyata almışsın.
    Ben dün servisteydim pazarlık için. Malum zam olayı ile ilgili.
    Neyse aracın bana maliyeti 27.700 olacak son zamdan sonra. Sen 27.900'e jantla beraber çok iyi almışsın.
    İzmir'de daha iyi bir fiyat bulmak mümkün değil. Başka yerden almaya kalksam 45 gün sıra çıkacak yine :)

Neyse.. dün gece mavisi gördüm sokakta.. Çok yakışmıştı arabaya..
  • İyi iyi kalabalıklaşıyoruz.Yaris sahibi olanların sayısı artıyor.Aldıktan sonra da kaybolmayında burda bilgileri paylaşalım
  • evettttt arkadaşlar bugün aracımı aldım tek kelime ile SÜPERRRRRRRR,ayrıca Kozmik Mavi de çok güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzetbey -- 21 Mart 2006; 7:30:01 >
  • arkadaşlar 1.4 D-4D Sol Special M/M, alüminyum jant varmı yoksa farkmı vericez? birde kaçgün sonraya gün veriyorlar?tşk.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzetbey -- 22 Mart 2006; 20:51:47 >
  • yeni araba alacak arkadaşlara kesinlikle ama kesinlikle TOYOTA YARİS i es geçmemeleri önemle tavsiye edilir,gerçekten mükemmel bir araç....
  • çoooooooooooooookkkk pahalı. içi daha geniş olsada yinede 206HDI alırdım yerinde olsam. yinede alanlara hayırlı olsun
  • 206 kullandım sonra YARİS aldım aralarınadaki fark DAĞLARRRRR KADARRRRR....
  • kazasız belasız kullanman dileğiyle
  • teşekkür ederim,Allah herkese nasip etsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzetbey -- 22 Mart 2006; 21:30:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda gezgin

çoooooooooooooookkkk pahalı. içi daha geniş olsada yinede 206HDI alırdım yerinde olsam. yinede alanlara hayırlı olsun

Şu çook pahalı kısmını anlamıyorum bende yaw.
    Nasıl pahalı oluyormuş bu araç? Aynı donanıma sahip Ford Fiesta, Fiat Grande Punto (90 hp) veya C3'den ucuz benim bildiğim kadarıyla. En azından pahalı çok pahalı kesin değil!

Evet 206HDI'nin Feline'sinden 2000 YTL daha pahalı ama el insaf... 206 birkaç ay sonra tarih olacak bir araba! Tam 8 senedir aynı arabayı satmış peugeot, şimdi radikal bir değişikliğe gidiyor araç. Elbette daha ucuz olacak. Yoksa KİM ALIR 206 artık??? Yaris ise tamamen tersi. Toyota Future concept diye daha birkaç ay önce sürdü bu aracı piyasaya. En az 4 senesi var bu kasanın daha. Yani Yaris eskimeyecek. 206 eskidi bile!

Güvenlik, konfor, sorunsuzluk falan hiç bahsetmeyeceğim bile.

90 HP, Euro NCAP 5 yıldızlı ve 38mt fren mesafeli başka bir araba çıkartın daha ucuza da görelim. Üstelik markası da dünyanın en sorunsuz olarak bilineni olsun.

Yaris iyidir. Sadece dış görünüm biraz radikal. Beğenen kadar beğenmeyen de var.
    Ama ne olur pahalı demeyin şu araca.

• tyler 78 ellerine sağlık ne güzel anlatmışsın.Ben bakmadan araştırmadan çok pahallı diyenleri anlayamadım hiç. Yarise en yakın kalitedeki araçalar Fiesta ve Polodur.Aynı özelikteki Fiesta 33 kusura geliyor üstelik deri ve derinlik ayarlı direksiyon MP3 player yok garantiside 2 yıl.Polonun durumu dahada kötü ABS olmayanının fiyatı 29.450 Yarisde standart olan gövde rengi yan ayna kapı kolları ve çitalara için stil paketi adı altında 1.300 YTL istiyor Yani 30.750 verecem ABS si olmayan hatta yol bilgisayarı bile olmayan araç sahibi olacağım.Bunların hepsine sahip dizel bir Yaris ne kadar28.350.20 Milyarlık TATA ile kıyaslarsan haklısın pahallı

quote:

Orjinalden alıntı: tyler78

quote:

çoooooooooooooookkkk pahalı. içi daha geniş olsada yinede 206HDI alırdım yerinde olsam. yinede alanlara hayırlı olsun

Nasıl pahalı oluyormuş bu araç? Aynı donanıma sahip Ford Fiesta, Fiat Grande Punto (90 hp) veya C3'den ucuz benim bildiğim kadarıyla. En azından pahalı çok pahalı kesin değil!

Evet 206HDI'nin Feline'sinden 2000 YTL daha pahalı ama el insaf... 206 birkaç ay sonra tarih olacak bir araba! Tam 8 senedir aynı arabayı satmış peugeot, şimdi radikal bir değişikliğe gidiyor araç. Elbette daha ucuz olacak. Yoksa KİM ALIR 206 artık??? Yaris ise tamamen tersi. Toyota Future concept diye daha birkaç ay önce sürdü bu aracı piyasaya. En az 4 senesi var bu kasanın daha. Yani Yaris eskimeyecek. 206 eskidi bile!

90 HP, Euro NCAP 5 yıldızlı ve 38mt fren mesafeli başka bir araba çıkartın daha ucuza da görelim. Üstelik markası da dünyanın en sorunsuz olarak bilineni olsun.

Yaris iyidir. Sadece dış görünüm biraz radikal. Beğenen kadar beğenmeyen de var.

• quote:

Orjinalden alıntı: Iamnotsuperman

tyler 78 ellerine sağlık ne güzel anlatmışsın.Ben bakmadan araştırmadan çok pahallı diyenleri anlayamadım hiç. Yarise en yakın kalitedeki araçalar Fiesta ve Polodur.Aynı özelikteki Fiesta 33 kusura geliyor üstelik deri ve derinlik ayarlı direksiyon MP3 player yok garantiside 2 yıl.Polonun durumu dahada kötü ABS olmayanının fiyatı 29.450 Yarisde standart olan gövde rengi yan ayna kapı kolları ve çitalara için stil paketi adı altında 1.300 YTL istiyor Yani 30.750 verecem ABS si olmayan hatta yol bilgisayarı bile olmayan araç sahibi olacağım.Bunların hepsine sahip dizel bir Yaris ne kadar28.350.20 Milyarlık TATA ile kıyaslarsan haklısın pahallı

quote:

Orjinalden alıntı: tyler78

quote:

ÇOOOOOOOOOOOK PPAAHHAALIII!!! bunu alan arkadaş 35 yaşlarındaymış çcuğuda varmış. daha ailevi bir oto olarak opel meriva 1.3cdti njoyla kıyasladığımiçin söylemiştim(31.000ytl). ama dengi, boyutları 206 türünde olduğu için 206 yı yazdım fiyatıda uygundu. Ayrıca 206 artık efsane oldu, tarih değil. ben kullanmadım ama arkadaş arasında çok fark var dediği için konuyu kapattım.
    bilgilerinize...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.