Şimdi Ara

yerel disk d yi biçimlendirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta bahsettiğim gibi biçimlendirdim fakat bazı gerekli programlarımı oraya kurduğumu unutmuştum sistem geri yükleme ile düzeltmeyi denedim ki doğal olarak olmadı şimdi o programlar çalışmıyor ve geri yüklemeyi de geri alamıyorum sanırım yaptığım aptallığın bedelini ödüyorum yardım ederseniz memnun olurum bunun bir çözümü var mı? cevaplar acil olursa sevinirim teşekkürler...

• Geçmiş olsun. Programlarını tekrar yüklemen gerekecek.
  • Geçmiş olsun o sildiğin programları tek tek yüklemen gerekecek keşke yapmadan önce sorsaydın foruma .

Tahminimce Senin şuanki yüz ifaden:
  • kurdugun porogram dosyasını bir programla geri getirebilirsn ama çalısabilecegine garanti veremem
  • Tekrar yüklemek en faydalı ve kısa yöntem olacaktır. Diğer yöntemler pek fayda sağlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenEyeS

Geçmiş olsun o sildiğin programları tek tek yüklemen gerekecek keşke yapmadan önce sorsaydın foruma .

Tahminimce Senin şuanki yüz ifaden:

o yüz ifadesi benimkinin yanında hiç teşekkürler arkadaşlar madem öyle tek tek yükleyeceğiz
  • Recovery programları var ama çalışan programlara düşük bir faydası olur. Genelde müzik resim belge kurtarmak için kullanılır bu programlar ama bir şansını dene yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takayashi

Recovery programları var ama çalışan programlara düşük bir faydası olur. Genelde müzik resim belge kurtarmak için kullanılır bu programlar ama bir şansını dene yinede.

Tavsiyeniz var mı hocam pek kullanmam o tarz programları da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeRT688

quote:

Recovery programları var ama çalışan programlara düşük bir faydası olur. Genelde müzik resim belge kurtarmak için kullanılır bu programlar ama bir şansını dene yinede.

Dostum böyle bir program kullansan da genellikle kurtaracağın dosyalar hasarlı oluyor yani bir bölümü kurtarılıyor bir bölümü hasarlı oluyor. Çok azı tam olarak kurtarılıyor ve bunlar genelde arkadaşın da dediği gibi ses resim gibi medya formatları. Hasarlı kurulum dosyaları eksik dosyalar yüzünden çalışmaz ya da hatalar verir. Söz konusu video müzik vs. olsa kurtarabildiğin kadarını kullanırsın ama program kurulumunda böyle bir şey söz konusu değil çünkü bozuk dosyalar çalışmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeRT688

quote:

Recovery my files veya easy recovery gibi programları önerebilirim. Ama dediğim gibi bilgisayara kurulmuş programları geri getirmez yani dosyaları geri getirse bile çalıştırmaz. Bunun ötesinde müzik belge resim gibi dosyaları kurtarma olasılığın yüksek. Tabi sildikten sonra d'ye bir şey yüklemediysen.
  • R-Studio kullanıyorum.. recovery için iş görüyor.. yineden en verimli hali tekrar kurmak olacaktır ;)
  • Eğer d ye birşeyler yüklemediysen (dosya atmadıysan) recovery programları tamamen hasarsız geri getiriyor ama dosya attıysan gelmeyebilir... şansını dene
  • Hepinize teşekkürler bir deneyelim bakalım... Tekrar sağ olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.