Şimdi Ara

***YERDEN ISITMA*** [ANA KONU] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.911
Cevap
83
Favori
284.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Kombinin kapağını açınca görseldeki gibi pompa. Ancak belirttiğiniz şekilde nasıl ayar yapılır bilemedim.

***YERDEN ISITMA*** [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d.yigit D kullanıcısına yanıt

Şu şekilde değil mi?

• kış bahçeçisinin bir bölümünde 1.2 cm lik traverten taşın altına 7cm şap atılmış. asla ısınmıyor. çözümü ne olabilir ? illa kırdırmam mı gerekiyor, şapı atan usta balkona meyil vermiş, bir tarafın şapı 7 cmorası ısınmıyor, bir tarafınki 5 cm orası ısınıyor, 5 cm lik olan yer ile 7 liği eşitleyip meyili biraz olsun düzeltmek için bir tarafın altına flex kalın atıldı ona rağmen ısınıyor, diğer taraftan şaptan biraz kırılıp güya inceltildi, yapıştırıcı flex de çok çok ince sürüldü ama kesinlikle ısınmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenu89 -- 1 Mart 2025; 16:29:19 >
  • oldbeer O kullanıcısına yanıt

Bu şekilde, ben pompanın fotoğrafını attım

Üstteki tuştan ayarlamanız gerekir. Üçgen olan.

• erenu89 E kullanıcısına yanıt
    Traverten tasi zaten seramige gore daha yalitimli diye biliyorum. Bunun da etkisi var sanirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bizdeki pompa ile sizin cihazdaki pompa aynı değil anladığım y

Markasını okuyabiliyor musunuz?

Guncel olarak hangi ayarda görebiliyor musunuz ve tuş ile auto 3.kademeye alabiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldbeer -- 1 Mart 2025; 17:55:0 >
  • sorumsuzadam kullanıcısına yanıt

Evet biraz kalın geldi taş, usta da taşı görmesine rağmen şapı kalın atınca kış bahçesi kış gibi kaldı. Çok pişman oldum.

Markası Alarko, açıkçası anlamadığım için kurcalamadım.

• Merhaba. 120 m2 bir ev aldık, yerden ısıtmalı olduğu söylendi. Üçüncü ve en üst kattayız, daire güney-batı cepheli. ECA Proteus Premix 24 kw önerildi kombi olarak onu aldık, eve yerleşmeden bir hafta önce ailem önden gidip 42'ye çekti kombiyi fakat üç odanın hiç ısınmadığını söylediler. 50-55 arasına çekip tekrar ısınmayı kontrol edeceğiz. Kolektör olarak 3'lü kolektör kullanmışlar, bize biraz tuhaf geldi bu durum. Evin büyüklüğü için 3'lü kolektör az değil mi? Ne kadar ısı kaybımız olur, ısı kaybını minimale indirmek için bir öneriniz olur mu? Daha yerleşemeden bir huzursuzluk oldu açıkcası, dünyanın sonu değildir umarım bu durum. :D

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.