Şimdi Ara

Yerel bir arkadaşlık sitesi kursam tutar mı beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Öncelikle konu ciddi, hemen açıklayayım.

Tamamen mobil uyummlu, son derece hızlı ve kullanışlı olan bir arkadaşlık sitesi kurmayı planlıyorum. Tüm yurt çapında yapmak zor olacağından yaşadığım 180bin nüfuslu ilçeye yönelik yapmak aklıma geldi.

Site arkadaşlık sitesi olacağından yayılması zor olmayacaktır. İlçedeki tüm erkekler kız bulabilmek vs amacıyla haldır haldır gireceklerdir. Kızların da katılacağını düşünüyorum. Erkek-Kız üye sayısını dengede tutmayı planlıyorum ki kullanışlı olsun ve tercih edilsin.

Tamamen ücretsiz olacak herhangi bir üyelik paketi olmayacak. Site yayıldıkça yerel firmalardan reklam alarak para kazanacağım fikir bu.

Sizce tutar mı?

Kurulumdan sonra facebook-instagram reklamları, el ilanları bastırıp şehirdeki tanıdık-tanımadık bar-club-cafelere dağıtarak üye bulacağım.

Eğer herşey düşündüğüm gibi giderse ciddi bir potansiyeli olur. En kötü ihtimalle 10bin üyesi olsa firmalardan sağlam reklam geliri elde edebilirim. 10 bin üye demek büyük bir rakam. Hepsi aynı şehirde yaşayan insanlar dolayısıyla reklam verecek olan firmaların hedef kitlesi direkt yerel olacak ve işlerine gelecek.

Sizce tutar mı? teşekkürler.

Edit: dandik bir site olmayacak görsel olarak gerçekten hoş ve kaliteli bir site olacak. ayrıyetten ortak ilgi alanlarına göre gruplar, gruplara katılım yapan insanların ortak yazışabileceği alanlar olacak. yaş cinsiyet vs arama motoru olacak. Tinder tarzı kaydırmalı eşleşme sistemi olacak vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __OsKi__ -- 11 Ağustos 2018; 17:57:28 >

• 180k lik yerde 10k lik uyen olmaz. Genelde uye sayisi bir mobil uygulama icin toplam hedef kitlenin 0.05 ine hitap eder. Çöpçatanlık siteleri icin bu oran oldukça dusuyor. 0.012 civari.

Edit: tabi bu hesaplamalar batiya, modern sehirlere gore. Senin bolgeki bi anadolu ilcesiyse 5k erkek 10 kiz olur onun da 8 si eskorttur isini yapmak icin girmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky-inn -- 11 Ağustos 2018; 18:2:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky-inn

180k lik yerde 10k lik uyen olmaz. Genelde uye sayisi bir mobil uygulama icin toplam hedef kitlenin 0.05 ine hitap eder. Çöpçatanlık siteleri icin bu oran oldukça dusuyor. 0.012 civari.

Edit: tabi bu hesaplamalar batiya, modern sehirlere gore. Senin bolgeki bi anadolu ilcesiyse 5k erkek 10 kiz olur onun da 8 si eskorttur isini yapmak icin girmistir
    Aynı şeyleri ben de düşündüm ama el ilanlarıyla vs barlara kafelere dağıtsak etsek kızlar da üye olmaz mı? gerçi kızların arkadaşlık sitesine üye olmaya ihtiyacı yok tabi...
  • __OsKi__ kullanıcısına yanıt
    Brocum. Egerki herhangi bir ogrenci kampusu olmayan ya da ne bilim batililasmamis hala erkeklerin azginlikta oldugu bir ilceyse seninki, kizlar niye girsin oraya? Etraftakilerin yuzde 90 ni abaza zaten. O kizlar simdi havalarda ucuyordur. Senin uygulama onlar icin low olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.