arkadaşlar bilgisayarı backtrack 4 live cd ile başlattım. Birden c ye format atmaya başladı. işlem iptal edilmediği için bilgisayara reset attım. pc yi açmaya açmaya çalıştığımda açılmadı bende format attım. şimdi bilgisayarda d: sürücüsü ne Bilgisayar da ne de Disk Yönetimin de görünüyor lütfen yardım edin d: yi nasıl geri getirebilirim??
D'yi ext4, ex3 vs formatlamış sanırım..Çözüm konusunda; Partition Magic işe yarayabilir
partition magicle disk parçalamayı, disk ayırmayı filan biliyorum da ortada d: den eser yok partition magicle nasıl çözebilirim bu sorunu ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz lütfen
Eğer hard diskin 320 gb ise d silinmiş demektir,içinde kurtarılacak verin var ise recuva tarzı programlarla kurtarabilirsin,önemli bir veri yok ise yeniden bölümlere ayırman gerekecek.
bilgisayarımda çıkarılabilir disk diye br bölüm var önceden böle bişey yoktu. ayrıca dvd-rw d: ismini almış. normal de dvd-rw nin e: ismini alması, d: nin de depolama alanı olması gerekmiyormu? herşey birbirine girmiş ya nasıl düzelticem bunu??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme