< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yepyeni seri tabela mı değil mi-Piri Reis Üniversitesi
Yepyeni seri tabela mı değil mi-Piri Reis Üniversitesi
(En Son Oy Tarihi: 12.1.2025)
-
-
up neden hiç tarışma dönmedi yav
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gemi bölümleri muhtemelen iyidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
isimden dolayı mı barbaros hayrettin paşa üniversitesi
Denizc/Gemi bölümleri üstüne açılmış bir üniversite olarak biliyorum onun dışında bilgim yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de
kendine gel la ankaratıplıya döndün
Benim arkadaşım yarım dönem hazırlık okudu burada. (İlk önce Sakarya Üniversitesindeydi. Daha sonra buraya yatay geçiş yaptı. Sonra tekrar Sakarya'ya döndü ) Bana anlattığına göre okulda mafya şeklinde gezen tipler varmış böyle takım elbise ile. Trabzonlu - Rizeli çok varmış okulda. Çocuk da bundan rahatsız olup döndü tekrar Sakarya'ya.
Benim duyduklarım bu şekilde Piri Reis Üniversitesi hakkında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elw1s -- 26 Temmuz 2021; 14:38:9 > -
Afro Üniversitesi 2071 de gelir mi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inşaat okunur mu o zaman ne dersin
Eğitim olarak nasıl bilmiyorum. Benim arkadaşın hazırlık sınıfında hocası Kanadalı tecrübeli biriydi. Hocaları iyi olabilir. Konumu da çok kötü değil. Etrafta öğrenciye uygun ev bulabilirsin. Yakın zamanda o civarda ev tuttum. 2+1 evler 1100-1200 civarı. Viaport Marina var Tuzla'da oraya takılabilirsin boş vakitlerinde.
Buranın tam puanını bilmiyorum inşaat için ama eğer puanın yetiyorsa GTÜ'ye de bakabilirsin. Piri Reis Üniversitesine yakın konum olarak. Sadece Marmaray ile 2 durak daha gideceksin.
-
dalga geçiyordum hocam sen de hemen gtünü övüyorsun ha
Hocam böyle algılanacağını tahmin ettim, yazmayacaktım da bi fikir olsun diye yazayım dedim. Okulu övmek değil amacım inşaat mühendisliği nasıl bizim okulda bilmiyorum bile. Sadece devlet üniversitesi diye söyleyeyim dedim.
-
Kuzenim kaptanlık okuyor
Soyguncu bi okul her sene fiyat çok artıyor (her okul öyle gerçi)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X