Merhaba arkadaşlar ben dün bilgisayarıma cd ile baslatarak format attım ılk olarak C sildim sonra kurdum.Bilgisayarı actıgımda ag baglantılarında yerel ag baglantısı gıbı seylerın olmadıgını gordum ve nete gırmeyı denedım gırmedi sunucu bulunamıyor hatasını aldım.Elimde bilgisayar hakkında hiç bi cd yok galiba driver yuklemem gerekiyormuş ama hangi marka hangi model olduğunu bilmiyorum.İnşallah sorunumu tam olarak anlatabilmişimdir.Yardımcı olursanız çok sevinirim..Teşekkürler..
Sen bunu yapabilecek kadar deneyimli bir kullanıcı değilsin. Üzülerek belirtiyorum ki sana söylediğim herşeyi o ne o nasıl yapılıyor diye cevapliyacaksın. Yinede yapabileceğin bir kaç şey söylicem ama sen bilgisayar tamiri yapan yerlere gidip orada yaptırman gerekecek gibi gözüküyor.
Öncelikle hangi marka ve modele sahip olduğunu öğrenmen için everest adlı yazılımı indirip bilgisayarına kur o sana tanımlanmayan tüm driverlerini göstecektir. Orada ethernet kartının marka ve modelini bulunca internete bağlı bir bilgisayadan google ye gir ve arattır driveri kur. Daha sonra diğer tanımlanmamış driverlerinide tanıtman gerekecek bunun için. aşağıdaki linkten programı indir bilgisayarına kur o geri kalan driverleri kuracaktır.
Anlatırsan anlarım az çok bilgisayarla uğraşıyorum sadece formatı ilk kez attım kimse aptal değil anlatıpda anlamıyacak kadar..
Basil yapacagını izah ettim ilk önce Everest i kur etheret kartının arifesini bul sonra driver Magic'i indir geri kalan driverlrti kur ;)
Sadece yapamadığım tek nokta driver magician onu bu blgısayarımda kurdum denedm ve hıc bı kurulum yapmadı sadece o prgramı nasl kullanacagımı anlayamadım..
Sürücüleri güncelle sekmesine tıkla orada driverlerini göreceksin indirmek istediklerinin üzerine tıkla indir düğmesine bas driver inecek inen dosyaya çift tıkla kurulsun
arkadaşlar çok acill lazım bilgisayara yeni format attım everesti indirdim internet için olan driverleri de indirdim yerel ağ bağlantısı görünüyo ama ağ kablosu takılı değil diyo çok acil babamdan azar işitmek istemiim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme