Şimdi Ara

Yerel Diskleri Paylaşıma Kapatamıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Benim sorunum şu.Yerel disk C ve D paylaşıma açık durumda ama bunları ben paylaşıma açmadım.Kapatmak istediğimde de "bu disk yönetimsel olarak paylaştırıldığı için bir sonra oturum açılışında tekrar açılacak" diyo ve bilgisayara res attığımda tekrar diskler paylaşıma açılıyo.

Sizce bilgisayarım uzaktan kontrol yoluyla yönetiliyor mu?Eğer oyleyse format atmadan bunun önüne geçilebilir mi?

Şİmdiden Teşekkürler

• C ve D nin simgelerinde el işareti yoksa dert etme.(Gelişmiş paylaşım açıksa paylaşımda böyle demesi normal)
    Eğer varsa activexdebugger virüsü olabilir.Dracula Virüs Temizleyici ile temizleyebilirsin.
  • Paylaşım ismi var mı?

örnek C için \\PATRON1
    D için \\PATRON2

Bu durumda virüs kapöışsın demektir. Güncel antivirüs. Ya da Dracula Virus Cleaner Gibi adı olan yerli sadece o virüs için yazılmış bir programcık vardı.

Zaten o virüs de yerli ;)
  • Evet arkadaşlar paylaşım isi war. C diskinin pasylasım adı C$ dninkide D$. şuan haftasonu dolayısıyla memleketteyim.Hafta içi istanbula döndüğümde soylediğiniz virus programini denicem.Ayrıca çok teşekkürler ilginiz için

Not:Bu arada kaspersky 0.6 ve ad-aware 2007 ile tarattım makinayı onlar bişi bulamadı.Bu virus çok zararlı bişimi ilk defa duyuyorum bunu.
  • öyle tanınmış antivirüs programlarını bazıları bulamıyor bu virüsü.yok ya hiç zararlı bi virüs değil sadece bilgisyarın hdd sürücülerini paylaşıma açıyor o kadar bu virüse etkili çözümü dracula yapıyor
  • arkadaşlar dracula ile tarattım ama oda virus bulunamadı dedi.Ama paylaşım durumu dvm ediyo.Sizce ne yapmalıyım
  • tune up 2008 i yükle sistem tavsiyeleri bölümüne gir. orada eğer diskler paylaşıma açıksa sana söyler sen de kapat dersin olay biter herkes mutlu olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Activexdebugger32.exe " virüsü
    Bulunduğu yer C:\Windows\system32
    Gizli olur genelde.
    Bu trojan C ve D sürücülerini sizden izinsiz halka açıyor.
    Nasıl silineceğine gelirsek:
    1 - İyi bir virüs programı (Avira olabilir [virüsün çalışmasını engelleyecek])
    2 - Ad-Aware SE Professional (Ad-Watch [kayıt defterini kontrol altında tutacak] açık olsun)
    İlk önce ctrl-alt-delete yaparak activexdebugger32.exe yi sonlandırıyoruz. Sonra C:\Windows\system32' ye gidip activexdebugger32.exe'yi siliyoruz.
    Not: C:\Windows\system32 nin içinde bulunan Ijl11.dll , KMON.OCX , KTKBDHK3.dll , MSWINSCK.OCX , PAC.exe , dosyalarını silin. ve scrrntr.dll , scrrun.dll dosyalarını windows cd sinden değiştirin...Çünkü bunlar değiştirilmiştir.
    Daha sonra C:\Windows\system klasörüne gidip ACD.CMD ve ACD2.CMD dosyaları göreceksin onları
    siliyoruz..
    Başlat çalıştır regedit yazıp regedit de activexdebugger diye arama yapıyoruz.bulduğun tüm activexdebugger dosyalarını silin.
    Sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.
    Başlat / Çalıştır / Cmd yaz.
    Çıkan Msdos Penceresine net share yaz. ( net share paylaşılan dosyaları listeler )
    "hangi paylaşımdaki dosyayı kaldırmak istiyorsan
    onun adını yaz" /delete komutunu kullan.
    Örnek: net share dosyalarım /delete
    Örnek: net share c:\ /delete ( “c:\ /delete” \ / arasında boşluk var.)
    Bilgisayarı tekrar yeniden başlatın.
    Not:Arak
    DRAKULA v3,0 temizliyor ben oyle kurtulmustum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 14 Ocak 2008; 1:23:20 >

• mpy öncelikle vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim.Fakat benim sistemimde sanırım virus yok çünkü activexdebugger die bişey sistemimde bulamadım.Zaten daha öncede dracula v3.3 yükleyip tarattım oda virus bulamadı.Aşşağıya resim koyuyorum biraz daha açıklayıcı olur sanırım.

Yerel Diskleri Paylaşıma Kapatamıyorum ?
  • Başka bir virüs olabilir yoksa neden inat etsinki.İnşallah çözersin benim aklıma başka bişey gelmiyor
  • hmm anladım saolasın.Bu konu hakkında bilgisi olan baska bi arkadaş yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.