Şimdi Ara

Yerel ağ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar switch ile yerel ağ kurarken switche gidecek minimum bilgisayar sayısı iki den fazla olmak zorunda mı? Yoksa iki bilgisayar cross kablo yapmadan switch veya hubla da bağlanabilir mi?Bir de cross ile kac metre veri iletilebilir..Simdiden saolun.(Switch kullanmak istememin nedeni , mesafenin uzak olması...)

• elinde 1 tane swich varsa makina tek se zaten swich e gerek yok :)
    makine 2 tane ise swich olduğuna göre cross a gerek yok :)
    swich i 2 makine varsa kullanmanı tavsiye ederim. tek makinenin swich e bağlı olmasının bir anlamı yok. ama sen local bir ağın varsa ve uzakta bir makina varsa iki swich i birbirien bağlayıp tek makineyi bağlayabilirsin sakıncası yok.
    swich mesafeler i kısaltmaz teorik olarak 100 mt sonra performansın cok hissedilir derecede düşer. o yüzden araya uygun bir yere bir swich daha koyman lazım.
  • SoyTarı kardes cevabın icin cok saol ama dediğimi anlayamamıssın galiba.
    Yerel ağ Sadece iki bilgisayardan olusacak.Ama mesafe cross yapılamayacak kadar uzak.
    Bu yuzden switch kullanıcam.Sonucta da switche 2 tane bilgisayar baglanacak(Biri benimki diğeri de arkadasınki).Ben bunun birsakıncası olur mu diye soruyorum.Yani yazıcı , internet ,dosya paylasımı vs. gibi bir sorun..Bir sitede , switch veya hub kullanılırsa en az 3 bilgisayar baglanmalı gibilerinden bişey okudum dan o yuzden.
  • hayır swich e port lar uygun oldugu kadar Pc bağlayabilirsin.
    mesafe sorunun araya swich koyarak cozebilirsin.
    internet dosya paylasımı v.s. her seyi yapabilirsin
    usule uygun bende gulerek bitireyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağ Yönetim Programı
    12 yıl önce açıldı
    Yerel Disk Z Erişim Engellendi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.